19.08.2025, 16:04:02 xxx.xxx.147.163
Minimálně ta nežravost a chudokrevnost.
Minimálně ta nežravost a chudokrevnost.
Mně taky ne. Přece existuje odchytové vodítko, které mají měšťáci běžně u sebe. Když přemisťují psa do útulku.
Zase článek na novinkách.
Souhlas. Už nějakou dobu chodím a běhám přes špičku. A co si všímám, je nás víc.
, řídím se podle toho, jak to cejtím
Když je člověk na kávu zvyklý, tak tolik neodvodňuje. A taky záleží, jak je silná. Já si dávám teda jednu ráno a takovou, jak říkávala moje babička, luru (hrušková voda).
He, s Buggyrou nastejno.
ale během práce nikolivěk
No vidíte, já bych při tomhle režimu umřela. Teď už moc nepracuji, ale chodím na túry a pít prostě musím. Průběžně - batoh s hadičkou. A i tak mám kolikrát zahuštěnou moč a bolí mě hlava a vůbec.
Tak si necháme každá to svoje. Ju?
ale nalívat se na silu
S tím souhlasím. Ale nemůžete radit - nepij, aby ses nepotila. Pocení je termoregulace. A bez ní se přehřejeme.
Proč ne? Z kořene kytky rostou. A pro růst jsou bílkoviny potřeba.
Pokud nechcete vejce ani mimina, tak logicky jenom samce.
už kvůli tomu pocení, bych to pití omezila.
Za hospodaření s vodou odpovídají ledviny, ne potní žlázy. Nepít, abych se nepotila, není dobrý nápad.
I jsem se jich zeptala - jak byste se tvářili, kdybych nakráčela k vám do obýváku a začala krmit vaše rybičky v akváriu? Nepochopili. Že výběh nebo stáj je soukromý pozemek.
třeba by pak děti k cizím koním bez svolení a dozoru majitele, necpali.
Cpali. A když jsem je upozornila, že fakt není dobrý nápad lízt i s kočárkem do výběhu, tak jsem zaslechla cosi o krávě.
My, co se mezi různými zvířaty pohybujeme, víme. Oni opravdu netuší.
Zrzavci:To taky nechápu, lidi nepoužívají mozek.
Nepoužívají. Protože jsou odtržení od přírody a zvířat vůbec. Argument od tatínka, který strčí do koňského výběhu dítě, aby si pohladilo “koníšky” a po upozornění, že můžou být nebezpeční (koňské kopyto a dětská hlava…) - proč by měli být nebezpeční? Vždyť to jsou býložravci a ne dravé šelmy. 😲
efe:Ráno vypadal kocour dobře, pořád by žral, ale chce jen tekutý polívčičky a omáčky. Přes noc zmizelo trochu granulí. Nacpala jsem do něj prášek, ani moc neprotestoval. 👍🏻
pořád by žral,
To je základ.
Už jsem psala. Svému ledvinového kocoura jsem krmila v dobách krize i tlačenkou. Naprosto nevhodnou.
že voda takto pitelná všude.
Ano, pitelná je všude. Zdravotně nezávadná. Ale chuťový rozdíl je.
Buggyra:Tak to pivo, i kdyby nealko, je plné i různých dalších příznivých látek - a také ho můžeš říznout, aby sis tu vodu ovoněla 🙂
Já nedám na pivo dopustit!
Kvalitní voda, energie, minerální látky - značka ideál.
Bobca:Ještě doladit jméno na A pro malýho prince
Argus,Athos,Arčí,Arní,Andy,Aron…píšu foneticky..To jen tak..Že majitele těchhle psích jmen jsem znala osobně🤭
Když Athos, tak i Aramis. Nebo Arrakis. Ono se toho najde…
Dublinbarzoj:Tak čistě teoreticky cca za dva měsíce máme doma dalšího člena smečky. Barvička sice není ideální, ale ten čumáček, copak půjde odolat?🙈🙈🙈😍😍😍
Nevidí, neslyší, ale je to tam! Budoucí krasavec a šlechtic.
jestli to pocení nesouvisí právě i se zvýšeným příjmem minerálů
Nesouvisí. Minerály řeší ledviny na pokyn od nadledvinek. Aldosteron - můžete studovat dál. 😉 Mě hormony vždycky fascinovaly - jak je to všechno propojené.
eva:Nechápu, jak můžete vypít 2-3 litry, já sotva vypiju 1 a půl….vypít takové množství, tak se ulítám na záchod..😲
No, pokud se hodně potíte…
Tohle dám na půldenní túře snadno + piju předtím a potom.
Teta je starsi velmi distingovana dama
Já vaši tetu z ničeho nepodezřívám.
Reagovala jsem na zevšeobecnění, že senioři neberou drogy. Myslím, že na věku nezáleží.