Aktuálně: 2 331 inzerátů269 999 diskuzních příspěvků19 349 uživatelů

Příspěvky uživatele

kometa

kometa
kometa správce
25.06.2023, 19:54:20 xxx.xxx.147.163
Doron:

Nojo, ale asi jste je neměla tak ráda.., tam jde o ten vztah.

Taky byste asi nebyla nadšená, kdyby Vám někdo zabil kočku..

Prababička mých dětí jedinou přicházela na návštěvu a už od branky volala :" Děti, nesu vám králíčka!" A děti úplně nadšené, protože na mně králíčka dlouho loudily a :" Kde ho máš babičko?" Ona začala hrabat v tašce, dětem úplně svítily oči radostí a pak: " Tady, v kastrůlku !"

Nemyslela to špatně, pro ni byl prostě kralík, králík na smetaně...

Nemůžete přece srovnávat kočku a králíka. První mám doma jako mazlíka, to druhé je k jídlu. Viz vaše prababička. I když ta asi měla kočky myšilovky. Ale určitě je nejedla.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 17:18:32 xxx.xxx.147.163
Doron:

Byla :(.

Děti by na to měly být připravené ( připravované) předem.

Znám hodně příběhů lidí, kterým rodiče zabili nějaké zvíře, které měli rádi a ještě jim ho třeba předložili k obědu a oni ho nevědomky snědli :(

Vzpomínají na to i podlouhlých letech, jako na krutost a zradu.

Já byla už jako dítě přítomná u porážek králíků a prasat. Tak to mám holt jinak.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 17:14:35 xxx.xxx.147.163
Fikovnice:

Dámy, paradon, ale vy nepoznáte, že chvd se prostě baví...? winking

Jinak kastrace venkovních koček samozřejmě ano. Jsou přemnožené a mrouskání/neustálé porody kočky zdravotně ničí.

Však jsem přestala reagovat. A jdu vyluxovat. To bude mnohem smysluplnější.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 17:13:20 xxx.xxx.147.163
Leithian:

Prosím jdi někam kde o tvé názory budou stát. Zvířata nevlastníš, rád je nemáš takže fakt nechápu proč tu jsi. Krom snahy aby si tě nekdo všiml. 

Klííd. Nekrmit.

Nechápu, proč byl tvůj příspěvek nahlášen. 

kometa
kometa správce
25.06.2023, 17:07:17 xxx.xxx.147.163
Kilian:

....myslím, že nemá cenu vést s Vámi  jakoukoli diskuzi, takže Vám nebudu odpovídat....

To je rozumné. Již také nečiním.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 17:05:33 xxx.xxx.147.163
Fikovnice:

Teď jsem se pro zajímavost dívala, co je na trhu. Už nejsou jen kumarinová antikoagulancia (já dokonce žila v domnění, že hubení tímto způsobem je na ústupu).

Tak jsem vygooglila např. jed SELONTRA. Složení:

• Účinná látka: 0,075 - 0,077 % Cholekalciferol. Neúčinná látka: 2-hydroxybifenyl (0,0496 % hm.)

Takže vitamín D...

Jo, chronické předávkování. Ukládání vápníku v cévách a infarkt. Třeba.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 14:36:02 xxx.xxx.147.163
lesnizinka:

Co to melete? Máte nějaké zkušenosti, nebo jste jen ten aktivista, co ví o životě ho.no, ale je skvělý teoretik? Ta kočka chodí ven, takže bude březí co tři měsíce, dokud ji to nevyčerpá tak, že zdechne. Životnost takovýchto koček je vemi nízká.

Forever, neverend - možná náhoda.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 14:22:08 xxx.xxx.147.163
Kilian:

...nezoufejte, dovedu se vyžrat až na 65 kilo úplně s přehledem a kdybych nebyla limitovaná pracovními hadry  šlo by to ještě dál, jenomže od těch 60 kilo už se cítím opravdu darebně..... 

Vyžrat se na 65 kg? To má být provokace?🌻 To jsem měla na vysoké při výšce 175 cm.

Teď mám o 15 kg víc a cítím se taky darebně.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 14:12:13 xxx.xxx.147.163
kometa:

Vyhláška 21/2013 Sb.

