Díky! Moc zajímavý!
Takže to žádní opravdoví chovatelé nebyli.
Debullové to byli!
Oni i ti majitelé toho utracenýho bulíka se to snažili skrývat, a mohl se dostat do chovu, protože byl exterierově dokonalej.
To jen k té etice..
Díky! Moc zajímavý!
Takže to žádní opravdoví chovatelé nebyli.
Debullové to byli!
Oni i ti majitelé toho utracenýho bulíka se to snažili skrývat, a mohl se dostat do chovu, protože byl exterierově dokonalej.
To jen k té etice..
Idiopatická agresivita? Něco jako mívali zlatí kokři u nás ? Pak ž jednu dobu zlaťáka nikdo nechtě, lidi si brali černé, a pak to postupně nějak odeznělo.
Jak už jsem tady několikrát psala, známý měl takového anglického bullteriéra, tam to měli všichni psi z vrhu. Všichni, až na jednoho, jsou už utracení , ten poslední přežívá a s kupírovaným ocasem a stále má košík.
Prostě nějaké dědičné, duševní nebo neurologické, onemocnění to asi bude..
Škoda, že to chovatelské kluby nedokázaly nějak zmapovat a včas zakročit.
Byli jsme nedávno s Framíkem ( briard) na klubové výstavě a tam rozhodčí věnovali povaze opravdu velkou pozornost a jakýkoliv náznak bázlivosti, agresivity nebo neovladatelnosti penalizovali.
Už zase…
Co to s těmi XL bully sakra je ?
Docela by mě zajímalo, jestli nějaká krevní linie nese gen tohodle magorství..
Pogratulování převeliké !
Pochopila..
Příbytek příliš přiblížil prokrvovací pumpě .😞
Je to naprosto neuvěřitelné! 👏👏👏!
Jak jste to tedy dokázali?
Ty medové zábaly ?
Mám radost velikou.
Pana Kačera jsem znala, jeho dcera je moje dobrá kamarádka, smutný, jak nám ti rodiče umírají..
Stala se mi dneska teda hrozná věc.., dostala jsem od dcerky zprávu, teda z jejího čísla, že její iPhone detekoval nehodu a poslal zprávu vybraným kontaktům. I mapka, kde se to stalo tam byla.
Propadla jsem naprosté vnitřní panice, její telefon vyzváněl, nikdo ho nebral , šílený, na netu žádná nehoda nebyla, ale slyšeli jsme houkání sanitky, bylo to blízko, její táta tam vyrazil, její manžel, který zrovna doma hlídal děti všechno ověřoval na netu , snažila jsem se chovat klidně, ale rozklepaly se mi ruce a zbledla jsem jako stěna.
No, zkrátím to, stalo se to, že moje přepracovaný dítě nechalo mobil na střeše auta, a ten za jízdy spadnul a ta rychlost a naráz aktivovaly celou tuhle akci, i záchranka přijela..
Snad nikdy v životě jsem se tak nebála.
Zrzavci:Przafci posekávala porost při popracovním-prázdninovém-pohodovém příbytku přístrojem pro převeliké pěstitele - paráda, projela , posekala parádně, pak propadla posmutnění, protože pravděpodobně přibytek plus přilehlé prostory prodat potřebné ☹️ ☹️
Prodat příbytek? 😞
Proč proboha?
Jako úplně mladičkou mě ten žebřík vůbec nezúzkostňoval, to je člověk nesmrtelnej a jeho pes taky. Teď se bojím, aby mi hafíček nespadnul z nízký kladiny nebo se neklepnul o překážku.😅
I přes takovej širokej příkop se skákalo, a běhali jsme přes oheň, to už ani nevím proč a pořád se střílelo , to bylo ran jak na Kladně..a vysoký překážky nebyly áčka, ale kolmý stěny.
Moje britka pouští chlupy jako divá, má neuvěřitelně hustou podsadu.
Takže ji na tom kole honil proč?
Ach jo, měly se prostě v tom autě zamknout.
Poron pročetla příspěvky, politovala přítelkyně prožívající pracovní problémy.
Perfektně péčkující Pobča potěšila !
Prožila poklidný předpátek, přičísla psy, pekla ptáka připomínajícího ptakopyska plus přesladkou placku pokrytou pikantní pochutinou , předčítala potomkům potomků.
Pro peníze pracovala pramálo .
Pak pozorovala pány proháňějící puk.
Potomci přesoceánskych přistěhovalců prohráli!
Paráda!!!
Zrzavci:Dumám si tady nad tím, že bych to stejně tomu zvířeti nedokázala udělat, ale na druhou stranu, pokud by to měla být záchrana, nebo aspoň pokus o ni, před sekerkou, tak…. lepší asi to zkusit, než hlavu na špalek?
Možná nějaký podobný princip jako pálení šlach u koní nebo blistrování ?
Kůže nad zraněnou šlachou se přejela žhavým železem nebo namazala tou blistrovací mastí a bílé krvinky se přemístily, aby řešily jiný problém. A pak se zase chladilo.
Tak jsem to alespoň pochopila.
Moc hezký, jak jde v klidu a už tak zkušeně. 👍
Kilian:🙂👍…..to onehdá při revirech se Keliš potkal v maketě s potkanem, letěla jse tam já chranit Keliše aby mi ho potkan neodnesl …
A vyštěkával potkana ?😊
Hlásíme určité pokroky , stopa začíná vypadat dobře, kdybych neměla úplný orientační nesmysl, vypadá ještě lépe.🙈
Už jsem byla docela namachrovaná, že poslušnost bysme v BH krásně dali, když včera na cvičáku za plotem stádečko divočáků.
Framík zbystřil , postavil se mezi mě a divočáky, zabručel a stál jak přikovanej. Na moje povely jen takovej pohled" holka teď není čas blbnout , máme tady problém!".
Nejhorší je, že jsem musela uznat, že ten pes má vlastně pravdu.😅
Zřizovatelem je právě asi město Žďár. Vždyť ta paní pracovala na místním úřadě a šla tam pracovně.
megi-the-pes:Mně hryzec ukrad mrkvu.
Nahlásila jste to kočkám?
Tak dcerka udělala policajtům takovou pěknou svodku, krátké video, na kterém jsou všechna auta, ve kterých zloději přijeli, časová osa, směr odkud přijeli a kam odjeli a kamery na trase, které by mohli prověřit ( tam se my podívat pochopitelně nemůžeme) a přečíst Spzetky.
Nevypadalo, že by je to moc zaujalo., asi moc práce.
Nůž, co se našel na zahradě, policajt zaklapnul a strčil do kapsy se slovy , že každý muž muž přece nosí nůž, ať se nebojím.😅
Víc toho už asi udělat nemůžeme..
Rotvík pro méně zkušené chovatele, vhodný i do menšího bytu…, cena je taky slušná , vyžadují tu protimnožitelskou smlouvu… Jako .., Tobě se pořád něco nelíbí! 🤣🤣🤣