10.03.2025, 08:53:34 xxx.xxx.224.101
Vy ji sledujete 24 hodin?
Vy ji sledujete 24 hodin?
Ach jo! Kdyby raději řešili psy, kteří stráví celý život na vodítku, ač jim byl dán do vínku temperament na práci. Tím nemyslím jenom husky, ale taky třeba ohaře nebo labradory. Ale to je vlastně taky týrání, když mají myslivecké využití.
Koně v moderním pětiboji už zakázali. Kam to bude pokračovat dál? Zruší se dostihy, drezura, parkur, pak rekre ježdění. A na koně se budeme chodit dívat do ZOO. Stejně jako na ty psy. Nechci se toho dožít.
kolika u koní je častá? Proč ?
Viz Buggyra.
A proč? Podle mě to příroda u koní se zažívacím aparátem moc nevychytala. Tlusté střevo je poskládané dost neprakticky a snadno se v něm něco zasekne nebo zašmodrchá.
u těstovin nepoznám, jestli jsou vaječné nebo bezvaječné, byly doby, ne tak dávné, co jsem po chuti nepoznala vepřové od hovězího 😀 Já jsem na jídlo barbar, to mi vždycky
Vítejte do klubu. Jako, já mám dobré jídlo ráda, ale sama si vařím tak nějak standardně. Hlavně, aby to bylo rychlé.
A nepoznám ani dobré kafe nebo víno. Protože buď mi to chutná nebo ne.
v lednu jsme se přestěhovali z domu do malinkého bytu, abychom našetřili na vlastní dům (jsme mladí lidé), takže tady na to nemáme místo☹️
A tomu taky nerozumím. Z domu jste se přestěhovali proč? A jak dlouho myslíte, že budete šetřit na další, vlastní dům? Mezitím se z kočky zblázníte. Když byla do té doby zvyklá na větší prostor.
Viz Odberryho a Doron.
ale já tady žádala o rady🙂.
Dostalo se vám jich dost.
Ještě ta poslední - kočku někomu darujte.
Já měla vždycky likvidační kocoury, takže se ztrátami se počítalo. Nenapadlo mě, že to někdo nezná.
Nový koberec a nové křeslo bude, až…
a finančně je to s ní taky náročnější….
Této větě nerozumím. V čem spočívá ta finanční náročnost? Jedna kočka přece sežere méně než dvě.
Jo a ještě můžete oslovit Kláru Nevečeřalovou.
Hračky bych jí nenechávala pořád,
Já hračky střídám po 14 dnech, aby se neokoukaly. Ale nej hračka je druhý kocour, no.
Myslím, že nárok na kompenzaci žádný nemá.
Nevím, kdyby se to stalo mně, tak peníze by byly to poslední, co by mě zajímalo. Oplakávala bych štěně a ne prachy.
Budu vděčná za každou radu
Pořídit další kočku. Nebo pár let vydržet.
Pořídila jsem si kotě k šestiletému kocourovi a neumím si představit, že by bylo o samotě. I tak je to strašný likvidátor a škodič. A to 50% energie vybije při společných hrátkách.
Koupit na pití fontánku?
To byla taková obecná úvaha. Kde všude začínají ženy převažovat. Třeba u koní nebo v medicíně - humánní i veterinární.
Aby to nevypadalo, že mám něco proti mužům. Naopak. S vámi je svět mnohem zábavnější.😉
Proč tolik negativní energie? K čemu je to dobré?
Diskutuji - mám koně v kvalitním ustájení (ale holt to stojí peníze)- voda, seno, smlouva, odčervení… samozřejmostí, intriky žádné. Kovář si nás vede automaticky v potřebných intervalech. A koňských veterinářů (dobrých) máme v okolí několik.
Kolikrát jsem slyšela, že je kůň xxxxx nebo xxxx nebo snad xxxxxx, když se něco stalo a došlo na lámání chleba?
Téhle větě nerozumím.
že tak to mají všichni s mozkem v hlavě
K čemu je mozek, když ho někteří nepoužívají.
Staří koňáci říkávali - čím více řemení, tím méně umění.
Ale tohle udělátko mi přijde poměrně neškodné, tak proč ne.
Osobní zkušenost nemám. Mě učili nenechat koně flákat a pobízet. Na lonži i pod sedlem.
Jo, viděla jsem.
Znám. A nechápu toho dotyčného majitele.
Jestli tomu dobře rozumím, tak pes, útočící na jiné psy a neodvolatelný, běhá na volno a bez košíku?
To asi není v pořádku, ne?
Spíš to druhé.😉 Mně z toho vykukuje reklama na krematorium. Ty úvodní příspěvky jsou si tak nějak podobné.
Proč myslíte, že není moc inteligentní? Že neposlouchá? Takže takový pastevec nebo husky (ten taky venku poběží jako smyslů zbavený neznámo kam).je taky hloupější než NO?
Holt jsou plemena, která chodí celý život na vodítku nebo stopovačce nebo v zápřahu.