21.03.2024, 10:22:58 xxx.xxx.224.101
Proč ne?
Proč ne?
Pamatuji si, když jsme kdysi dávno byli ve Vídni na generálce představení. Povídali, že je to tradice, aby mezi bílými koňmi byl jeden hnědý.
Tvrdí, že je to protiprávní požadavek 😲
Jako fakt? Viz Buggyra.
Jesie:https://zvirata.bazos.cz/inzerat/182451826/lipicky-kun.php
ten už tam jednou byl ne? Hnědý lipicán…by mě zajímalo,jestli opravdu na to lidi uslyší…za ty peníze kříženec….To bych chtěla vidět rodokmen 🙂
A je základně přeježděný…
Vidíte, že umíte nesouhlas vyjádřit i slušně.
J5 má jeden z nejkultivovanějších projevů. Pamatuji ještě z IF.
Protože při třech otočeních leží vejce 16 hodin na jedné straně a 8 hodin na druhé a to je nepoměr.
Vy jste na tom s matematikou ještě hůř než já. A s logikou taky.
No a proto na ně koukám na přehrajto. Minimálně jsou tam reklamy kratší. Často i žádné.
Jako, že na tom původním videu není bobr, ale potkan? Nebo co chcete tímto odkazem říci?
Buggyra:Ale nebudete ji mít samotnou, že ne? Když jí chcete dopřát to krásné místo k žití. A ten veterinář byl?
Není sama. Vyměnily jsme si s IvčaŠubča SZ.
Sardullah:Pro normální lidi jo-dobrovolné, ale pro podnikatele to povinný tuším je.
Je. Dokonce i pro bytová družstva.
Možná expandovali na další místa.
Já se v chovu morčat neorientuji, ale kdybych je chtěla odchovávat, tak chci oba rodiče s PP.
Viz Kilian. Ale pravda, že většině kupců to asi bude jedno. Když je to jedno i lidem, pořizujícím si psa…
Však sníh může ještě přijít, ne? Jsem zvědavá, jestli mi přežily fialky v truhlících.
Takže spíš kvůli oddálení říje
V podstatě antikoncepce. Ale jenom v nejnutnějších případech - zdravotní rizika jsou větší než u žen.
Když ona vyhřezlá plotýnka se moc rozchodit nedá. Kór, když se už belháte stylem Goffre de Peyrac.
Jako když jsem před léty chtěla zrušit pevnou linku - taky se dost cukali. Dokonce mi chodily upomínky, že neplatím měsíční paušál. I když jsem jim telefon fyzicky odevzdala. Vyhrála jsem až na třetí pokus.
Buggyra:Já jo, zažila jsem. Ten kůň (chladnokrevník) byl jako jelen, každá půlka kopyta se pohybovala samostatně.
A to nedostal do škáry infekci?
Peter:Možná sem se špatně vyjádřil. Tím citem jsem to myslel tak že na to nemám srdce takto zabít, takže i to kolečko nepřipadá v úvahu potřebuji něco co nejméně morbidního ta pistole se mi zdá nejlepší.
Viz Buggyra.
Sjednejte si na porážku někoho zkušeného.
Brunner:Vy naděláte. Kdybyste viděli jak to statku chodilo za mého mládí.
Škrcení dělám tak, že drůbež postupně ztrácí vědomí aniž by se plašila a je to příprava na další podřezání.
Jo a taky jste tenkrát svítili petrolejkou. Váš způsob porážky odporuje zákonu na ochranu zvířat proti týrání. Tečka.
Bože! Svět se opravdu v pr… obrací.