Aktuálně: 2 329 inzerátů290 307 diskuzních příspěvků20 996 uživatelů

Příspěvky uživatele

kometa

kometa
kometa správce
05.01.2024, 20:05:51 xxx.xxx.147.163
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 05.01.2024, 20:00:28

Tak naši civilizaci nahradí. Pokud vím, tak se to v historii lidstva stalo už víckrát. 

kometa
kometa správce
05.01.2024, 20:02:01 xxx.xxx.147.163
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 05.01.2024, 19:52:24

Já ano. Pracovně tomu říkám, že jedu na tři válce. 

kometa
kometa správce
05.01.2024, 19:53:17 xxx.xxx.147.163
balu:

Ať je to jakákoliv vláda, jsou to lidé, které lze od vlády odstavit, svrhnout. Pokud to bude stroj, umělá inteligence, tak kde je záruka, že bude vládnout ve prospěch lidí a ne strojů? Že se lidstvo fakt nestane otroky strojů? A pak vám bude stroj diktovat co můžete a co ne.. Já vím, je to sci-fi, filmy, ale s tím, jak jde věda kupředu to nemusí trvat dlouho a ta fantazie může být  skutečností. Kde je pojistka, že se to nestane?

kde je záruka, že bude vládnout ve prospěch lidí a ne strojů

Upřímně, když vidím, kam to vícero vlád dovedlo… že rozprodali, co se dalo a už nám patří snad jenom ten Budvar…tak mám pocit, že vláda strojů už nebude takový průšvih.

kometa
kometa správce
05.01.2024, 16:11:41 xxx.xxx.147.163
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 05.01.2024, 15:48:04

To není tak velké překvapení, že nejlepší krmení je maso.

kometa
kometa správce
05.01.2024, 15:06:16 xxx.xxx.147.163
Svatka:

tak vam dekuji ze jste me uklidnili ja to totiz z doslechu mela falesku za docela zavazny problem, kdyz se fene spusti mleko a muze to dojit az k zanetu. A taky mi dela starosti souseduv pes se kterym se ocichavaji a kdyz nase fenky haraji je videt jak dava ocas na bok a stavi se k pareni, ke skoku dojit nemuze je za plotem ale prave jestli toto chovani kdy uz je pes v tesne blizkosti nemuze k falesne brezosti jeste napomoct.

Ale to může - spustit mléko a způsobit zánět mléčné žlázy. Stejně jako opakované falešky můžou vést k pyometře.

A že pes nenakryje fenu přes plot…, na to bych nespoléhala. Viz výše.

kometa
kometa správce
05.01.2024, 14:56:46 xxx.xxx.147.163
Fikovnice:

Někdo s nickem Kočka tu už Brity propagoval…😉

Taky si pamatuji.

kometa
kometa správce
05.01.2024, 12:51:28 xxx.xxx.224.101
M.Kočka:

Doporučuji Brit Care, doporučil nám je i veterinář. 

Viz lesní žínka - doporučení veterináře pro mě není směroplatné. Kór když je současně i prodejce.

A když si přečtu složení, mám jasno. Kde je to maso?

kometa
kometa správce
05.01.2024, 12:47:58 xxx.xxx.224.101
Bobca:

já je teda čtu,akorát je divné, když třeba anonym odpovídá anonymovi…

A proto je nečtu. Protože se v tom neorientuji.

kometa
kometa správce
05.01.2024, 08:29:52 xxx.xxx.224.101
Odpověď na příspěvek uživatele Kallisto z 05.01.2024, 08:24:44

Samozřejmě, že ho nezachraňují. Já je povětšinou ani nečtu. Stačíte mi vy, byť jenom virtuálně, známí.

kometa
kometa správce
05.01.2024, 08:03:16 xxx.xxx.224.101
lesnizinka:

Najedená myslím je, nevypadá bídně, jak se u nás říká. Sice není tak tlustá jako od Niki😉 ale žádná vychrtlina.  Je to opačně, kotec se psem je blíž k domu, tam za ním chodí, tam stojí takřka pořád, není tam snad jen, když žere v tom seníku. Ten a stáj má u zadního plotu, kde kolem chodím já a tam jí v létě chodí něco dávat i mamky s dětma. Já si nemyslím, že by až tak trpěla samotou, prostě má toho psa. Ten to má horší, jen leží v kotci na boudě, nikdy jsem ho neviděla odtud pryč, nemyslím si, že ho někdy někdo odtud vezme ven, ani nevím, jestli ten pes umí chodit, kotec je celkem malý😢

Já si nemyslím, že by až tak trpěla samotou

Trpí, akorát to na ni není vidět. Kůň je založením stádové zvíře a dotyčná se dopouští týrání.

kometa
kometa správce
04.01.2024, 07:54:46 xxx.xxx.224.101
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 03.01.2024, 21:14:51

To bodlinka samozřejmě ví.

A jako příklad dobrý - konec konců, proč vůbec vzniklo slova velryba - protože velká ryba. Ktará se na první pohled od ryb neliší - stejný tvar těla a žije ve vodě. Že má jinak postavený ocas a dýchá plícemi tehdy lidi nezkoumali.

kometa
kometa správce
04.01.2024, 07:49:24 xxx.xxx.224.101
Jitka:

Dobrý večer, mám též problém s korelou jmenuje se Jonny umí mluvit byl opravdu zlatíčko je mu osum let. Postupem času začal být zlý dnes dělá nálety a štípe do krve vůbec nevím co s ním dělat už nemůžu projít ani kolem klece okamžitě začne vyvádět a štípat klec poradí někdo co dělat? Děkuji 

Možná mu vadí, že je sám.

kometa
kometa správce
04.01.2024, 07:43:36 xxx.xxx.224.101
Anonymní:

Dobry den, mám problém udržet stejné tempo při klusu, kůň začne vždy zrychlovat. Dá se s tím něco dělat? Děkuji, Norika.

