10.04.2025, 09:26:00 xxx.xxx.224.101
obvinilo mě dítě od koní
A to dítě je vegetarián?
obvinilo mě dítě od koní
A to dítě je vegetarián?
Reni, ten kontejner, si nechal přivézt. Jako skladiště něčeho, nebo přímo pro ovce nevím.
Jde o to, že ze Slovenska nebo Maďarska se nesmí dovážet zvířata a živočišné produkty. Kontejner není ani jedno, takže jeho dovoz je naprosto legální. Nezbývá než doufat, že kamión prošel na hranicích důkladnou dezinfekcí.
To dělám (obojí) taky. Ale esteticky otevřít krabičku se mi moc nedaří.
Vždyť odpověď máte.
Dublinbarzoj:Moje chovatelka má ve smlouvě, že pokud psi z její chovky budou použiti k produkci štěňat bez PP, tak fakt velké sankce a pokuty
A je to právně vymahatelné? Navíc by se o tom chovatelka musela dozvědět. Přece nemůže lustrovat všechny inzeráty na všech serverech.
Aha. Tak to je jiná.
kdyby jim přišli hlavanehlava vymlátit stáj.
Jenže u koní žádná nákaza s tak vysokou morbiditou není (možná tak chřipka, případně herpes - ale proti obému existuje vakcína).. A nechováme je pro užitek. Krávy ano.
Nelze srovnávat. U hospodářských zvířat je ekonomika jinde.
cokoliv sem ze Slovenska vozit
Co konkrétně mu přivezli?
Reni a není něco, co by se pipce dal dát,
A tak může do ní nacpat vitamín C a nějaký imunoněco.
Ale drtivá většina chovatelů to řeší sekyrkou. Protože tyhle situace dobře nedopadají.
Proč ne? Když se tam můžu podívat i já…
Mi:Nemusí být v mase, stačí na mase.
To není moc pravděpodobně, virus slintavky přežívá ve tkáních, ne na povrchu.
a idilicky spolu spali v pelíšku
Tak ti moji taky spolu nespí, ale přes den si vyhrajou. A když jsem si u útulku přinesla k pětiletému koourovi kotě, tak mi teprve došlo, o co jsem ho připravila. Když předtím dělal společníka staršímu kocourovi, který o hrátky už nestál. Ale i tak jeho přítomností ožil.
A dvě stejně stará koťata, ideálně sourozenci, jsou za mě ideál.
tak to ta kočka/kotě musí také zvládnout.
No právě - MUSÍ. Měla jsem jedináčky i dva kocoury, takže můžu posoudit. Nebe a dudy. Už bych do jednoho nešla. Zvlášt ne u kotěte. Starší kočka už klid třeba i ocení.
.Jsou to tři týdny a žádný posun
Viz Lupus. Arpalit nestačí.
vypadá prostě jako by byla mega unavená..
Takhle vypadají nemocní ptáci obecně. Načepýřeně posedávají a pospávají. Příčinou může být cokoliv - viz Buggyra.
Já taky.😀
nechat je si to vyříkat?
To určitě ne! Viz výše. Nedávno se tady řešil i paralyzér, právě pro tyhle už hodně vyhrocené situace.
Jen z ní pořád padaj suchý bobky,
Ona ta voda se posílá tam, kde je to potřebnější.
Okna jsem v bytě nemyla dobrých pět let
Já je umyla před 14 dny. Jenže jak se z něj kocouři koukají, tak je zase zaflákané. Jako po těch pěti letech.😉
Odpo jdeme zase na injekci.
Máš SZ.