16.02.2025, 11:36:02 xxx.xxx.147.163
Nepopírám, že je hezká i naživo. Ale taky jedovatá. Nevím, jak u dětí, ale majitelé psů mají nepříjemné zkušenosti. Kantaridin alias španělské mušky. Otrava nic moc.
Nepopírám, že je hezká i naživo. Ale taky jedovatá. Nevím, jak u dětí, ale majitelé psů mají nepříjemné zkušenosti. Kantaridin alias španělské mušky. Otrava nic moc.
A tady bych viděla lišku.
Safra, to už si nepamatuji. Ani to, že tam vůbec vystupovala. V hlavě mi uvízl akorát brouk Pytlík, Beruška, kobylka a škvoři.
Vy jste četla pořádně mé podrobné vysvětlení v 10:18:32?
Četla. Ale v 6 13 jste to napsal jinak.
Ale nebudeme se v tom škrabat, stále si nerozumíme. Tak navrhuji obrátit list a už se k tomu nevracet.
možná odkázat na jiné weby je to tak složité?
Asi ano, když jste to neudělal ani vy. Nikterak jste do vlákna nepřispěl. Bylo nás víc, kdo radil dva samečky. To přece není špatně.
Ale vy mě nemáte rád, já vím.
Přece jsme na diskuzi okrasné ptactvo,
Očividně si nerozumíme. Četl jste pořádně můj příspěvek v 9 24? Ve kterém vás cituji a kde se zmiňujete o injekční aplikaci?
U čivavy by se ten pátý (respektive) první prst neobtiskl.🙂
Jinak co jsem si vygůglila, tvar stopy u kočky a kuny mi přišel hodně podobný, jenom ty drápky…
Ale fakt nejsem indiánský stopař.
Jo, ale jenom na fotce.😉
A vaše rada k věci je kde? Nebo umíte jenom prudit?
Ani Elán nebo Nagy zamlada? A Žbirka?
Koudy:Poznáte jestli je toto od kuny? Běhalo mi to po dvorku kde mám slepice. Ty na noc zavírám, ale zajímalo by mě to. Koudy.
Nevidím otisky drápů, ale ty fotky nejsou úplně ideální.
použitý buď jako kapka pod křídlo, nebo lokálně na kožní změny, nebo injekčně, nebo přímo do zobáku
Pod křídlo nebo přímo do zobáku - takže to vypadá, že celou dobu máte na mysli ptáky (v tomto případě papoušky). Za mě je takto formulovaná věta poněkud zavádějící.
Pokud vím, injekční ivermectin je určený pouze pro přežvýkavce a prasata. Máte to vyzkoušené?
Což takhle dát si špenát?
Myslím film. Ale tam se to zmenšovalo až moc.😉
celkem dost plemen je vzkříseno z tak málo jedinců, že byste se z toho tady dnes pokáceli?
Třeba starokladrubský vraník. Ale i tam přilili fríského koně.
Však se shodujeme. Chovatelský záměr a selekce - co nevyhovuje, pryč.
Já to chápu tak, že se to zašije proto, aby se to pořád dokola netrhalo a mohlo to rychleji odrůst do zdravé tkáně. Něco jako zámková podkova u koní.
Ale třeba se pletu.
Máte pravdu.
F1 generace se používá třeba u slepic nebo prasat, aby se dosáhlo co nejvyšší a zamýšlené užitkovosti. V F2 se to už různě rozštěpí a není to ono.
Anonymní:to je zase až napodzim? Já myslel že jen zastřižená ne vytržená dorůstají skoro pořád.
Dorůstají vlasy nebo chlupy, ne peří.
Že držení papouška, coby společenského tvora, o samotě jenom pro svoje potěšení, považuji za týrání.
Ivermectin může být.