když chcete mazlivou kočku musíte vzít mazlivý kotě. všechno ostatní je bezvýznamný detail.
toto si dovolím trošku rozporovat
jednak mohu odkázat na tuším poslední díl pořadu kočka není pes, kde reklamovali ztrátu mazlivosti
a vzpomenu na Terinku, co jsem se ji nanosila v náručí, jako malé kotě, mazlina umazlená….a jak rostla, tak objevila jiné zájmy a na mazlení už zbývalo času pomálu. A jak uměla být protivná, když si na ni člověk sáhl když ona neměla náladu. Dovedu si docela představit, jak by to byla problémová kočka, pokud by byla jen bytová.
u šlechtěných tomu můžeš jít naproti výběrem plemene ( např. zde : https://hobbio.cz/nejpritulnejsi-kocky/) a výběrem kotěte chovatelem, s požadavkem “mazlivé”
ale jistota prostě není, každá kočka je individualita
“Odběr čerstvých exkrementů (cca 20g) pro vyšetření (flotace) doporučujeme získat optimálně sběrem ze 2-3 dnů. Čerstvý trus je vhodné uložit do chladničkových teplot, zabránit jeho vyschnutí či zmražení a co nejdříve zaslat do laboratoře” (zdroj SVÚ Praha)
díky za reakce vidím to stejně (a to jsem jí zrovna chtěla dát simparicu… tak budu muset do pipety, už z ní tahám klíšťata v množném čísle)
jo, hormony….tak čekám, jestli nezačne hárat (má 9m) 🙃 anebo, chodíme kolem dvojice australáků, si spolu poňuchají, poběhají….fena aktuálně hárá, jestli by tohle nemohlo mít nějaký vliv?
No a nezačala blejt,když to přestalo fungovat? Cáca dva dny taky neblila- injekce na ochranu žaludku a proti blití, přestalo to fungovat a zase začla. Atb dostala na deset dní
no však jo trošku mě i vetku mate ta absence jakékoliv nepohody a normální chuť k jídlu
je zajímavé, že např. taková země jako Španělsko, kde jsou náboženství a tradice asi tak o řád výš, než u nás, problém s manželstvím ani adopcí dětí homo páry nemá