10.12.2025, 11:33:40 xxx.xxx.224.101
Kromě lvů je to u koček vesměs tak. Samec si užije a zmizí. A samice o něj vlastně ani nestojí, protože by jí konkuroval v boji o potravu.
Kromě lvů je to u koček vesměs tak. Samec si užije a zmizí. A samice o něj vlastně ani nestojí, protože by jí konkuroval v boji o potravu.
Upřímně, i v těch třech metrech se můžete zmrzačit. Budete mít nějaké jištění?
na schovávání před holomrazy.
Mráz vajíčka škrkavek nezničí, jenom konzervuje.
Nejlepší je prostě pravidelný sběr koblížků.
To jsem si taky říkala, že jsou moc hubení. Ale nechci kritizovat, sama kreslit neumím (aspoň se děti ve škole baví při mých hodinách anatomie). Zrzavé obrázky jsou prostě kouzelné.
Mám prastarou tlačítkovou Nokii. Přežila pád do WC (od té doby ze zadní kapsy před úkonem vytahuji 🙂), do sněhu - stačilo nechat přes noc vysušit a nespočet pádů na tvrdou zem, kdy se “tetlefon” rozpadl na prvočinitele. Fotky slušné, ale jejich počet je omezený. Asi by to šlo řešit, ale zatím mě k tomu nic nenutí.
někteří hygienici jsou bezmozci
Pouze se řídí platnými předpisy a vyhláškami a veterinárním zákonem. Stěžujte si na ministerstvu zemědělství, ať toto změní.
Zajímavá otázka. Kočky mají provokovanou ovulaci v souvislosti s pářením. Ale třeba by to šlo nějak hormonálně obejít.
Jestli podržím do jara myšlenku, zeptám se na Hluboké.
Bobčo - píšu SZ, stejně tak Dáje.
Můžu poprosit o SZ i já? Taky mi něco uniklo.
Lupus a BaLu byli tenkrát teda rozhořčeni dost. Když se za ně dotyčný vydával. Já jenom malinko.
A urážky, týkající se Sarah nebo Coudas, mi taky vadily. Velmi.
Ne, nezlobím se.
Vám asi nevadí, že si z nás někdo dělá srandu. Mně ano.
Nemluvě o krádežích identity.
že seriál by spíše vystupňovaný do krajnosti,
To samozřejmě byl. Ale cílem asi bylo přimět lidi k zamyšlení. Já na to koukala taky proto, že se pohybuji ve školství a některá témata mi nebyla úplně cizí.
Orionka:….a já čekala písničku…..vy jste nenapravitelná a já nepoučitelná.
Ano, jsem. Anonymové a prudiči mi prostě vadí. A nejsem sama - ad lajkování sebe samého jsem byla upozorněna - nevšimla jsem si.
on potřeboval léčit, nebyl normální, protože věřil, že dělá dobro
Psychopata nevyléčíte. Nemyslím, že by věřil, že dělá dobro. To jenom tak vysvětloval matce - oni jsou inteligentní a manipulativní a dokážou vás dokonale zmást a odzbrojit - vlastně zjistíte, že to, co říkají má logiku, i když s tím nesouhlasíte. Ale nemáte protiargumenty.
Jenže psychopatovi je jedno, že porušuje zákony. Ty platí přece pro ty druhé.
ale tam bývají některé seriály a filmy k dispozici jen po určitou dobu
Nebo naopak. Že tam jsou až po určité době. Jako třeba Stardance 2024.
téma dětí mě nezajímá, netýká se mě.
Mě taky ne. Ale hodně situací se odehrává ve škole a to už mě zajímalo.
Ale to není seriál pro zklamaný životem
To jsem ani nemyslela. Jenom jsem chtěla napsat, že stále se dají najít kvalitní seriály.
Za mě byla postava toho Honzy typický psychopat - bez emocí, manipulativní, sobecký. Vrozená záležitost, výchova s tím nic neudělá.
Zahrál ho skvěle.
Takže žádné lajky
Aneb jak lajkovat sám sebe 😉Kukulín anonyma.
..Labyrint všechny 3 řady…taky se mi líbila Ztracená brána nebo Ďáblova lest…nebo Docent…
Souhlas! Čas od času se k nim vracím.
Ale ty stupidní seriály pro zklamané životem mě fakt nebaví.
Zaznamenala jste Ratolesti?