Ale tak zase to je pozitivní - malá se bude udržovat sama a na velké a s velkou můžete procházkovat bez omezení 🙂 Vyřeší se problém tří těles 😀
Ale tak zase to je pozitivní - malá se bude udržovat sama a na velké a s velkou můžete procházkovat bez omezení 🙂 Vyřeší se problém tří těles 😀
No právě 😀
https://www.selmy.cz/clanky/jak-je-to-s-utoky-vlku-na-cloveka/
Mimochodem, letos, asi kvůli sněhu, začali myslivci sypat hromady příkrmu zvířatům asi o padesát metrů blíž k vesnici, no asi padesát metrů od prvního domku, na přímý dohled. Dřív vnadili za horizontem za kopečkem, kde byla zvěř tak nějak odhlučněná a za větrem, teď to krmí málem lidem na zahradě.
A přitom největší problémy jsou s nimi kupodivu v těch horských oblastech.
Prosímvás, nevíte někdo, kdo to sledujete, chodí vlci na slepice? Nebo je to pro ně nezajímavé, malá kořist?
Zajímavé, zajímavé, vypadá to tady podle panáčka, že s Mercosurem budou mít problém hlavně molochy, soukromým zemědělcům zdá se nevadí. Opět panáček zdůrazňuje, že předrevoluční zemědělské praktiky jsou problematické. A všechny vlády soustavně vymýšlejí, jak přisypat těm molochům…
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/roboticky-tulen-pomaha-seniorum-s-demenci-a-alzheimerem-umi-je-zklidnit_2602112248_mst
Simpsonovi zase jednou proroky 😀
“Sněmovna schválila základní údaje letošního rozpočtu. Schodek má vzrůst na 310 miliard korun”
Dneska to roztočíme, drahoušku!
😀
Někoho jo, už má tři hlasy 🙂
Jejej, tak to radši moc nechoďte mezi psíčkaře, protože to by mohlo přerůst ve fóbii - neumětelů je víc než těch druhých. Bude jich velká přesila.
U nás na severu už bezmála 6 procent. A mně někdo bude vykládat, že Sudety nejsou něco extra 🙂
Od začátku roku mi drnčí telefon v práci, jestli nemáme volná místa. Tady bylo za leden žadatelů, že jsem jich loni neviděla za celý rok. Něco jsme i nabrali, něco se taky celkem rychle samo propustilo, protože chodí do práce jak do hospody.
To je v pořádku a chvályhodné, my si tu jen tak slovíčkaříme 🙂
Já jsem chtěla pořídit Kalifornské žížaly, a pak jsem si přečetla, že jsou průměrně stejně velké, ne-li menší, než naše dešťovky, tak jsem si řekla, že až jednou budu potřebovat doma žížalárium, nakopu si na hnoji.
jop, to s dědouškem s Alz. taky takhle udělali. To pak rodiče zírali, co všechno děda zvládá 😀 Teda co doktoru napovídal… No ale pak mu dali lžičku a hrnek, ať si do toho dá cukr a zamíchá, a doktor hned psal, co měl. Asi měl rád ten hrnek 🙂 Děda samozřejmě zapomněl zmínit (za to mohl ten Němec), jak vařil vodu v rychlovarce na plynovém sporáku nebo jak vařil v mikrovlnce v remosce. Nebo jak se zašprajcnul na záchodě, až musel otec vysadit dveře 🤐
No a na druhou stranu když máte šikovného známého, který to umí naformulovat a vy zvládnete instruovat staříka, aby dělal blbého a neschopného, tak se dá uhrát kdejaký stupeň závislosti.
To je vypečená příbuzná teda… Ale tak hele, jestli se stará dobrosrdečně a zodpovědně, a tohle trousí jen tak žertem, tak budiž jí přáno.
Četl někdo?
https://demagog.cz/diskuze/anatomie-hoaxu-cernobila-interpretace-tragickeho-pozaru-v-odese
Nevím, odkud čerpáte, ale tato zpráva vaše prohlášení popírá: https://www.burreken.be/wp-content/uploads/2015/11/Final-PDF-Pony-Report-condensed.pdf
All the genetic and archeological evidence is therefore consistent with the prehistoric wild horse Equus ferus becoming extinct across northern Europe and Britain. Domesticated horses were introduced to Britain in the Bronze Age and have been anthropogenically selected ever since. Regional breeds developed from common domestic ancestors and all the native pony breeds of the UK are similar in their antiquity.
Jestli se pečovák započítává do důchodu jako průměrná mzda, jdu okamžitě adoptovat nějakého pečovacího staříka!
Na průměrnou mzdu jsem si hrdě v zaměstnání sáhla jednou, asi na půl roku. Od té doby mi ta průměrka nějak pořád ujíždí, dál a dál… nevím, čím to 😀
Zahradník/údržbář by se mi teda taky hodil. Mít v boudě bezdomáče, tak by makal za stravu a byt jak mourovatej.
já jsem si nevšimla, že by si někdo stěžoval, že jsou děti drahé
Ne? Já si na to stěžuju furt a imrvére 😀 A matky kolem mě jsou taky úplně jurodivé z toho. To máte pořád nové boty, jak to roste, při kvalitě toho, co se prodává, to ani není na poslání dál (teda pořízení z druhé ruky), ty nošené nutno vyhodit, podobně s oblečením. Plíny kolik stojí, když chcete lahvičku na mlíko, ze které dítě nebude cucat instantně PCB,PFAS,BPA/S/F, (Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR, SNB mé DKW si stoplo na TK…)… A co postýlka, matrace, taška do školy, pomůcky, potřeby na cyklisťák, lyžák, ó běda…
Teď má kámoška čerstvou teenagerku, která ji už výškově přerostla a její lepá nožka zvíci velikosti 42 vyžaduje obuv na míru, to by mě vážně třeplo.
…prý už klukům stačí sociální sítě.
Jo, to je perfektní antikoncepce, mohu potvrdit.👍
Zjištění amerických tajných služeb a vyjádření jejich ředitelky má být oficiální vyjádření názorů ruské strany? Nebo asi nerozumím.
Já se ptala na to, zda máme oficiální informace o tom, co chtělo Rusko na začátku války udělat po dosažení vítězství. Řekněme tak v prvním měsíci. A tedy jsem si i sama odpověděla.