10.09.2025, 19:01:30 xxx.xxx.147.163
Já je vídám poměrně často. Bohužel taky docela často přejeté. Vyhřívání na asfaltu je pro tyhle plazy většinou konečná.
Já je vídám poměrně často. Bohužel taky docela často přejeté. Vyhřívání na asfaltu je pro tyhle plazy většinou konečná.
Na první fotce vidím krkavce. Přepošlu.
Tak to mám zakázané,že je to krok zpátky
Jo, krok zpátky, když máš při tom bolesti.😲 To je taky argument. Když to bolí, tak asi není něco v pořádku.
Reagovala jsem na inzerát trpasličího jezevčíka
Pokud se vám to stane, takový inzerát nahlašte a bude smazán.
Potvrzují. Kamarád, který tam byl a jeho přítel, který se se hodlá stěhovat do Česka. Z těchto důvodů.
ale vemeno má tak natekle, že se jí blbě chodí
A je horké a tvrdé? Ptám se spolu s bodlinkou. A co to omezení (vyřazení) jádra a zeleného?
To já dneska před takovým malým zrzavým brzdila. Až dodatečně jsem si uvědomila, že ten za mnou se mi taky mohl podívat do kufru. Holt reflex.
Ale asi viděl a pochopil, ani nezatroubil a pak si už držel uctivou vzdálenost.
Možná. Ale po dobu práce prostě bude pot na gelovku působit a pronikat do ní. Z kůže pot odtéká. A ta se navíc obnovuje.
Za mě nemůžete srovnávat živou kůži a mrtvou gelovku.
Ale při práci stejně bude. Si myslím.
A co ten NK test?
To je dobře, že se hodlá vet poradit i s jinými. On ne každý hospodářská zvířata umí.
Aha. A to víte spolehlivě?
Ale dokud budou lidi kupovat, nic se nezmění. Mě by varovalo už to, že neustále nabízeji štěňata tří různých plemen. Že jsou bez PP nemá cenu komentovat.
Pochopila jsem správně, že překupník je ten ze Slovenska?
Ne, že by tam nějak zvlášť záleželo. Ona ani ta množka z JH není nic moc.
Já bych teda vyměnila za novou. Viz Buggyra.
Tak jako u nás. Západ slunce hezký, zatmění prd.
tak se hodi do mensi klece
Nedá mi to. Co myslíte menší klecí?
acher:Sledovali jste zatmění?
Krása! Já viděla jenom kousek rozmazané oranžové čmouhy. Navečer se přiblížila oblačnost a bylo to v pytli.
Je to to zmíněné FLUTD?
Myxomatóza je tady už 70 let, viz vedlejší vlákno Dvě hnízda
Někdo očkuje, někdo ne. Bude vám tato informace k něčemu? Každý se musí nakonec rozhodnout sám.
To odpovídá. V roce 1988 jsem končila a tak mě (nás) ta informace ještě nezastihla.
Ad Tom - vnímám to stejně. A taky se snažím uvádět věci na pravou míru.
nechápu, co mladá maminka řeší,
Řeší to spíš mladý otec. Manželka = maminka chce dát kocoura pryč. Rozuzlení se ale po dvou měsících nejspíš stejně nedočkáme.