Granule, podívej se na stránky Bohemia Pet Food, mají také granule koninu (a jiné), i konzervy kůň, koza
granule konina :
https://www.bohemiapetfood.cz/cs/produkt/bohemia-baked-adult-horse?sid=7357
Granule, podívej se na stránky Bohemia Pet Food, mají také granule koninu (a jiné), i konzervy kůň, koza
granule konina :
https://www.bohemiapetfood.cz/cs/produkt/bohemia-baked-adult-horse?sid=7357
janaa:Pes do feny klidně jde,pokud je asociál. NO pes mi ošklivě potrhal labrošku, pes RTW se pokusil napadnout jinou v době,kdy měla krycí dny, pes NDO mi na honu napadl roční čubu a pokusil se jí rozkousnout hlavu…toliko k této pověře
to ale není o nějaké pověře, ale pravděpodobnosti
Gausova křivka, normál x extrém
Na Moiře je super, že se jí, jako dosud infantilovi, jeví většina cizích psů jako parťáci do hry, a tím umí odzbrojit i ty s ne zcela přátelskými úmysly.
Velké feny už nee, na ty už je semetrika, většinou
“Natrénovat…no tak si myslím, že to se lehko řekne, ale hůř udělá…ono takhle “na sucho” nemá člověk ty nervíky, strach, není plný adrenalinu, nezmatkuje…”
ale přesně proto má trénink smysl
aby se ta činnost zautomatizovala, stala reflexem, bez přemýšlení a bez nervů
od toho tréninky jsou….
předevčírem, když jsem s Moirou odcházela od syna - vylezu z brány a kousek od nás místní bull samovenčič. No mít Ariba, tak přes tu bránu asi hodím šipku i se psem, ale Moja už uviděla bulla a hele, kámoš, budeme si hrát…. a jo, bull k nám doklusal, Moja ho lehce rozehrála, on mi potvrdil podezření, že holka už zase hárá…..prostě klídek a pohoda, včetně bezproblémového rozchodu.
Ono mít fenu může být i výhoda 😀😎
Tenurri, zcela jistě psa stabilizovat a nějakou dobu držet jen a pouze na tom vyhovujícím
testy na alergie jsou v podstatě jen o peněžence člověka, stejně jste na veterině asi dost často a odběr krve Jak zvládne, ne? Sice to nemá 100%ní spolehlivost, ale odpíchnout se od toho určitě dá.
Moji jsem už dávno kvůli problémům s překyselením začala dávat na snídani vánočku s máslem, protože masovou snědla a vyhodila, a pak už odmítala jíst. A vánočka dobrý 👍
už to tady padlo - nemůže to mít u Jacka (doufám, že mám jméno dobře) souvislost s hormony? Háravky?
Moja je náruživý značkovač, kam se na ni hrabali oba psi 😎
ani s regálem by neměla problém
uši- divný zápach = kvasinky (?)
typické pro potravinovou alergii
(Moja - aktuálně)
a nedávno jsi (Tenuri) psala, nějaký pátek, že Jack zvracel žlutou pěnu - zrovna jsem uklízela po Moji totéž, v ten pátek….
krevní testy - Moji z potravinových vyšlo pouze jehněčí
ale jsem přesvědčená (i vetka), že problém je i drůbeží, minimálně
v tom můžou být ty testy zrádné, že nejsou zcela spolehlivé
vždyť to je v podstatě trenažér….
já to vidím pozitivně
N:To se mýlíte, vše začíná a končí u občanů..🙂 Jak volí, čemu fandí a jaké názory hájí. Od toho se odvíjí celý vývoj situace a pozice státu. Říkat to v NATO je již zbytečné, rozpadá se.
bohužel
a bohužel se nedá říci, že je to o to smutnější, protože tohle není “smutnější” ale čistá tragedie. Celosvětově, ne jen na našem rybníčku.
Výmaz mozků sociálními sítěmi, zdá se, funguje spolehlivě…..
kočkouři jsou absolutně 😍👌👍
Sardullah, nějaké nepromokavé botky jsi pro něj neuvažovala?
Moji se dělají sněhové koule mezi prsty, takže za procházku odstraňuji x-krát. Jinak je tedy holka v sedmém nebi 🙃
A u nás (Beskydy) totální kýč - nádherný čistý jiskřivý a většinou nedotčený sníh, cca 40 cm, modro (tedy už se nějaké šmouhy objevují), prostě pravá zimní pohádka….ráno -12, ale bezvětří, takže to je v pohodě.
kočičí dvířka ven
mi ten odkaz zablokoval antivirák
naše typická ranní procházka, rok 2016, Bady už kachexický kardiak. Všechno už nebožtíci 😢:
a přesně proto Alberta zavírám doma, i se kvůli němu vracím, bo by s námi šel a šel a šel…..
Bedříšek už naštěstí reflektuje na můj hurónský řev “běž domů” a nepokračuje s námi dál, ale věrně na místě očekává náš návrat a pak nás nadšeně vítá.
zde jsme v červeném a bouchalo to tady standardně
pod okny mi bouchali naši “milí” komerční rekreanti
a fčil to jede zase……😈
Sarah01:Náklady na PP psa si asi neumíte představit. Množitelé bezpapiraku nemusejí nic, ani očkovat, ani čipovat, dokonce ani odčervovat. Kdo je línej udělat vyšetření před krytím, bude línej i na to ostatní, zajímají ho jen peníze. Jedině že by to snad bylo nechtěné krytí, ale i tomu zodpovědný člověk nelenoch dokáže zabránit.
musí čipovat
souhrn od AI říká :
“Délka venčení psa závisí na jeho věku, plemeni a kondici, ale obecně platí minimálně 3-4x denně, každá procházka 15-60 minut, s jednou delší (30-90 min) pro psychickou i fyzickou stimulaci. Štěňata a starší psi potřebují častěji, ale kratší procházky (5-20 min), zatímco aktivní plemena 45-90 minut. Důležitá je pravidelnost a přizpůsobení počasí, s maximální dobou 8 hodin mezi venčením.”
hrubomleté hovězí 52Kč/kg….takový zázrak se koná kde?
o něčem takovém se mi může leda tak zdát……
“Stabilní byl od toho konce listopadu jen na i/d konzervách…takže mu vrátíme zase ty.”
tak
a vydržať, nezkoušet nic jiného