“btw ta antibiotika vnitřně podaná stejně nepronikají až na povrch kůže.”
ta atb vnitřně podaná jsou určená, mimo jiné, na infekce kůže
“btw ta antibiotika vnitřně podaná stejně nepronikají až na povrch kůže.”
ta atb vnitřně podaná jsou určená, mimo jiné, na infekce kůže
není
jen technická : Mynář, Mynářová…
probiotika užívat v době užívání atb s časovým odstupem (dle intervalu atb) + po dobrání atb
sardullah, držím palce, ať se s tím poperete…
“chromozomy budou pořád původní, mužské nebo ženské.”
jo, to budou, ale takto jednoduché to není u každého….v době internetové lze info dohledat
pravý úhel = 90 stupňů = 100 grad
jiná míra, no….
no, vzhledem k tomu, že nejnižší teplota v rámci dne je někde kolem svítání, a nejvyšší mezi 14. a 17. hodinou, ve městě později, pak je asi souboj okna na východ x západ vcelku jasný.
“jo jasný, to je jasný, ale já to právě nemyslím pro situace, kdy po psovi něco chci, v daný moment pro něm já nechci nic, ale když třeba spí a zvuk, který je mimo frekvenci, kterou neslyší, ho může vyděsit, jde mi čistě jen o to, dát mu vědět, nemusíš se plašit, v klidu, nic hroznýho se neděje. A to hlavně tím gestem samotným, který mu to řekne. Asi to bude ta položená ruka?? Čistě jen gesto podpory, místo hlasu.”
Ale i tohle je situace “něco chci” - chci psa dostat do klidu (stejně jako do sedu, lehu atd.atd.)
takže si zvolím povel slovní-posunkový-dotykový (i ten jen ten jeden na konkrétní místo) a ten spojím s požadovaným významem, tedy příjemnem
a pak s podněty známými, které psu nečiní problém, no a pak to začnu používat i s podněty psu nepříjemnými
prostě normální výcvik
co takhle restart
žádné hromadé akce - socializační procházky, výcvik
pokud to zvládá, tak individuální lekce ano
užívat si spolu, procházky, tůry, sami
a v klidu, nebrat to jako výcvik
způsob tréninku - řídím se psem, a takové navádění, např., není sprosté slovo
trocha info :
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kseft-s-bitcoiny-resil-uz-predloni-blazkuv-muz-40523820#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest288_local_box_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
kocour - hlava na stranu, zornička velká, točil se, padal na jednu stranu
kortikoidy + B orálně + si myslím cosi od energyvet
vrátil se takřka do normálu, plně schopen samostatného života
držím Barušce pěsti
je otázka, jaká je příčina
u takového mlaďocha
“nám řekl vet ráno a večer dávat a prý je jedno jestli před, po, s…”
a tak je to i napsané v příbalovém letáku famosanu
Moja také - konec famosanu = návrat zuřivého žraní trávy+zvracení kyselin+"ksichty" na jídlo
on je to běh na dlouhou trať, tedy většinou
a pokud jde o jídlo, je dobré se řídit psem
tak se přidám k majitelům zvracejících háravek
Moja zvrací před, při i po
to poslední hárání, třetí, nedostala atb a “víkendové” zvracení se táhlo téměř dva měsíce
hárání probíhá jako skryté
když musím vet dietu, tak kupuji RC
kočky ledvinovou, Moja gastro a analergic
RC všichni žerou bez problémů, ba kočky ji preferují
jiné značky mi odmítali
složení - přečíst a zapomenout, není to na dlouhodobé krmení (i když kočky ji v jedné misce mají trvale)
asi víc než sono by řekla gastroskopie
“Nejvíc žere trávu když dostane syrové maso”
maso provokuje tvorbu žaludečních kyselin, tak by to i sedělo, že mu není dobře
Oba mí psi se na jaře pásli, bez zvracení či jiných potíží
Moja ne, když se pustí do trávy = není jí dobře
Moja teď také žere trávu, kterou vzápětí vyzvrací s žaludečními šťávami, před pár dny vyhodila i komplet večeři. ( Normálně to vždy předcházelo hárání, ale to skončilo před 2 měsíci)
Tak, krom famosanu, dostala na snídani vánočku s máslem, koupena další. No, uvidíme…..
Nanuk a Framík jsou dokonalá dvojka 👍
já, můj muž, maminka, sestra…..