+ bych zařadila zpomalovací oblouky, kruhy, smyčky. osmičky…. a přechody do kroku, když se začnu cítit nekomfortně.

A fajn je člověk na zemi, který řekne, kdy a co děláte blbě.

kometa
kometa správce
04.01.2024, 07:27:34 xxx.xxx.224.101
Canka:

Ahoj holky,

Ano ano,byla to Hrubá Skála..bylo to tam opravdu moc hezké..celkově ta příroda byla nádherná..moc se mi tam líbilo..to mi tady u mě strašně chybí..mám tu jen pole a pole😔

Návrat do reality včera,kdy jsem po dlouhém volnu musela do práce,byl opravdu hnus😀Když mi ráno zazvonil budík,myslela jsem,že napíšu do práce,že je mi zle a zůstanu spát😄Ale nakonec jsem teda vstala a odhodlala se…v práci jsme byli zpomalený úplně všichni,takže rozjezd byl fakt vtipný😀Probudila jsem se pořádně až odpoledne,protože jsem potřebovala uklidit balík sena a počasí mi úplně nepřálo..prošelo celý den,do toho vítr jak blázen..takže všude samozřejmě bláto a kutálejte v tom ten těžký balík..nebudu ani říkat,kolik padlo sprostých slov…ale sakra sprostých😂A jak jsem byla zabahněná,jak jsem ten balík kutálela🤭No a pak to seno házet do seníku v tom větru…dovedete si určitě živě představit,jak jsem šla pak domů..zabahněná,zmoklá,se senem všude ve vlasech😄Jsem ráda,že jsem nikoho nepotkala,protože by se mě asi lekl😀

No a dneska ráno,když jsem šla ke zvířatkům,tak zase vítr..teď posledních 14 dnů fakt furt fučí a je to už otravný..taky u vás fouká?

Po práci jsem jela do města vyzvednout si kalendář,co jsem si nechala udělat z fotek a čekala jsem ve frontě a přede mnou paní,která teda smrděla..ale neskutečně…jakože močí..teda musela jsem ustoupit o pár kroků zpět,protože takýhle smrad jsem hodně dlouho nezažila🙄

A naštval mě Berťas dneska..nakrájela jsem mu masíčko,vzala kapsičku,smetánku…všechno jsem mu v seníku hezky připravila k papání a on přišel,čuchnul si a odešel..zmetek jeden nevděčná😀Tlustý je jak prase..takže jsem mu řekla,že na něj teď prdím,že to nebudu vyhazovat,když to nejí a že dostane dietu..co by za to jiný kočeny dali..Prdím na něj na rozmazlence🙂

.taky u vás fouká?

Taky. Zrovna včera.

kometa
kometa správce
04.01.2024, 07:24:23 xxx.xxx.224.101
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 04.01.2024, 07:04:26

Myslím, že smysl dává obojí - klaka i klika. Prostě podporovatelé.

kometa
kometa správce
03.01.2024, 15:44:59 xxx.xxx.224.101
Fikovnice:

Ale majka je taky fialová, že jo?

Asi všechno, co je fialové, je hnusné…😛

No, mně ta majka fialová přijde spíš zelenomodrá. To už je fialovější ta drvodělka.

Nicméně jak píše Sarah, každý vnímáme barvy jinak. Viz Zítra to roztočíme , drahoušku - to není zelená, ale ZELENKAVÁ!

kometa
kometa správce
03.01.2024, 13:29:51 xxx.xxx.224.101
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.01.2024, 13:27:32

Ne ne, to je majka. Ono ta drvodělka by na olíznutí asi nečekala a ulítla.

kometa
kometa správce
03.01.2024, 08:54:44 xxx.xxx.224.101
Svatka:

ahojky chci se zeptat na podle me malo diskutovane zavazne tema falesne brezosti. Setkali jste se s ni nekdo a kdyztak nam napiste jak jste postupovali, aby ste ji ukoncili. Ja se nastesti nesetkala ale mam dve feny co pravidelne haraji a bojim se toho. Je vetsi sance ze se objevi kdyz chodi k plotu souseduv pes behem harani a pres pletivo se ocuchavaji? Dik za odpoved

podle me malo diskutovane zavazne tema falesne brezosti

Nemyslím, že by to bylo málo diskutované téma. Informací je dostatek.

Viz výše - u fen je to fyziologický jev. Co s tím bylo zmíněno - ubrat krmení, přidat práci, sebrat hračky. V případě pochybností veterinář.

kometa
kometa správce
03.01.2024, 08:26:33 xxx.xxx.224.101
orionka:

a pokud možno, aby mu to spoluvězni trochu okořenili ten pobyt!

Nebudete mě mít Fíkovnice ráda….ale uvědomujete si, že i ve vás sedí nenávist ?

A to je přesně ono. Někdo nenávidí čoklaře, někdo cyklisty, jiný myslivce, někdo motoristy a hlavně důchodce, ty ..…se válí doma a berou a zas jim přidali - balík….. Společností cloumá nenávist ! A pak důležitě zkoumají PROČ ? .

Nebudete mě mít Fíkovnice ráda….ale uvědomujete si, že i ve vás sedí nenávist ?

Ale to přece není nenávist, ale vztek.

A já Fikovnici chápu. Kdyby mému zvířeti někdo, jenom pro svoje pobavení, ublížil, tak je ze mě rázem Nemesis. A to jsem jinak člověk nekonfliktní a smířlivý.