05.08.2025, 21:37:10 xxx.xxx.147.163
Kilian:..aport dřevěný 650 g těžký v rámci zkoušky UPR1…
Je prostě skvělý! Malý pes s velkým srdcem.
Kilian:..aport dřevěný 650 g těžký v rámci zkoušky UPR1…
Je prostě skvělý! Malý pes s velkým srdcem.
Plaka:Jsem si říkala dle těch stoliček, že možná divočák. Ale nebyla jsem si jistá, takže status “netuším”.
Správná úvaha.
Stoličky, třenové zuby, zubní lůžko po špičáku, celkový tvar lebky… Takové a jiné lebky a další kostičky se nám válejí na pitevně, takže pro mě brnkačka.🙂
Sardullah:
No, couvá rozhodně líp než já.😀
Takový kauf a vy jim tu šanci nedáte
Nedám. Obávám se, že by zájemce vysolil víc než těch 6 000 a psa by stejně neviděl. Co já jsem jich už mohla mít! Občas na takový inzerát reaguji, abych si ověřila, že je to opravdu fake. Pes zadarmo a dokonce by mi ho přivezli před barák. Z Polska, případně Španělska. No neberte to!
Lebka. Ale komu patří, netuším.
Divočák.
, že většina vedoucích na ty tábory jezdila jen z tohoto důvodu
Nevím, jak tenkrát, ale teď to mají budoucí učitelé jako součást pedagogické praxe.
Reni a v čem to spočívá?
V 99% odstranění inzerátů a příspěvků, které nabízejí půjčky nebo léky. Občas očividně podvodný inzerát - teď naposled pomeranian za 6 000. Z Běloruska.
Ano.
jmenujou spondyloza?
Ano. Výrůstky (osteofyty) tlačí na míchu a taky můžou vést ke srůstu obratlů. Znám teda spíš u psů než lidí.
Nechápu to ani z pohledu těch majitelů. To jako v každé krizové situaci bude pán psa špendlit k zemi? Viz janaa - košík a vodítko je nenapadlo? Co pak z takového venčení mají?
Já to znám odjakživa taky jako babka a dědek.
video mi nejde už přehrát
Přitom se dá ta písnička dohledat a přehrát. Trochu nerozumím tomu zablokování.
Malá zebřička - strašné! Ale co chtít od Novinek, no.
No jo, ale pak se to plete. Já rozlišuju páteřní kanál, který tvoří obratlové oblouky a prochází v něm mícha. A míšní kanál alias centrální, který je uvnitř míchy.
způsob tohoto léta
je poněkud nešťastným. Už dlouho si nepamatuji, že bych musela přitápět rybičkám.
Chápu i seno. Ale první senoseč byla dobrá, nebo ne?
Ne, mně se mozek vypne sám.🙂Prostě horizontální poloha = spánek.
My máme raději pozitivní zprávy.
bambule:Tipuju přástevníka hluchavkového. Žluté a bílé skvrny a červená vykukující spodní křídla. Takže za mě přástevník.
Bingo! Děkuji za rozluštění.
Dublinbarzoj:Dnes venčení bez velkých bráchů, ale zato s holkama, ta bílo černá je sestřička 😍. Na na koupačku došlo 🙈
Ta druhá fotka… Takhle neposkládá nohy snad ani gepard. Kolik dokáže mít takový barzoj na tachometru ? A ten ocas jak hromosvod 🙂
Lilo celý sobotní večer
Podle předpovědi by už mělo být jenom lépe.