13.10.2025, 10:14:31 xxx.xxx.224.101
Leda to. Ale nechtěla bych to.
Leda to. Ale nechtěla bych to.
snad jedna strana mírně jen mírně rozšířená, ale nic to neznamená.
A to vyšetření proběhlo u kardiologa? Jedna strana mírně rozšířená - zbystřila bych.
Trochu mám podezření, že zase AI. Takhle si nelehne ani pes, natož přežvýkavec.
Nedávno jsme odpitvali berana, kterého “jenom” nabral kozel svými rohy. Prokrvácený bachor a dislokace slezu.
No dostal se z toho sám a já hledala tu příčinu
No jestli se z toho dostal sám, aniž byste změnila KD, tak příčinu nemáte.
To tak moc hrozí předávkování jódem?
Vzhledem k tomu, že je to mikroprvek, tak hrozí. Pravda, nevím, jak moc.
Odpoví povolanější, ale vámi vyjmenovaná plemena se chovají venku celoročně = extenzívně. Tak proč je chcete zavírat do chlívku? Je přece jedno, kde žerou to seno.
A taky záleží, co si od toho slibujete. Maso nebo parádu?
Myslím, že na (s)trávení) kosti je potřeba hodně HCl.
. Byla jsem u třech vet.
A vyšetřili i srdíčko?
A viz Buggyra - alergie? Vyšetření krve? Pro rozlišení zánětu a alergie. Plicní parazity nepředpokládám.
co kapal ovcím jodovou tinkturu do vody a vtíral jim ji do kůže.
Bála bych se předávkování. Pokud měly přístup k minerálnímu lizu, neměly by nedostatkem jódu trpět. A nepřekrmoval je brokolicí a zelím.
Koník má také problém s játrama a nesmí tuky
O důvod víc, proč vyřadit sójový olej.
26 let je krásný věk. Tam už se toho moc vymyslet nedá.
U toho jediného koně, kterého jsem znala, koňský vet doporučil mořskou sůl. U malých zvířat se dodává příslušný chybějící hormon, ale u koní asi ne.
Na játra je dobrý ostropestřec, glukóza a vitamín B.
. Představujeme vám Aristokrata Silent Enigma
Jak má na první a druhé fotce vykulená očička! Ale jinak je to úžasňák.
Hlavně si to opravdu neumím technicky představit. Je potřeba člověk, který vlastní narkotizační pušku a je ideálně veterinář - musí mít zbrojní průkaz nebo aspoň speciální povolení + přístup k narkotikům. A takový jedinec se asi nebude účastnit pochybných podloudných akcí. + teda lidi, kteří se podílejí na přepravě.
Za mě je to příliš konspirační.
Tak nedávejte granule se sójovým olejem. Já se se strumou potkala jednou v životě, u staršího koně.
Hypotyreóza se projevuje apatií, ne nepřiměřenými reakcemi na podněty.
kravina.
Ano, aby k nám někdo na tři různá místa dovez medvědy, dokonce medvědici s mláďaty, je opravdu kravina.
Doron:Už jsem si to pustila, takže jsou..
Nejsou, jedná se o ilustrační fotky. Porovnala jsem s ilustračním videem.
Na záběrech z fotopasti je nějaká pohybující se šmouha, ve které při nejlepší vůli medvěda nepoznávám.
Opravdu se dá v řeznictví koupit kořínek? Já tam vidím už vše rozporcované (jazyk, plíce, játra). Ale třeba po dohodě…
lesnizinka:Teorii o očkování vám smetu: já jsem nikdy očkovaná nebyla. Jestli to tedy nebude spíš naopak😉
Já očkovaná byla, abych mohla do hospody na kvíz a Fialu jsem nevolila.
Takže to nefunguje ani tak, ani tak.
lesakm:Nevydržíme vím … dejte vědět co kolega řekne docela by mě to zajímalo , a možná nejen mě.
Takže - pohlaví jedince je komárovi úplně jedno. Ale u beranů jsou dle slov kolegy mnohem výraznější klinické příznaky.
Varaxi:To může být klidně pravda. Ale není pravda, že ty granule mají 50 procent masa.
To taky netvrdím.
Ve vedlejším vlákně (A zase ty granule) si zuzik notuje se žankou, která rawbark granule propaguje. Mám podezření, že i MarMa je roztleskávačka. Tyhle příspěvky jsou tak nějak podle jednoho mustru.