19.10.2023, 14:23:52 xxx.xxx.224.101
Tak můj kocour okamžitě detekoval, že jsem zapla akumulačky. protože jsem na ně rozložila mokré ponožky.
A to byla zapnutá chvíli, takže se sotva začala nabíjet, natož aby hřála. Ale už na nich ležel.
Tak můj kocour okamžitě detekoval, že jsem zapla akumulačky. protože jsem na ně rozložila mokré ponožky.
A to byla zapnutá chvíli, takže se sotva začala nabíjet, natož aby hřála. Ale už na nich ležel.
To nacvičuje nějakou sestavu z jógy?
Agapurin? Vím, že se dává lidem při špatném prokrvování sítnice a vnitřního ucha.
Ale jestli to bílé a nepružné uvnitř je chrupavka, tak to nepomůže.
bambule:Hele já včera tvrdila naší účetní, že by lidstvo mělo vymřít a matka příroda by to měla zkusit znovu s jiným živočišným druhem.
To já říkám už dlouho. Kdyby člověk zmizel z povrchu zemského, naší planetě by se velmi ulevilo.
Haladová Jolana:Hezky den , přivezli jsme si před pár dny mladou andulku. Máme doma velký prostor s velkým prosklením bez záclon(pasivní dům). Je riziko ,že andulka po vypusteni narazí do okna a ublíží si?
A proč myslíte, že se na velké skleněné plochy dávají různé polepy?
Pominu-li, že andulka je společenský tvor a o samotě nebude spokojená.
Zrzavci:Já musim, já musim, já musim, takže se omlouvám, nikdo si mě nevšímejte, ale prostě musim tady si vykřiknout do tmy. A tak to napíšu tady, protože bych asi jinak…. nevim no. Lidi jsou fakž už hrozný. Baba si koupí andulku (viz téma o papoušcích) a až poté se ptá, ešivá jako nevadí, že mají velkoskla bez záclon a ešivá hrozí, že tam do toho ta andulka narazí, do toho skla. Ona tazatelka je tak mozkově hluboko v mínusu, ženeví, proč se jako dávají venku na plochy ty siluety dravců - A je fučik, že to moc nepomáhá, to není podstatný, důležitý je, že snad každej jouda ví, že by to mělo odradit ptactvo od pohybu směrem k tomu sklu, který ptáci prostě nejsou schopní zaregistrovat. Doma platí něco jinýho, než venku? Ach bože, kam se vystěhovala lidská inteligence? K mravencům?
Urážíte mravence.
Ano, spíš není vidět vůbec.🙂
Tets:Omlouvám se že kradu cizí vlákno, ale snad je to k tématu: trochu mne mate že ji všude označují jako “omračovací pistole”, s tím že se poté králík podřízne a vykrví.
Chci ji koupit na svého zakrslého, nemíním ho vykrvovat a jíst. Chci ji pro případ že by se trápil a nebylo mu pomoci (rád bych se vyhnul smrtící injekci u veterináře, nesnáším něco “otrávit”). A samozřejmě doufám že to (ještě dlouho) nenastane, mám tu ušatou potvůrku moc rád.
Tj. dotaz - zabije ta pistole králíka? 100%?
Ale to přece není “otrávit”. Já bych měla větší obavy z té pistole - že ji špatně použiji a zvíře se bude trápit. + navíc to vykrvení. Dobrý vet to zvládne mnohem elegantněji. A někteří jsou ochotni dojet i domů, aby se předešlo zbytečnému stresu.
Ale je to vaše rozhodnutí.
Anonymní:Dobrý den, setkal se někdo z vás koňáků s prodejem nebo koupí koně na splátky? Je to běžná praxe nebo lepší nedělat? Mám možnost prodat koně, ale bylo mi nabídnuto že z finančích důvodů by to šlo jenom na splátky. Nějaká smlouva je asi samozřejmostí.
Viz výše. NIKDY. Pokud člověk nemá peníze na koupi koně, nebude je mít ani na adekvátní péči o něj.
HelaS:Citát: Když Bůh stvořila muže, v podstatě jen žertovala.
Já to znám jinak. Bůh přece stvořil jako prvního Adama. Ženu až z jeho žebra.
No a první výrobek je vždycky zmetek.
Přesně to mě napadlo taky. Že by si pánové mohli založit své vlastní vlákno a tam si notovat, jak je svět nechápe.
Ale takové štěstí mít nebudeme.
Mi:Vy jste tady všechny jak koukám mlaďounké,já bohužel pamatuju ještě ten kynologický pravěk u nás. Takže i ten dalmatinní boom .Můj vet. vždy říkal,že ty nemoci jsou daň za krásu.
Já už ne.🙂Dalmatiní boom si pamatuji taky. Jak se tehdy říkávalo, že jsou blbí a neposlouchají. Až pak se začalo přicházet na to, že neslyší.
Zrzavci:Jako já tohle jedu taky, ale evidentně neúspěšně. Miluje motat mi osmičky kolem kotníků a já ho prostě nevidím neslyším a pokud si neuvědomím, že bych měla šoupat nohama - což se snažím aspoň v momentech , kdy nesu jídlo, takže pak postupuju s talířem polívky, jako 105 letá babička šouravým krokem, kdy hrozí, že polívka vystydne 😀
Já šourám taky. Doma zbytečně nesvítím - stačí mi světlo od TV + svíčky. Ale černý kocour na podlaze je za těchto okolností vidět blbě.
Ale to bude vyšší, ne mohutnější.
Taháky se od dob chytrých telefonů už nepíšou. Aspoň na u nás na střední škole ne.
Ono mazlení nemusí ani některé kočky a králíci.😉 Jinak samozřejmě souhlas.
Buggyra:Aha, čtu, děkuji, mně jako malé říkali, že roupi, tak asi tedy škrkavky. Vždycky mě odčervili a já to chytla znovu, a kočka měla asi totéž… tu ovšem nikdo neodčervoval… 😀
Od dětí jsem to nejspíš nechytla, já se dětí štítila, bych se s nimi nikdy necicmala, nepodávala si lízátka a nestrkala prsty do zadku 😀Ale zase ruce do ručníku jsem si ve školce utírala, o to nic. To je fakt.
Jenže ani z kočky nemůžete mít dospělou škrkavku. Viz výše.
Fikovnice:Tady jsem si zas myslela, že by “stačilo” sníst článek tasemnice…
Brrrr a fuj!!!🤮
Nestačilo. My fungujeme jako definitivní hostitelé, takže potřebujeme sníst syrové maso s boubelí.
Výjimkou je liščí tasemnice - Echinoccocus multilocularis.
Fikovnice:Fakt roupy od kočky??
Ptám se opět ze zvědavosti a zajímavosti; nevím to…
Není to možné. Kočky prostě roupy nemají - na rozdíl od lidí, prasat, koní a tuším i drůbeže.
lesnizinka:Néé, myslím, že tu blechu, co byla na té myši😉 A to vám povim, že není asi úplně mimo, páč jsem si ji chytla onehdá v posteli, kam Gučajza za mnou chodí, takhle večer na krku. Kdybych ji neucítila a neodlovila kdoví, jestli bych ji v noci nesežrala, jak se to píše o těch pavoukách🤭
Z blechy se taky nenakazíte. Musíte sníst tu myš.🙂