Aktuálně: 2 736 inzerátů262 491 diskuzních příspěvků19 177 uživatelů

Příspěvky uživatele

Buggyra

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 11:22:04 xxx.xxx.198.226

Ale zase jako ono by mu ve vězení líp bylo, o tom žádná. Odtamtud by si v klidu mohl ten moloch spravovat a řídit, nikdo by ho neomezoval nějakými zákony, nemusel by hlídat tisíc jiných věcí, co by ve vězení vydělal, by mohl taky posílat samoživkám, měl by pravidelný režim, stravování, a tak. Hooodně zestárnul za to poslední předsedování, vůbec se mu nedivím, že se na to chtěl vykašlat. To brzkobudoucí předsedování by ho taky mohlo stát zdraví…

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 10:58:57 xxx.xxx.198.226

Třeba ji tam vytáhnul, aby se “otrkávala”.

Samozřejmě nemusel dotyčný vědět, jak to má dělat správně. Ale mohl tam toho psa dovléci s dobrým úmyslem, no.

Taky znám koňáky, kteří koním ve výbězích v přípravě na Silvestra práskají dělbuchy…

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 10:41:11 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 02.12.2025, 10:21:34

To je na mě? Dozi a kampa nikoho už asi nezajímají, protože dotyčný už nebude u koryta. Zajímavé jsou kauzy těch, kteří jsou vidět, to ostatní může vyšumět, pro lobbisty je to mrtvé. Asi se to vytáhne až zase budou kandidovat.

No a samozřejmě, že se u nás něco řeší a něco netřeba. Přesně podle potřeb vlivových skupin, podle objednávky 🙂 

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 10:38:29 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 02.12.2025, 09:56:48

Takže nic nového. Já jsem náramně zvědavá, jak to Babiš skoulí, zda využije nějakou zahraniční možnost a nebo využije skuliny v zákonech a nebo se pokusí to nechat vyhnít, ale ono to nevyhnije, na to je Pavel moc zásadový, to si myslím, že neklapne….

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 08:22:17 xxx.xxx.198.226

Co předvádí? Zase nic nevím… Mluvíte o tom, že Babišovi nechce schválit Turka nebo nechce jmenovat Babiše?

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 08:20:09 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 02.12.2025, 00:45:46

naordinuji si masáže hlavy u svého pána, to je dobrý nápad! Děkuji

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 08:18:38 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 02.12.2025, 01:32:42

Inu já si to dělám sama… Taky to podle toho vypadá, no ale funguje 🙂

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 08:09:20 xxx.xxx.198.226

Tak ono to dvojité na stropě spíš slouží k tomu, kdyby jedno selhalo, ne? Taková kuna je pracovitá, třeba někdo své jedné vrstvě úplně nevěří, tak přidá druhou, kdyby kmotra jednu rozpletla.

Buggyra
Buggyra 02.12.2025, 06:18:09 xxx.xxx.198.226

Já ten trochek kostí, co někdy mám z celého kuřete (vzácně) pomlátím sekerou nebo kladivem nebo kamenem, když není nic z civilizovaných nástrojů po ruce 😀  Ale fakt mám jednou za pár měsíců, tak mi to neva. Případně vysušené kosti z trouby přihodím ke skořápkám, když melu v kafemlejnku.

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 14:49:09 xxx.xxx.198.226

No přesně, já právě taky slyšela o tom, že i ta mokrá rachejtle může dobouchnout při manipulaci a já se toho bojím jak čert kříže. To radši provedu nějakou prevenci alá komety varování 😀 A potvrzuju, že dojít si dneska zastřílet na střelnici je celkem drahá sranda…

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 14:22:50 xxx.xxx.198.226

Že bych do sebe potřebovala ládovat zrovna kofein, to úplně ne, no. Teď zobu tablety zinek vápník něco (hořčík?), proti křečím. A tak si říkám, mohlo by být i na ty vlasy. Plánuju pokračovat D3. Zase nechci vyhazovat peníze, proto se ptám. Ten Biosil je prý celkem drahý, tak jestli vám spíš funguje to od Bione, tak to bych taky zkusila, Bione je levná značka, právě na doporučení odtud mám doma bezoplachový kondicionér a přijde mi celkem fajn (až na ten smrádek z toho).

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 11:51:11 xxx.xxx.198.226

A ty odpadky mě taky točí. U výběhu nám pravidelně zůstávaly vystřílené celé ty baterie, já se neodvážila to sbírat, i když to bylo rozmočené, nakonec to vždycky někdo uklidil, jednou jsem na to upozornila město… jednou přímo pachatele, když si to tam malá děcka chystala na odpálení (měla jsem je vyhnat? Asi jo…). Teď jak někoho okolo výběhu uvidím, tak dostane vylágoš a vyprovození. A na Silvestra jdu pěkně vartovat kolem herek, máme tam dvě hříbata, která to ještě neznají, nehodlám přemýšlet, kde je budu chytat, takže romatika na půlnoc je zajištěna. Vezmu silný reflektor a megafon a to budou odpalovači valit bulvy, až je načapu.

A vůbec, prostě zablokuju cestu kolem výběhu směrem k lesu a vyřízeno. Postavím tam ceduli, že kdo jde odpalovat, ať se rovnou otočí, a fertig.

