07.04.2025, 13:08:37 xxx.xxx.224.101
Nechat doma. Možná vám tam něco zničí nebo vykoná potřebu mimo záchod, ale cestování kočky (na rozdíl od psů) obecně nemilují.
Stále stejná písnička - už mnohokrát jsme doporučovali koťata dvě.
Nechat doma. Možná vám tam něco zničí nebo vykoná potřebu mimo záchod, ale cestování kočky (na rozdíl od psů) obecně nemilují.
Stále stejná písnička - už mnohokrát jsme doporučovali koťata dvě.
Znovu opakuji - veterinář. protože i kdybyste ty parazity viděla, tak potřebujete morče léčit. A to bez veta nepůjde.
Jo a plísně nebo všenky se rády objevují právě v tomhle ročním období.
A mimochodem - držením samotného morčete porušujete veterinární zákon na ochranu zvířat proti týrání.
tak jestli je dokáže krůta správně přohřet?
Však to ančovička píše.
on přeci není blbej, z množírny si psa nekoupí. Překupníci? Ne, on by nenaletěl…
Je to marný, je to marný, je to…
Já mohla mít štěně chow chow. Dovezli by mi ho dokonce z Varšavy na hranice! 😄Ale asi na to vždycky někdo skočí. Jinak si to neumím vysvětlit.
Já potřebuju převléct,vytřít,okénka umýt.
Nepotřebuješ! Mě odvezla záchranka poté, co jsem si chtěla zalít čaj.
Ono se to fakt nepokaká.
Jsou na místě. + riziko IR.
Na Vondrově mají haflingy a poníky na hladomorně. Seno, voda, liz. Náš školní hafling se schvátil i na pidi travičce, ale tam k tomu určitě přispěl Cushing.
Kolega do dvou do rána v prasečáku, kde čekal spolu s ošetřovatelem na výsledky z laboratoře. Naštěstí negativní - ale u tří prasat horečka, puchýře na nohách i v tlamě… Nebylo mu do skoku.
Tohle si holka nezasloužila.🌹
kometa:Třeba plíseň nebo vnější parazit (všenka, zákožka). Bude to chtít vyšetření u veta.
Při druhém pohledu spíš ty breberky. Nicméně stále platí - veterinář. Doma to nevyřešíte.
Tipuji - morče ze Zverimexu?
Třeba plíseň nebo vnější parazit (všenka, zákožka). Bude to chtít vyšetření u veta.
Anonymní:SVS žadná data nemá, protože vše je nařízeno k okamžité likvidaci. Při dnešní úrovni lečiv je velká škoda, že se to řeší tímto způsobem a není žádný pokus a vůle to zkusit jinak.
Vy jste veterinář? Nebo mikrobiolog? Že tomu tak rozumíte.
Předce nejsou kočky
Ale ani pro dospělé kočky není mléko vhodné. Stejně jako spousta lidí mají laktózovou intoleranci.
Já taky netuším. Všechny jiné odkazy se otevírají bez problémů. Nesleduji, jestli jsou z PC nebo z telefonu.
Přesně! Taky jsem na spojce mezi Třeboní a Zalinami čuměla z okýnka a napomínala se - jsi za volantem, teď se nemůžeš kochat!
Mi:A vyzkoušel tu “ experimentální” léčbu někdy někdo ? Co když přece jen nějaká cesta existuje?
Pro telata a prasata je nákaza smrtelná - tam není co léčit.
Mi:Tím převážením z druhého konce světa se tady dovleče možná kde co.
Ale virus SLAK v mase fakt ne.
argentinské hovězí přece u VIP nesmí na stole chybět.
To s tím nemá nic společného. Lidí je prostě hodně a potřebují spoustu potravin. Nemusí být nutně nenažraní.
Já třeba kupovávala mléko a sýry od soukromníků s několika kravkami. Ale všichni chovy postupně zrušili a tak holt musím do supermarketu.
u telat to fungovat třeba ani nebude.
Navíc telata často hynou na zánět srdce.
Mně to neotvírá nic.
rapotačka:Dík, mí ségře taky.
Tak mám asi problém jenom já. Přežiju to.