27.11.2023, 16:20:03 xxx.xxx.147.163
mastnacek:Kometo, kolik covid vakcin jste si dala?
Tři. Jenom proto, abych mohla chodit do hospody. A tím jsem skončila.
mastnacek:Kometo, kolik covid vakcin jste si dala?
Tři. Jenom proto, abych mohla chodit do hospody. A tím jsem skončila.
Anonymní:Ano to má.. někdo chce přirozeně zdravá zvířata, někomu nevadí chovat každého mrzáka závislého na medikamentech.
Přirozená odolnost proti tetanu?
To není tipec ani parazit.
By mě zajímalo, na co chce vet čekat do úterý.
👍 By mě zajímalo, co taková náušnice udělá v MHD.
Anonymní:Je to o svobodě vyjadřování. Pokud máte potřebu psát si pouze s těmi co znáte, nechoďte na veřejné otevřené diskuze. Nezajímá mě nějaká komunita které nemám potřebu byt součástí, psát si SZ nebo se jinak stýkat mimo diskuzi.
Čtěte a vnimejte obsah ne to kdo to píše, v tom je váš problém. Ostatní jsou jenom plané pindy.
A když se přihlásíte pod neregistrovaným nickem, tak vám tu svobodu vyjadřování někdo vezme? Já jsem registrovaná a nemám s tím problém.
Nějak tomu nerozumím.
Daja:Jeden dotaz který mi vrtá v hlavě.
Nezpůsobuje Demencí časté narkózy?
Dája
Já mám za sebou - 6, 7 narkóz? Nemyslím si, že tohle způsobují. Ona ta anestetika jsou stále lepší a šetrnější. U lidí i zvířat.
Daja:Dnes na veterině doktor uspal Damiška v mém náručí.
A já jsem na psychiatra.
Dája
To dáte. Je to těžké, ale zvládnete. Jako my všichni.
Anonymní:Nevím jak koně, ale u svých ovcí jsem to za dvacet pět neviděl. Takže z meho pohledu bude případně ojedinělý úhyn levnější než veterinář…
Když vám nevadí, že zvíře uhyne na něco, čemu šlo předejít… Holt to mám nastavené jinak.
Jana H.:Nechci rozdmýchat nějakou přestřelku ale proč jsou bráni kříženci či psi bez papírů jako něco špatného, podřadného. Přece každý tvor má právo na život a navíc dnešní super prošlechtěná plemena žijí snad poloviční dobu než kříženci. Takový kříženec netrpí tolik na nemoci a dožije se mnohem vyššího věku. Jaké výhody má tedy pes s PP? Zatím vím že je mnohem dražší a žije mnohem kratší dobu, takže nechápu.
Podle některých vědců je dokonce kříženec označován jako super plemeno a měl by být považován za samostatné plemeno.
Podle některých vědců je dokonce kříženec označován jako super plemeno a měl by být považován za samostatné plemeno.
A jak si to ti vědci představují? Jako, že každý kříženec čehokoliv bude jedno konkrétní plemeno?
Viz výše.
Nikdo nebere křížence nebo psy bez papíru jako něco podřadného. Nám vadí množitelé s obehranými výmluvami, proč jejich štěňata nemají PP. Rodiče neznámí, jejich zdravotní stav taky.
Já bych si klidně křížence pořídila, ale z útulku. Nehodlám za něj nějakému vykukovi platit. A podporovat ho.
A Petrovy petry? Petros - původně prastarý pronárod - pojmenování pro pevninskou prahmotu.
Já bych si koně a malé přežvýkavce netroufla neočkovat.
Už mě to nepustilo…
Takže už jenom bradavice na nose. Černého kocoura mám. A můžu letět na Petrovy kameny.🙂
Což je prima cesta k rezistenci.
Zaplať pánbůh za mé současné ustájení.
Pometa - to je jako pometlo🙂
Nejsem si jistá, jestli na stafylokoka stačí med. Ona je to potfora urputná.
Tak to se neshodneme.
Ne. Včela samotářka je druh, který takto žije.
Co? Tetanus?
Myslím, že žádná. Koně do tunelu nenacpete.
Ale třeba mě Horsana vyvede z omylu.
Možná rektální sono?
Kamarádka tomu říkala - budou mít k večeři nanuka.