Je to asi jako kokr, mini určitě ne.
Je to asi jako kokr, mini určitě ne.
Teď běhá viróza i mezi lidma…
To si právě taky říkám.
Ženy drahé, jak jsem včera slítla, mj. jsem jebla hlavou do písku - tedy do měkýho. A teď řeším, jestli vyměnit helmu. Co myslíte?
Saga: malé Dámičce přeju jen to nej, tyhle stavy beznaděje asi známe všichni… Drž se, posílám sílu na dálku. Až zas budeš potřebovat od všeho utýct, tak adresu máš 🍀
Dle RTG (absolvovala jsem ho včera na pohotovosti třikrát) stačí konzervativní léčba, tak uvidíme. Za týden kontrola. Zatím se učím fungovat jako levák. Kupodivu to ani moc nebolí.
Oboje. Jeden vykloubeny, na druhem tristiva zlomenina kloubku posledniho clanku.
Nějak jsme se nepohodly s Knedlou…
Toto jaro zdá se mi poněkud nešťastným
Dneska ráno jsme na prochajdě trochu zmokli a potom si doma Barča hrála na “Punk is not dead” a z Elišky se stala opice….
Nebyly nakonec u Terven problémem nějací paraziti?
Jj v tahání bobků ze psa jsem přeborník 😀
Zkuste vyměnit rýži za brambory a mrkev třeba za dýni ;)
Eliška žere trávu úplně obsesivně… celou procházku škube tu dlouho ostřinu a žvejká. V zimě žvejkala i tu suchou stařinu. Přikládám to tomu, že se do půl roku věku nedostala ven a tráva je něco vzácnýho. Občas toho má plnej bobek, ale tak co, vyčistí si střívka. Když už to přehání, tak koriguju. Je zajímavý, že na zahradě jí ta tráva nezajímá.
Ach ach, co to tu čtu…. moc držím palce všem marodům a služkám, aby je brzo neodvezli nohama napřed. My si to snad s jarní kolikou už vybrali (ťuk ťuk ťuk ťuk ťuk…..).
Pokud jsi schopná dostat na SK paní Vostatkovou, tak taky vřele doporučuju. S typem bot neporadím, my máme Renegade, sice nebyly tenkrát levný, ale jsou evidentně nesmrtelný. A kamaše proti mouchám/sluníčku jsem kdysi brala v Equiworldu.
Vasil by tak maximálně prasil, to umí dokonale 😜
…a ešče nad vodou 😀 😀
Jj to je teď tady u nás v Ralsku. Jsem se divila, proč je před supermarketem tolik vojenských a hasičských aut a pak se ve zprávách dozvím toto 👍
Původ neznáme, jen víme, že je napůl mops. Na kastraci se chystáme, brali jsme si jí jako půlroční štěně.
Oni to vetové říkají napůl v žertu, že by to bylo super ozdravení do chovu mopse.