09.04.2025, 14:10:43 xxx.xxx.224.101
Aha. Tak to je jiná.
Aha. Tak to je jiná.
kdyby jim přišli hlavanehlava vymlátit stáj.
Jenže u koní žádná nákaza s tak vysokou morbiditou není (možná tak chřipka, případně herpes - ale proti obému existuje vakcína).. A nechováme je pro užitek. Krávy ano.
Nelze srovnávat. U hospodářských zvířat je ekonomika jinde.
cokoliv sem ze Slovenska vozit
Co konkrétně mu přivezli?
Reni a není něco, co by se pipce dal dát,
A tak může do ní nacpat vitamín C a nějaký imunoněco.
Ale drtivá většina chovatelů to řeší sekyrkou. Protože tyhle situace dobře nedopadají.
Proč ne? Když se tam můžu podívat i já…
Mi:Nemusí být v mase, stačí na mase.
To není moc pravděpodobně, virus slintavky přežívá ve tkáních, ne na povrchu.
a idilicky spolu spali v pelíšku
Tak ti moji taky spolu nespí, ale přes den si vyhrajou. A když jsem si u útulku přinesla k pětiletému koourovi kotě, tak mi teprve došlo, o co jsem ho připravila. Když předtím dělal společníka staršímu kocourovi, který o hrátky už nestál. Ale i tak jeho přítomností ožil.
A dvě stejně stará koťata, ideálně sourozenci, jsou za mě ideál.
tak to ta kočka/kotě musí také zvládnout.
No právě - MUSÍ. Měla jsem jedináčky i dva kocoury, takže můžu posoudit. Nebe a dudy. Už bych do jednoho nešla. Zvlášt ne u kotěte. Starší kočka už klid třeba i ocení.
.Jsou to tři týdny a žádný posun
Viz Lupus. Arpalit nestačí.
vypadá prostě jako by byla mega unavená..
Takhle vypadají nemocní ptáci obecně. Načepýřeně posedávají a pospávají. Příčinou může být cokoliv - viz Buggyra.
Já taky.😀
nechat je si to vyříkat?
To určitě ne! Viz výše. Nedávno se tady řešil i paralyzér, právě pro tyhle už hodně vyhrocené situace.
Jen z ní pořád padaj suchý bobky,
Ona ta voda se posílá tam, kde je to potřebnější.
Okna jsem v bytě nemyla dobrých pět let
Já je umyla před 14 dny. Jenže jak se z něj kocouři koukají, tak je zase zaflákané. Jako po těch pěti letech.😉
Odpo jdeme zase na injekci.
Máš SZ.
Zvláštní. Čekala bych, že ve dvou to nebudou tak prožívat. Předchozímu kocourovi to nevadilo, ani když byl sám třeba 10 dní.
pozvracenou postel a nové židle
Vím, že kočky (i psi) umí na protest močit nebo kálet na nevhodná místa, ale zvracet? To jsem nikdy nezažila ani u jednoho z pěti kocourů.. Vždycky tam byl zdravotní důvod.
Nejspíš ano. Napadly mě polypy v konečníku. Ale hlavně proto, že jsem to nedávno probírala ve škole.
Aluška:No já blbá to v kuchyni nevyfotila pro vetku, hned jsem letěla uklízet, tak aspoň na trávníku jsem cvakla. To lupení nevysral, to už tam leželo. V kuchyni bylo 5 louží, 2 hnědý, tři červený.
Jasně červená krev - to je z konce střeva. Není natrávená.
Navíc je stejně jedno, jestli se s ní potkali nebo ne. V případě podezření musí hlásit na KVS a ta pak koná. Viz můj příspěvek výše.