acher:Tak to mělo štěstí.Kdyby u těch border nebyla už panička,tak jsem na ně pustila Alana,on jak něco brečí,tak to hned brání.Jenže takhle jsem měla obavy,že to špatně vyhodnotí a napadne i paničku. Neměla jsem ani mobil u sebe.
No myslím, že Gina by jim to šla hnedkoňs vysvětlit, má to stejně jako Alan…nevím, kdyby to srnče takhle naříkalo, jestli bych jí vůbec udržela, možná by tam doběhla se mnou v závěsu v poloze ležícího střelce. Ona je matka terezoid, ochránkyně všech mláďat na planetě a už jsem jí párkrát viděla přepnutou do bojovýho módu, když měla pocit, že nutně potřebuje zachránit tu plačící děcko, co dostalo od mámy na zadel…tu štěně čivavy, kterého páníček jen zvednul ze země a ječelo jak píchlé tele…ale to Ginu nezajímá, brečí mládě, tak hrrr na agresora dle hesla “nepřítele se nelekejme, na přesilu nehleďme”
By mě fakt zajímalo, co by majitelka border útočících na srnče dělala, kdyby si to s nima přiběhla vyřídit moje bílá medvědice…
Jako já dokážu pochopit, když se něco takovýho stane poprvé…do té doby spolehliví psi a najednou zkrat…jako nemělo by, ale stalo se….ale jak je možný, že panička i po tomto incidentu nechá psy pořád běhat na volno, bez jištění nebo minimálně bez náhubků….to mi rozum nebere.