A ptám se admina. Vím, že se to už řešilo. Jak je možné likovat vlastní příspěvek?

kometa
kometa správce
25.06.2023, 14:08:59 xxx.xxx.147.163
chvd:

Ano, likuji. Uplne je miluji.Navic je prijemne mit like od moudre osoby.

mimochodem, dle zákona mají jít od matky nejdřív ve třech

Podle jakeho zakona, prosim?

Netvrdim, ze zviratka obecne miluji.

Vyhláška 21/2013 Sb.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 11:55:39 xxx.xxx.147.163
Novačka:

Já právě nad tím uvažuji tak se ptam, zjišťuji informace. Nejsem taková, že koupím a pak až řeším. Samozřejmě i stáj a ohrada musí být náročná na údržbu apod.

Takže správně předpokládám, že budete mít koně doma? Myslím koně v množném čísle.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 09:37:48 xxx.xxx.147.163
Fikovnice:

Jakou značku přesně dáváte, prosím?

Já nakoupila RC renal...a žere. Ale pro zajímavost se ptám.

Mám přesně tuhle značku. Ale nežere jenom to - přidávám i maso (pár kousků) a normoš konzervy. Podle jeho momentálních chutí. Dle hesla - hlavně, až něco sežere.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 09:36:05 xxx.xxx.147.163
Viktorka:

ahoj vši(chni)

moc prosím o radu.Mám chamíka který na mě syčí a nafukuje se.A jak tak brouzdám po internetových diskuzích, začínám být zoufalá.Všichni píšou,jak je má jejich chamík rád.Pomozte, prosím...

Viz výše.

Plaz nemůže mít někoho rád, nemá na to mozkovou kapacitu. 

kometa
kometa správce
25.06.2023, 09:34:18 xxx.xxx.147.163
Anonymní:

No dobře vypadá to že to ještě promyslim. Z rozbitých věci bysme určitě radost neměli.

Heleďte, rozbitá věc je to nejmenší. Ale počuraný koberec, křeslo, postel... Opravdu to zvažte. Z vašeho dotazu vyplývá, že o kočkách a o zvířatech vůbec moc nevíte.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 09:30:19 xxx.xxx.147.163
Miška:

Ahoj, už jsem projela několik koní a nikdy se mi nepodařilo aby rozlišovali cval na pravou a levou končetinu. Jak koně v tomto směru učit a usměrňovat jde to nějak? Miška B.

Nerozumím.

Koně na jízdárně cválají přirozeně na správnou (to jest vnitřní) nohu. Venku si je střídají Mám na mysli zdravého koně.

Rozlišovat a poznat má jezdec. A aby se to naučil, od toho je trenér. Ne internet.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 09:26:36 xxx.xxx.147.163
P.D.:

Dobrý den,

máme zamluveného Amazonka černotemenného a zkoušel jsem na internetu najít doporučení na minimální rozměry klece. Bohužel se mi nedaří. Můžete mi někdo poradit, co je nezbytné minimum? Přestože ho budeme mít v RD, není místa nazbyt. A bude sám.

Doporučení čím větší klec, tím lepší jsem už viděl. Mám vyhlídnutou klec o vnitřních rozměrech 56x51x120 a prodejce tvrdí, že je ideální. Můžu poprosit o vaše zkušenosti?

Promiňte, ale proč si chcete inteligentního a společenského tvora pořídit do klece a do samoty?

Vím, OT.

kometa
kometa správce
25.06.2023, 09:22:48 xxx.xxx.147.163
assil:

Ne, pár druhů, žádné návštěvníky a klidně pak dotace nebo vůbec státní financování jako každé jiné vědy. Financovat ze státního zábavní park se mi prostě nelíbí.

A k seznamu, nikde jsem nepsala že schvaluju tenhle pozitivní seznam, když už nějaký, tak by to měl být negativní seznam.

Zoo není zábavní park. Kdy jste naposled v nějaké byl(a)? A ve které?

kometa
kometa správce
25.06.2023, 09:21:32 xxx.xxx.147.163
assil:

No ono tu největší část tvoří samozřejmě vstupné a služby, takže ta motivace k podbízení je tam velká. Pak mají samo taky sponzory. Dotace slouží jen k tomu, aby to nemuseli zavřít. Pokud se chtějí v klidu věnovat výzkumu a záchraně druhů, tak by v každé zoo měl být pár druhů a žádní návštěvníci. Zoo v současné podobě je v dnešní době už jen přežitek, jiných zábavních parků bez zvířat je taky dost.

Bez návštěvníků a sponzorů Zoo nepřežijí.