10.02.2025, 16:46:29 xxx.xxx.147.163
Možná to není pravda, ale perorální cestou tyhle přípravky do kloubů moc nepronikají.
Možná to není pravda, ale perorální cestou tyhle přípravky do kloubů moc nepronikají.
Já to vyzkoušela doma a žádná levitace se nekonala.
Bohužial len na internete.
Je vidět, že o Zrzavcích nic nevíte. Už zachránila několik psích dušiček.
nemám rád ked sa z holubov robí postrach
Jaký postrach? Napsala jsem jenom objektivní fakt, že městští holubi jsou zdrojem nemocí, z nichž některé se přenášejí i na člověka.
A všimli jste si, že se zakladatel vlákna odmlčel? Možná si někde za monitorem mne ruce, jak nás tady hezky rozhádal.
Barevným ptáčkem myslíte tu první fotku? Stehlík.
Ha! Pepř jsem ještě nezkusila.
že kometa reagovala
Ale já na nic nereagovala. Teda jo, naposled 4.2. Ale to nesouviselo s černými vlky.
Arosek:Tak do toho prihodime civavu a v pripade nutnosti to budu prodavat jako skladne domaci dynamo 😀
Tak do toho prihodime civavu a v pripade nutnosti to budu prodavat jako skladne domaci dynamo
Jenže to musíte přihodit ještě zahraniční původ. Když to “bude” vyšlechtěné v USA nebo aspoň v Německu, pak se penízky jen pohrnou.😉
Ta diskuze vznikla proto, že někdo si myslí, že holubníky jdou proti základním pudům holubů. A někteří z nás píšou, že ze zdravotních důvodů je regulace městských holubů nutná. I pomocí nich.
Souvisí to spolu. Nebo ne?
Však já přínos městských holubníků nezpochybňuji. Na to tu jsou jiní.
Odjakživa byli na dvorech, lovili škodíky
Jenže husky bude ze dvora zdrhat a lovit i neškodíky. Kamarádka měla s mužem smečku huskounů. A musela se vzdát svých oblíbených koček. A její kamarád chodil se svým huskym po vesnici s padesátikorunou v kapse (před 30 lety to byly jiné peníze než dnes), protože slepice.
Repta-A-Repta:Nějaké novější info o promořenosti holubích populací než z roku 2008?
Já myslím, že je to jedno. Ono se toho v holubí populaci moc nezměnilo. Jsou prostě přemnožení a prolezlí chorobami. To je fakt. Však se jim taky říká létající potkani.
Ale on preci posloucha jak hodinky … jen teda nesmi byt v okoli pes, fena, ptak, kocka, lidi, auta, kola, deti,
To mi připomnělo - ideální kůň na turistiku, pokud nejsou v dohledu krávy, děti, auta nebo bílí poníci🙂
Ale řekla bych, že křížej “na fešáka”.
Jo, říkají tomu designový pes.
Nemáte některá slovník mňoukalštiny?
Nejspíš mu vadí ten vetřelec. Překlad - koukej s tím něco udělat!
Viz výše. Kloubní výživa (preventivní) jsou vyhozené peníze.
dle videí na internetu se kočky bojí okurek
Moje teda ne.🙂A citrón ani alobal taky nezabral.
Že to pak vůbec neposlouchá (jak píše Pavla S.), protože holt samostatný husky, je očividně vedlejší.☹️
Heleďte, těžko říct.
Nevidíme koně, nevidíme vás, jak jezdíte.
A můj názor - přece, když je kůň citlivý, neznamená to, že ho budu jezdit na volné otěži a bez holeně. Pak se nenaučí nosit sebe ani jezdce. Chodíte/chodili jste i na jízdárnu?
Nebo ty vředy ještě pořád má. Pokud je teda vůbec měla. Diagnóza proběhla endoskopicky?
No koho? Pošahané amíky. Ti vymysleli i labradoodla a maltipoo. Ale v těchto případech aspoň kříží plemena stejných velikostí a podobných povah.
Ale pravda, že pes s duší huskyho, ale velikostí pomeraniana srnu asi nedožene a nestrhne.