Bradavice u zakrslého králíka, má někdo zkušenost? Můj má u ucha tvrdou boulku vypadající jak bradavice. Občas si to packou poškrábe, nebo by to mohl být i nádor? Ono je mu už 7 let
Mohl by. My nevíme. Ani nemůžeme vědět. Tyhle věci diagnostikuje doktor.
Když to převedu na sebe - mám u ucha tvrdou bulku a občas si ji poškrábu. Je to bradavice nebo nádor? Co mi odpovíte?
Nejdřív jsem se radovala jakože juchůůůů, snížééék….jenže, snížek není nadýchaný prašan, ale hnusnej, těžkej, mokrej sníh…kdy už včera se z něho na dvoře stala ledová tříšť a už jsem teda celý dvůr musela shrabat, protože jsem se bála, aby si o to psi náhodou nepořezali tlapky…a večer, když jsem viděla, že zase sněžá, tak už jsem si říkala “ach jo, už zase padaj ty bílý sračky”…omlouvám se za expresivní výraz, ale jinak to prostě říct nemohu. Chodníky místy kloužou tak, že je to o zdraví a z cest do “naší přírody” se stalo umrzlé popř. bahnité kluziště….no hnus velebnosti.😴
už zase padaj ty bílý sračky
Ladovská zima od Nohavici, řekla bych, že výstižná.
Je to o svobodě vyjadřování. Pokud máte potřebu psát si pouze s těmi co znáte, nechoďte na veřejné otevřené diskuze. Nezajímá mě nějaká komunita které nemám potřebu byt součástí, psát si SZ nebo se jinak stýkat mimo diskuzi.
Čtěte a vnimejte obsah ne to kdo to píše, v tom je váš problém. Ostatní jsou jenom plané pindy.
A když se přihlásíte pod neregistrovaným nickem, tak vám tu svobodu vyjadřování někdo vezme? Já jsem registrovaná a nemám s tím problém.
Nechci rozdmýchat nějakou přestřelku ale proč jsou bráni kříženci či psi bez papírů jako něco špatného, podřadného. Přece každý tvor má právo na život a navíc dnešní super prošlechtěná plemena žijí snad poloviční dobu než kříženci. Takový kříženec netrpí tolik na nemoci a dožije se mnohem vyššího věku. Jaké výhody má tedy pes s PP? Zatím vím že je mnohem dražší a žije mnohem kratší dobu, takže nechápu.
Podle některých vědců je dokonce kříženec označován jako super plemeno a měl by být považován za samostatné plemeno.
Podle některých vědců je dokonce kříženec označován jako super plemeno a měl by být považován za samostatné plemeno.
A jak si to ti vědci představují? Jako, že každý kříženec čehokoliv bude jedno konkrétní plemeno?
Viz výše.
Nikdo nebere křížence nebo psy bez papíru jako něco podřadného. Nám vadí množitelé s obehranými výmluvami, proč jejich štěňata nemají PP. Rodiče neznámí, jejich zdravotní stav taky.
Já bych si klidně křížence pořídila, ale z útulku. Nehodlám za něj nějakému vykukovi platit. A podporovat ho.