14.08.2025, 10:28:08 xxx.xxx.147.163
,může čučnout na nežádoucí účinky D.H.C. ,napřed 60,pak 90 a teď jím 2x denně 120!! A doktor o tom NEVÍ !!🙏
Jasně, takže místo operace nasadí dryák, který z tebe mj. udělá feťáka. Zlatý Tramal!
,může čučnout na nežádoucí účinky D.H.C. ,napřed 60,pak 90 a teď jím 2x denně 120!! A doktor o tom NEVÍ !!🙏
Jasně, takže místo operace nasadí dryák, který z tebe mj. udělá feťáka. Zlatý Tramal!
Kometa byla na RHB a pak si rozhasila notebook - ještě, že existuje sestra na telefonu. 😉
A smazala jsem i váš příspěvek, protože v něm byl odkaz na reklamu. Nevadí?
Já pořád nějak nevěřím, že to nemá negativní vliv na domácí a hospodářská zvířata. Vždyť ultrazvuk taky slyší. Pravda, mají různý spektrum vnímání, ale že by přístroj generoval přesně rozsah, který vadí potkanům a kunám a ne psům a koním?
Ony ani ty slepice tak snadno nezmrznou. Krmení pro ně máte, ne? Holt nebudou snášet, když nebudete moci v krátkých dnech svítit.
Přesně! Proč si má někdo nahamounit tyhle převzácné žabky jenom pro sebe? 🙂 Rosničky všem!
přijde mi, že nic nestíhám, ale zároveň ve své podstatě nic nedělám
To je úplně normální. Kamarádka od koní, má malou rodinnou stáj, si taky občas postěžuje, že už jí to nějak nejde jako za mlada. Tak ji ujišťuji, že bude hůř. Bohužel. Jsem o 15 let starší a prostě to pozoruju - vidím hůř, slyším hůř, schody jsem kdysi sbíhala, teď už je důstojně scházím… A tak nějak celkově víc odpočívám.
Tím šetřit jsem nemyslela necvičit, ale ubrat na intenzitě.
To jste teď našel někde na internetu?
Navíc na internetu píšou, že NEEXISTUJE žádný spolehlivý znak, jak odlišit stopy vlka od stop velkého psa. Že to chce další indicie.
Jako Church, když se vrátil z hrobu
Ten měl “zlejší” pohled.
Horsana:Ma divny ten ksicht, ale neviem to opisat, nezda sa vam?
To dělají ty orámované oči. Uhrančivý pohled.
skaredy, chudy,
Můj ledvinový kocour vypadal hůř.
Ani po ní. 😉
To jsou vlčí stopy?
Rodný list a vysvědčení od první třídy ZŠ mám v šuplíku.
Ale kde mám vkladní knížku s 20 000? No, kde? A kdybych nevyřizovala pozůstalost po otci, tak ani nevím, že ji vůbec mám.
Nebojte, netrápili jsme je moc dlouho…
Tak měly takový cvičný poplach.😉
normálně má pes 35-55 %
Takže hematokrit. Nabízí se otázka, proč je tak nízký - třeba ledviny. I ten draslík. Jak píše Doron - ledviny? Cushing? Cukrovku asi nemá, to byste zmínila.
Se divím, že v případě pyometry neoperovali hned.
Já taky.
protože název plemena psa se nepíše na začátku s velkým
Může se tak psát. Je to podle pravidel českého jazyka. Mému oku to taky nelahodí, ale není to špatně.
zvuk žáby, který neznám a dumala jsem
Hlasy žab se dají vygůglit. Ten rosničky je dost nezaměnitelný.
Žáby potřebují vodu pro rozmnožování, ale to neznamená, že jsou v ní naložené pořád. Zrovna rosničky a ropuchy ne.
No nemyslím, že ten lev taky patřil ke kontaktním zvířatům, která si můžou návštěvníci hladit. Co vím, tak v Zoo mívají k těmto účelům kozy. A to ještě ty mrňavé kamerunské. Jo a na Hluboké se můžete kontaktovat i s krajtou královskou. V rámci exkurze.