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 11:45:38 xxx.xxx.198.226

Hele, na třepivý nehet (roste už oslabený a láme se při odrostu) používá máti jakýsi Biosol. (?) Našla jsem si, je to Biosil. Prý se jí to dost zlepšilo.

Nemáte ještě někdo něco takového osvědčeného na vlasy a nehty? Máti má vlasy výstavní, kadeřnice si na tom láme nůžky, říká, že po ní vždycky musí brousit. Já mám vlasy jak pápěří, snažím se je moc nečesat ani, jinak jsem jak Einstein… No taky bych ocenila, kdyby rostly lepší. Ale nehty mám zase dobré, silné, kdybych je nehryzla, tak můžu mít drápy jako léf.

Na ty vlasy by mi ale něco bodlo a máti na ty nehty, kdyby se našlo něco ještě účinnějšího, hm?

Já jsem taky ráda, že je tu Nikča s námi. A já jsem ráda, že je tu každý 🙂 I ten víceosobnostní, když neprudí. Hlavně že je veselo 🙂

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 09:20:00 xxx.xxx.198.226

Pardon, kometo, vy jste mi lajkla ještě to staré téma, já to přemázla, že se k tomu nebudu vracet, ale víkendové zážitky jsou také pěkné 🙂

K těm dlouhým nehtům - mě by nejvíc zajímalo utírání zadele na záchodě. Protože já mám co dělat naskládat dost vrstev i bez nehtů, s takovýmihle mačkami by spláchnutí asi byla moje poslední starost 😀 Ale fakt, že já mám doma ještě páčku, v práci zase zvedáme za táhlo, vy mluvíte asi o čudlíku, to věřím, že může být problém.

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 09:06:11 xxx.xxx.198.226

Vytahovala jsem už překonané téma, tak tedy o něčem jiném: u nás o víkendu slibovali oblevu, no moc to neoblevilo. Tak snad to přes noc trochu rozpršelo, uvidíme. Docela bych ráda, aby ta bílá věc slezla, nepříjemně se v tom u koní pracuje… Jeden den jsem jela pro slámu za kopec a stavili jsme se na nějakém adventním tržíku a tam měli domácí větrníky, no naštěstí jsem stihla jen jeden, ale kdybych tam byla ještě chvilku, sežrala bych jim je všechny! No a druhý den jsem jela na koníkovi společnou vyjížďku s holkama z dalších stájí a docela jsme si to užily, hodně jsme nakecaly a nadrbaly 🙂

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 07:59:08 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 30.11.2025, 03:06:59

á tak to je ještě dobré. Mám podobné problémy - šířka by byla ok, výška ale taky s vlečkou 😀 Tak holt už jsem se naučila zakládat. A taky už se mi stalo, že jsem cos prostě uřízla 😂 Ale to se u nového oblečení nemůže, to chápu, já to radikálně vyřešila u nějakého bazarového…

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 07:57:20 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 29.11.2025, 14:31:46

Jste jí sundala deku, žejo? 😀 

Já jsem sundala deku asi po měsíci z plnokrevníka v sobotu na Huberta a během nástupu v zabláceném výběhu si pilně upravoval “lože” pro zrovna takovou koupel. Oni to tam měli rozmrzlé, měkkoučké, na zemi vrstva černého mazlavého bahna, to by byla lááázeň! No takže na všech fotkách z nástupu mistr plnokrevník s hlavou u karpů rozstřikující bahno kolem sebe, nastrojení jezdci v odstupu pěti metrů od nás… A já celou dobu jen hučím, že se nebudeme koupat, nebudeme, faaakt neee, ježiš to jsem ho ale otrávila, chudáka plnokrevníka. Zlá panička, no, nejhorší, co vám budu… Vyválel se až doma, ukřivděňátko a týraňátko největší, a ještě musel v dece, protože ho splaveného po vyjížďce přece nenechám neoblečeného, prostě jsem mu nedopřála ani tu nejmenší radost ze života.

Buggyra
Buggyra 01.12.2025, 06:44:34 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele neprihlasena Buggyra z 01.12.2025, 03:05:42

Co jsem z toho pochopila, na skupinu jezdců zaútočila puma, a zatímco  koně se rozprchli, mula se otočila (někde přitom zahodila jezdce) a jala se s pumou poměřovat, a někdo popadl foťák a zachytil spíš už konec souboje, mula prý s nějakými zraněními vyhrála. Nemohu potvrdit pravdivost článku, ale to, co vidím na fotce, jsem párkrát viděla u oslího hřebce našich ustajovatelů, když mu do výběhu vběhnul pes. Osel šel po psech jak slepice po flusu a oslice nezůstávala moc pozadu.

Buggyra
Buggyra 28.11.2025, 14:36:28 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Cirila z 28.11.2025, 12:03:13

Díky, na elektroniku OdKarla jsem už mockrát koukala, neodvážila jsem se 🙂

Tyhle led reflektory musím ale něčím napájet a u koní není elektrika. Já musím soláry. Navíc je to hodně bodové světlo, mně se na těch pouličních líbí to, že je těch zdrojů světla víc a trochu to snad bude rozptylovat a neházet tak ostré stíny. Ono to má i ty diody jakoby do dvou úhlů, což na mě dělá taky dojem, že by to mohlo být rozptýlenější…

Obrázek
Buggyra
Buggyra 28.11.2025, 11:58:25 xxx.xxx.198.226

ostatně by se taky dala střelit uspávačkou, klidně z toho auta