není
není
jen technická : Mynář, Mynářová…
probiotika užívat v době užívání atb s časovým odstupem (dle intervalu atb) + po dobrání atb
sardullah, držím palce, ať se s tím poperete…
“chromozomy budou pořád původní, mužské nebo ženské.”
jo, to budou, ale takto jednoduché to není u každého….v době internetové lze info dohledat
pravý úhel = 90 stupňů = 100 grad
jiná míra, no….
no, vzhledem k tomu, že nejnižší teplota v rámci dne je někde kolem svítání, a nejvyšší mezi 14. a 17. hodinou, ve městě později, pak je asi souboj okna na východ x západ vcelku jasný.
“jo jasný, to je jasný, ale já to právě nemyslím pro situace, kdy po psovi něco chci, v daný moment pro něm já nechci nic, ale když třeba spí a zvuk, který je mimo frekvenci, kterou neslyší, ho může vyděsit, jde mi čistě jen o to, dát mu vědět, nemusíš se plašit, v klidu, nic hroznýho se neděje. A to hlavně tím gestem samotným, který mu to řekne. Asi to bude ta položená ruka?? Čistě jen gesto podpory, místo hlasu.”
Ale i tohle je situace “něco chci” - chci psa dostat do klidu (stejně jako do sedu, lehu atd.atd.)
takže si zvolím povel slovní-posunkový-dotykový (i ten jen ten jeden na konkrétní místo) a ten spojím s požadovaným významem, tedy příjemnem
a pak s podněty známými, které psu nečiní problém, no a pak to začnu používat i s podněty psu nepříjemnými
prostě normální výcvik
co takhle restart
žádné hromadé akce - socializační procházky, výcvik
pokud to zvládá, tak individuální lekce ano
užívat si spolu, procházky, tůry, sami
a v klidu, nebrat to jako výcvik
způsob tréninku - řídím se psem, a takové navádění, např., není sprosté slovo
trocha info :
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kseft-s-bitcoiny-resil-uz-predloni-blazkuv-muz-40523820#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest288_local_box_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
kocour - hlava na stranu, zornička velká, točil se, padal na jednu stranu
kortikoidy + B orálně + si myslím cosi od energyvet
vrátil se takřka do normálu, plně schopen samostatného života
držím Barušce pěsti
je otázka, jaká je příčina
u takového mlaďocha
“nám řekl vet ráno a večer dávat a prý je jedno jestli před, po, s…”
a tak je to i napsané v příbalovém letáku famosanu
Moja také - konec famosanu = návrat zuřivého žraní trávy+zvracení kyselin+"ksichty" na jídlo
on je to běh na dlouhou trať, tedy většinou
a pokud jde o jídlo, je dobré se řídit psem
tak se přidám k majitelům zvracejících háravek
Moja zvrací před, při i po
to poslední hárání, třetí, nedostala atb a “víkendové” zvracení se táhlo téměř dva měsíce
hárání probíhá jako skryté
když musím vet dietu, tak kupuji RC
kočky ledvinovou, Moja gastro a analergic
RC všichni žerou bez problémů, ba kočky ji preferují
jiné značky mi odmítali
složení - přečíst a zapomenout, není to na dlouhodobé krmení (i když kočky ji v jedné misce mají trvale)
asi víc než sono by řekla gastroskopie
“Nejvíc žere trávu když dostane syrové maso”
maso provokuje tvorbu žaludečních kyselin, tak by to i sedělo, že mu není dobře
Oba mí psi se na jaře pásli, bez zvracení či jiných potíží
Moja ne, když se pustí do trávy = není jí dobře
Moja teď také žere trávu, kterou vzápětí vyzvrací s žaludečními šťávami, před pár dny vyhodila i komplet večeři. ( Normálně to vždy předcházelo hárání, ale to skončilo před 2 měsíci)
Tak, krom famosanu, dostala na snídani vánočku s máslem, koupena další. No, uvidíme…..
Nanuk a Framík jsou dokonalá dvojka 👍
já, můj muž, maminka, sestra…..
tak zrovna naše veterinářka aminavast neznala
u kocoura se pronefra nijak pozitivně viditelně neprojevila