03.11.2024, 16:47:06 xxx.xxx.147.163
Můj názor - na setkání, pořádaném institutem, byla spousta lidí.
Můj názor - na setkání, pořádaném institutem, byla spousta lidí.
A proč by to mělo být na bazoši?
Jak píše, bohužel taky anonym (čert aby se ve vás vyznal), informace proběhly na OO ČSCH, tady i v médiích, že ptačí chřipka.
Ale to je ono! Jak víme, že to křeček nebo rybičky dají? Přesněji řečeno, oni to dají, protože jim nic jiného nezbývá.
Málokterému zvířeti v zajetí můžu dopřát takový prostor, jaký by měl ve volné přírodě. Ani těm rybičkám ne. I když budu mít hypoteticky 400, 500litrové akva.
Ale vy máte příznaky.
I když spíš bych se přikláněla k tomu astmatu. Předpokládám, že jste nekuřáci.
Tak tak. Prostě kočka domácí (Felis catus) bez další specifikace. Takoví zrovna teď mi doma podřimují - jeden na zemi, druhý na gauči.
Dobrý nápad!
Volala jsem - paní má (vlastně nemá) fenu i psa od Vietnamce (fena strakatá, pes černý) přímo z Vietnamu😉 Bez papírů. Ale je to ohař.😉A inzerentka prodává za ty Vietnamce, kteří neumí dostatečně dobře česky. Teda údajně.
Ale jinak paní příjemná, hezky jsme si popovídaly.
Asi nikdo nepřežívá s tuberou nějakých 15let, ne?
TBC je chronické onemocnění… Není to chřipka nebo ebola.
nevím, proč je v další generaci chovat v zajetí.
V tom případě nebudeme chovat ani papoušky, křečky, akvarijní rybičky…
A máme tu pozitivní seznam a mně možná jednou zabaví i ty šneky.
může si běhat, lítat dle libosti
Jenže to právě nemůže.
Na té fotce je flekaté černobílé cosi. Akitu to taky moc nepřipomíná. A zbarvení štěňat je doslova - každý pes, jiná ves. Nevím, jestli je inzerent tak prostoduchý nebo naopak mazaný.
Kdyby měla PP, tak se tady David neptá. Si myslím.
Neustálý boj o teritorium, přežití a zapojení do reprodukce? Úsloví “volný jako pták” úplně neplatí.
Xerxova:to spíš bude automatická oprava z výmaráka… lidi po sobě nečtou
To mě taky napadlo. Ale na fotce feny se štěňaty to není výmarák ani omylem.
Přeci Apollon mezi psy
A tak máte i fotky, kde tak opravdu vypadá.
A ano, pohyb je zdravý. Ale je-li kombinován se stresem a strachem o život…🙂 To je spíš na infarkt.🙂
Pokud je matka obyč micka, tak vy máte totéž. Žádné plemeno, prostě typický kočičí mix, kterých je většina. Briťáka tam úplně nevidím.
ančovička:.ano..do stala AdTab na půl kila👍
Děkuji. Neznala jsem. Asi fajn věcička.
proto mám holoprtky.
Mám dotaz na ohařího člověka. V inzerci někdo nabízí čistokrevná štěňata vietnamského ohaře. Takové plemeno opravdu existuje?
Xerxova:tak tedy od pondělní přehrady na Černé Nise, přes procházky v lese za humny až po dnešní Údolí myšího řevu pod Klíčem. Nejprve Yodislav:
Druhá fotka - Predátor, sedmá fotka - opět Pes baskervilský - tohle potkat v reálu, tak prchám, přeskakuji metrové potoky a šplhám na nejbližší strom.🙂
Je to jako se sýkorkami, havrany apod. Naši odletí, severní sousedi přiletí.
Kuna?