Monika:Mám to od veta. Sama jsem na to nepřišla 🙂. Barf bych nezvládla, hodně cestujeme.
A vet udělal vyšetření, na co je pejsek alergickej? Já teda musím říct, že mám většinou zkušenost, že granule pro alergika doporučí veterinář. Jak se ta alergie projevuje, jak to vet řešil? To jen tak střelil od boku? Co když to je alergie na kuře, ta je taky docela častá, to potom granule bez obilí můžou být na prdlačku, když tam bude zastoupené kuře….
Jako nejjednodušší je jít a koupit nějaké granule bez obilí, teď se toho vyrábí mraky.
Jako čím jste krmila doteď, …byla jste s nimi spokojená, vyrábí tahle značka i bezobilnou variantu? …No tak od toho bych se asi odpíchla.
Nicméně nejsem granulář a přijde mi rozumější postupovat tak, jak psala výše janaa:
Pokud mám podezření na potravní alergii, zvolím jeden druh bílkoviny,jeden druh sacharidu, nejlépe takové,se kterými se pes ještě nesetkal, takže třeba králík,jáhlové vločky, a budu mu to dávat měsíc v kuse (i jako pamlsky pouze králíka,nic navíc), pokud bude pes bez alergických projevů, můžu přidat zase jeden druh bílkoviny,třeba jehně. A tak postupně přidávám,ověřuju,vylučuju.