28.05.2025, 10:49:26 xxx.xxx.147.163
Ph:pisou to hned ve druhem inzeratu na westiky tady 😇
Asi blbě koukám, ale jiný inzerát nevidím.
Ph:pisou to hned ve druhem inzeratu na westiky tady 😇
Asi blbě koukám, ale jiný inzerát nevidím.
Myslíte, že to bylo druhem masa nebo přípravou? Proč by měl být medvěd méně poživatelný než třeba kanec či srnec? Svalovce pomíjím.
Jedna samička je schopná naklást až 4 000 vajíček…
Přesně tak. Znám pastevní ustájení koní, kteří jsou prostě na velkém prostoru bez přístřešku. Stejně jako u masného skotu.
Neumím si ani představit vybudování přístřešků pro desítky jedinců. I s ohledem na hierarchii stáda, aby bylo dost místa pro všechny.
V Mongolsku taky nic takového nemají.
V inzerci je westík bez PP za 17, respektive 18 000. Jenom mě zajímá, za kolik je dneska ten papírový.
Jo, přímo před barák.🙂Naposled mi chtěli poslat štěně ze Španělska. Protože tam nedokázali sehnat ty správné majitele.😲Mezi skoro 50 milióny.
Výborný při některých ortopedických problémech. Mně ho doporučila masérka na moje bolavá “esíčka” a s tím související potíže. Taky se v noci melu (protože bolesti), ale polštářek udržím. Kamarád používal po operaci kyčle.
Přesně tenhle mám na oba krátkosrsté kocoury. Každý vyčesaný chlup se počítá. I když na oblečení nebo v jogurtu je jich pořád dost.🙂
Češete ho pravidelně? Nepíšete, jaké druhy past.
My jsme při hlášení před opravdu velkou bouřkou koně stahovali do boxů. Pro jistotu.
Na druhou stranu je spousta pastevních ustájení, kde boxy nemají. Nebo aspoň ne dostatečný počet. A fungují bez nehod.
Prostě náhoda, no. A nafouknutý případ na Novinkách. Upřímně, nález dravých mrtvých ptáků mě mate.
Myslím, že tady známe všichni rozdíl mezi mývalem a psíkem. Jenom nedokážeme určit jejich stopy. V reálu. Protože vygůglit si je umíme. To je to, oč tu běží.
Já ji vidím. Jenom nerozumím tomu, proč je to jednou Janoušková Štěpánka a podruhé anonym. A proč pokládá dva různé dotazy. A proč jednou děkuje a podruhé se čílí.
Za mě trochu schizofrenní.
Nerozumím. Jak správně?
Anonymní:Jste normální?
Ptá se kdo a koho?
Ano, nesouladu IP adres jsem si všimla a vím, že to nic neznamená. Spíš mně přišla rozdílná forma příspěvků. Ale můžu se mýlit.
drvodelkafialova:Dobrá myšilovka se dneska těžko schání. Je móda držet kočky doma a blbnou, jinak se to nedá nazvat.
Móda… Mám taky domácí kocoury v bytovce. Kamarádka má koňskou stáj a kočky venkovní. Ale taky velký obrat.
Záleží, jak to má majitel nastavené. Mně by třeba vadilo sbírat své kočky na silnicích.
No jo, je to kůň.
Já z toho svého upadla jenom jednou, vlastní vinou a výsledkem byla zlomená ruka. Otáčku o 360 stupňů jsem taky zažila, ale jenom v kroku. Prostě jsme se vraceli domů, na cestě vyhozené dveře a najednou jsme kráčeli opačně.🙂 Ani jsem to skoro nepostřehla. Ale druhý pokus proběhl úspěšně.
A jednou jsme upadli spolu, když mu to uklouzlo na sněhu. Chvilku mi trvalo, než jsem se zpoza něj vysvobodila. A nějak mě při tom napadnul Drápalík. Myslím, že by odlitek coby jezdecká socha vyšel.
To ne. Výjimečně. Pokud by to bylo pravidelně, tak bych viděla problém. V příspěvku Murray toto nevidím. Ale možná jenom špatně čtu.
No já nevím.
Kůň je prostě zvíře útěkové a i ten nejklidnější a nejspolehlivější se může leknout a prchat. Jsem zažila na vlastní kůži. S koněm nebolavým, dobře přiježděným a pravidelně výběhovaném. Důvěra byla oboustranná.
Otázka, jestli se jedná o stejné Janouškové Štěpánky. Nějak se v nich nevyznám. Jedna odchovává mláďata, druhá má jenom samičku.