množírna může vypadat naprosto různě, od sklepu, kde máte hromadu psů ve vlastních výkalech, po nějaké kotce někde, po prostě hodně psů v nějakém domě, ale v “normálním” režimu, co se venčí venku, chodí na procházky a tak
prostě jediný styčný bod je zaměření chovu na rozmnožování. nezdržuje se to nějakými rodokmeny, ba i plemenná příslušnost rodičů může být různá.
něco jim nevyhovuje. mohou mít malé kotce, kde nemají ani volný roh ke hnízdu a žití, nebo je něco trvale ruší a nemají klid (vadí třeba i myši, ale i jiné věci, hluk, vibrace… nebo mají v kotci horko, málo vzduchu, nemají vodu… co já vím.
mám koňskou zahrádku přímo přes ulici a na mouchy mám sprej, Fíka a takový mucholapky s motýlkama na okna a heavy duty stájové do chodby. jako co, je to vesnice. taky by tam mohly žít prasata a měla bych ještě potkány.
pokud jste fanda resveratrolu, pak věřte, že se vyskytuje i v červeném víně, v borůvkách, malinách. radši bych měla na zahradě i tu pitomou moruši než v okolí křídlatku.stačí mi bohatě kozí noha, to je taky léčivý, není to ani invazní a je to příšera kterou už několik let sekám, vyrývám a polívám roundupem a pořád nechce pochopit, že ne.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 05.07.2023, 15:46:00
veraflox je celkem jediná dostupná věc pro léčbu koček tady. ten ronidazol, to je taková chiméra, už se to nedá koupit ani na holubí burze a dávkování pro kočky je kovbojka, protože terapeutický index nic moc a individuální snášenlivost je různá.
já jsem Noru ani jednou nekoupala. Ani jednou.Předchozí fenu jsem koupala jednou, když se vyválela v podpapírákovi.Opravdu opravdu potřebuje australák koupat? je to pracovní pes, ne česací panenka.
dobré zboží se chválí samo a špatné zboží časem propadne a je úplně jedno, že si v začátku pomohlo parazitací na zavedeném webu, kterého okamžitě zařízli.prostě není to jedno? nová fauna nemá šanci se nijak prosadit, je to bazoš bez chuti a zápachu a my jsme tady.