18.03.2025, 09:17:46 xxx.xxx.224.101
Zkusila jsem máslo
Ale ten taveňák (s tabletkou) je lepší v tom, že se kočkám nalepí na patro a jak jsem psala, blbě se plive.
Zkusila jsem máslo
Ale ten taveňák (s tabletkou) je lepší v tom, že se kočkám nalepí na patro a jak jsem psala, blbě se plive.
Možná leucismus?
Ti jsou skvělí!
Bavme se o králíkách,
Tak jděte příkladem. Ve druhém odstavci nic o králících nevidím.
že to bude toulavá fena někde v Rumunsku, bez pána. Chcete mi tvrdit, že by nezabřezla?
Viz výše. Fena je domestikovaná. Vlčice by nezabřezla.
proč příroda nechává zabřeznout nedospělé, nedovyvinuté jedince?
Viz Varaxi a ančovička. Domestikací a dobrým krmením jsme přírodu předběhli. Divocí předci se rozmnožují, až když jsou tělesně dospělí.
Viz výše. Na tohle není odpověď na tři řádky.
Jo a sedlo je to poslední, co kůň potřebuje.
Ale píšete, že jste nezkusila. Tak jak víte, že by to nefungovalo? Kolegyně tak úspěšně odčervuje polovenkovní kočky.
Ale když máte jiné osvědčené metody, je to v pořádku. Já to dělám jako bodlinka nebo hmn.
(vyzkoušeno i máslo,
Zkoušela jste tavený sýr? Ten se kočkám blbě plive.
Kočka se vás pak bude bát je dobré zvolit příjemnější metodu.
A jakou tedy navrhujete? Kolika zvířatům jste už tabletu podal? Upřímně, zatím jste mě svými znalostmi o kočkách moc nepřesvědčil. Rozhodně dám spíš na radu veta a zkušených kočkařek, kteří tady přispívají.
Mléko ředěné vodou? Vždyť to bude moc “chudé”. Pro morčata se doporučuje, když už, kotěcí mléko a to má dost jiné parametry než kravské.
Tap:Slepýš křehký je v ČR chráněn jako silně ohrožený druh.
Proto je nanejvýš žádoucí mít pro slepice omezený výběh,
prostý chovatelského baroka, kde se slepýš může schovávat.
Slepýš křehký je v ČR chráněn jako silně ohrožený druh.
Myslím, že mnohem víc slepýšů (a užovek) zahyne pod koly aut. Co tak potkávám při turistování.
Tak ony můžou být i pastičky. Živou myš nevím, jestli slepice uloví. Zase takový tyranosaurus to není.
To se ptáte koho?
To nebyla tělesná ani psychická dospělost, jenom pohlavní. Předčasné zabřeznutí mi touto optikou přijde lepší (pokud fena a štěňata přežijou) než kastrace mimina.
Má.
Kastrace před prvním háráním je za mě zhovadilost. Půlroční mimino. A co na to tělesná a psychická dospělost?
nenajdu ozobané koně
Bych si dávala pozor. Jak píšu vedle, slepice je jenom zmenšený tyranosaurus. Se jí podívejte do oka. Pořád to tam je.🙂
iba dva krat dom zabludila 😛
Nemůžu si pomoct, ale vaše fotky ve mně evokují Trhlinu a Tribeč. Myslím, že už jsme se o tom bavily.
Nemyslím, že by to pomohlo. To není problém s vývojem kostí. Křivice vypadá jinak.
Když už, tak vitamín E a selen. Ale u králíků se NSD nepopisuje. Přikláním se k té genetice.