Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 19.12.2025, 17:28:46
Ruštinu bych asi taky ještě oprášila, když by na to přišlo. Učila jsem se i německy - ale to je pryč. A anglicky se už nenaučím - spíš mi jde o to, abych měla jakous takous výslovnost, když už používám ty cizí “termity”.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 19.12.2025, 17:05:29
umíte mluvit po naszymu?
Samozřejmě. Umím česky, polsky, slovensky, po naszymu. Přesněji řečeno aktivně česky a po naszymu, slovensky a polsky bez problémů rozumím. Vzhledem k místu svého narození a dětství. A původu.
Z maďarštiny znám jenom nem tudom, igem a fečko.🙂To jste na tom líp.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 18.12.2025, 18:33:50
Ono stačí rozkliknout profil. A zjistíte, že nic nezjistíte 😉- Písnička, Kukulín, Srdce, Villa Esmeralda (tam byl profil admini smazán)… A nejnověji Dudlajdá.
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 18.12.2025, 18:15:13
Mám kocoury a krmím masem. Takže nejsem úplně směroplatná. Co by mě odradilo -"ručně míchané krmivo" - jako jak? a termín “stravitelné vitamíny”. A celkově mi to vychvalování přijde na jedno brdo.
Reni…a normálně jste na to nastavení hnedka přišla, nebo vám to někdo musel ukázat? Já (my) jsme takový bazmek viděli fakt poprvé😲
Já už ho měla předtím.
Ale je fakt primitivní - akorát pro mě. Šipečkou nastavím aktuální čas a pak zamačkám čudlíky po obvodu, podle toho jak chci, aby to svítilo. Mám od 18 00 do 7 00. Cca.