24.06.2025, 20:56:28 xxx.xxx.147.163
Anamnéza stres.
A co vetka zvážila či nezvážila, nevíme. Bo zadavatel se odmlčel.
A trochu nerozumím formulaci, že kocour zanevřel na maminku, protože asi žárlí na maliu.
Anamnéza stres.
A co vetka zvážila či nezvážila, nevíme. Bo zadavatel se odmlčel.
A trochu nerozumím formulaci, že kocour zanevřel na maminku, protože asi žárlí na maliu.
Reklama?
Já tomu nerozumím. Takže oni ti tu Karvinou v podstatě rozmluvili, ale stejně na tebe čas nemají. Já bych do té Karviné zajela aspoň jednou, co by ti řekli. Třeba by to opravdu pro tebe bylo neschůdné. Ale když se nezeptáš…
Beru podle sebe - mně odoperovali, dali recept na antikoagulantia a odvezli domů s pokyny. A nikam jsem už nejezdila. Stehy mi vytáhla kamarádka veterinářka, protože bych se technicky nezvládla nikam přepravit.
Může být. Ale já bych vzhledem k anamnéze zvážila ten FLUTD.
to by měl v prvé řadě udělat majitel kočky, když už není schopen/ochoten kočku chovat tak, aby neobtěžovala sousedy.
To už se tady řešilo mockrát. Když má někdo venkovní myšilovku, tak nejde zajistit, aby neobtěžovala sousedy. Na vesnici to tak bylo vždycky - kočky a slepice chodily volně po vsi.
Já mám kocoury domácí, kamarádky venkovní, protože má stáj s koňmi (a s hlodavci). Kočky zavřené doma by jí byly k ničemu.
Na Třeboňsku jsou taky.
nechápu, co se mu na tom líbí
Můj předchozí kocour se doslova rád válel v penězích. Předpokládám, že se mu líbila ta spousta cizích pachů.
rapotačka:Veterinou bych ho nestresovala.
Jenže bez veteriny ho pořádně nevyšetří. Může mít zánět močového měchýře nebo kamínky. A každý problém se léčí jinak.
Souhlas s Tenurri - málo informací. Vet prohlásil, že je kocour zdravý jako řípa. Na základě čeho? Proběhlo třeba vyšetření krve a moče? Případně RTG a sono?
Vlaštovek je dost, jako jiné roky. Ale jiřiček je výrazně méně.
Je kastrovaný?
Předpokládám, že je. Ale na značkování ze stresu to stejně vliv nemá. Nejdřív mimčo, pak stěhování. Kočky jsou holt velmi konzervativní.
je zdravý jako řípa
Znáte FLUTD? Proběhlo vyšetření močového sedimentu? Spíš než homeopatika bych zkusila feromony.
Jinak viz Tenurri. Víc se mu věnovat. Což s malým dítětem, uznávám, je hraběcí rada.
Pak zbývá darovat do dobrých rukou. Ale je riziko, že se situace bude opakovat a kocour se stane putovním černým Petrem. Nebo bude vyhozen na ulici.
nemusel byste tu kopírovat bláboly o mozkožroutovi..
Tak co čekáte od bulváru… A jestli to někdo bere jako věrohodný zdroj informací…
Snažím se kontaktovat adminy různými způsoby
Stačí kliknout na tři tečky vpravo nahoře a nahlásit. Nemusíte nikam nic psát.
A proč se teda tolik lidí stěhuje ze znečištěných měst na venkov? Kde jim pak teda vadí krávy a slepice a psi.
Bydlím na vesnici a neměnila bych. Ony ty kotlíkové dotace docela fungují a dost lidí má tepelná čerpadla.
Já nesvítím v koupelně.
Já taky ne. Na běžnou hygienu mi stačí světlo z předsíně.😉
tak měla jsem přestat pouštět kocoura na balkón.
Můj kocour má na pažbě (myslím zářezy) kromě několika ptáčků i dva netopýry. Všechno na balkóně.
Kdo zná květinku na 11 fotce ??
Atropa belladona, že jo? Učím děti využití atropinu v medicíně. Včetně čarodějnických procesů. Ale neznám č. 5 a 6.
tak to nepochopím
Já taky ne. Pro mě je základ mít vlastní střechu nad hlavou. Ale ne každý to tak má, no.
My jsme v paneláku měli okna na východ,
Táta to měl taky tak. A už ráno na vnitřním teploměru 28 stupňů z předchozího dne a pak už to jenom stoupalo. Páté poschodí, což na to mělo určitě vliv. Vidím to v práci - první poschodí jakž takž, druhé horko, třetí vedro na padnutí. Žaluzie pomáhají, ale nesmí se větrat. Což v plných třídách taky nejde. Okna na jihovýchod.
Pravda, já mám jedno standardní dvoukřídlé okno a balkónové dveře.