Něco jiného je kočka doma, něco jiného zase, když ji potká na zahradě .
Příspěvky uživatele
Doron
A co z té krve chcete zjistit ?
To máte štěstí ! Ty moje potvory chtějí ven porád.🥹
A hnusný počasí přímo vyhledávaj .😞
Ještě jsem nepotkala šibu, aby to nebyl pytel problémů . Svéhlavý, neposlušný, utíkají, perou se .
Upřímnou soustrast. Vám i kočkám.😞
Pogratulování Phíkovnici !
Přátelé představují pravý poklad, přímo perly pozemského pobývání !
Tak.., je to jenom prosba…
Vím, že máte rachejtle ráda, však jste se o to pohádali minulý rok ještě na ifauně , byla to hádka strašlivá .😅
Ono je to asi taky něco jiného na venkově a něco jiného ve městě . V Praze bývá o půlnoci v centru opravdu nebezpečno a i zvířata to tady mají těžší, hlavně ( vodní ) ptáci nemají kam se schovat , těch je mi líto.
Já jsem mile překvapená tím, že u nás lidi zareagovali tak nějak spontánně a bez nějakých doporučení shora se tady prostě “ nestřílí”. Zatím.
Pes se dá opravdu zabavit, ba i unavit, i na zahradě . Jsou na to dobré různé “čmuchací” hry, jako třeba rozházet krmení po zahradě, schovat oblíbený míček, různé hlavolamy ( třeba řada květináčů a pod jedním je ukrytý pamlsek), fantazii se meze nekladou a na netu najdete spoustu nápadů..
Otázka, jestli se synkovi bude chtít se jí věnovat, ale mohl a měl by se zapojit, když máma musí vydělávat .
Jináč to teda vypadá, že jste obě zůstaly návštěvami cvičáku zcela nepolíbené .🤣
To honění zvěře je pro briardy dost netypické..
Ale fenka je ještě mladá, když budete chtít, všechno se dá dohnat . 😊
Držím palce, asi to bude pro vás obě velká změna .
Já si myslím, že se mění sluch, vnímají jiné frekvence .
U nás zatím pořád úplný ticho . Minulý rok to tady mezi svátky bylo jak na frontě . Uvidíme, co se bude dít Silvestra .
Moji psi jsou v pohodě, rachejtlí a střílení se nebojí , dokonce se chodí na balkon podívat, chodí i kočka Lilinka..
Gučák měl krátké období, když mu rány vadily, myslím, že se mu stářím nějak změnil sluch, ale už si zese zvyknul.
U nás se po té tragédii na FF letos vůbec žádná pyrotechnika nepoužívá ( zemřely tady dvě dívky v sousedství), lidi jsou ohleduplní .
My dnes venku nebyli…
Na Štěpána se vídáme s bráchou a jeho rodinou, pečou se kachny, dělají knedlíky a taky kuba , polívka knedlíčková, prostě moc práce a na procházku není čas. Psi byli s rodinou šťastní a moc hodní , zvlášť Doronek si to s dětmi hodně užívá , vnoučata miluje, neteře zbožňuje . 😊
Framík se nechal česat a Gučák hladit a krmit jídlem, které by jíst neměl.😅
Zítra to napravíme, bude dlouhý výlet !
Fakt ? 😅🤣
A kde to je ?
Já to považuju za takovou slušnost poděkovat za přání, skryté významy jsem nehledala..😞
To jsou věci 🥹
U nás taky stoupá voda, píšou první povodňový stupeň, ale už se Vltava skoro vylévá z břehů. Psi jsem odvolávala od vody, bála jsem se, aby je to neodneslo .
A kde je ten obrázek ? A dala jsem palec ? Já na ty přáníčka dávám..
Včera byla procházka náročná, “náš” les byl plný lidí a psů , úplná procesí..
Takže neustálé přivolávání, chůze u nohy, pořád jsme se zastavovali abysme si se sousedy popřáli hezké svátky . Psi z to ho byli utahaní, jako by uběhli sto kilometrů 🤣. Dostali večeři dřív než obvykle ( podávaly se těstoviny vařené v kuřecím vývaru s vepřovým masem a všichni si dvakrát přidali 🤣) a pak usnuli jako dudci a my měli celý večer klid.
No, a ráno je najdu v posteli ? Asi na ně zapůsobila ta vánoční atmosféra či co..😊
🤣
Čárka by tam být rozhodopádně měla .
Přeju zbynkovi, ravenovi, všem přispěvatelům i nakukovatelům krásné vánoční svátky !
Díky za klidný a příjemný prostor, kde se člověk může odreagovat, pobavit, vypovídat i poradit se !
Chtěla jsem připojit foto smečky a kočky Lilinky, ale ještě všichni tvrdě spí, zatímco já dělám salát. 😊
Připojuji se k přání . Ať se Vám daří !🌷
Oni měli indicie, že bude v jedné budově FF( ta jic má hodně) v Celetné a chce spáchat sebevraždu. Tak evakuovali tu Celetnou.
On je policejní postup takový, že když zasahují u někoho, kdo je potenciálně ozbrojený ( v registru zjistí, že má zbrojní průkaz), vždycky je u toho zásahovka.
Oni nepočítali, že chce zabíjet.