Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 05.04.2024, 13:42:26
Thielli, to je škoda, že sem už tolik nechodíte, já Vás postrádám.☺️😞
Nevybavuji si, co se tak strašného stalo..
Vaše fenka nějakého psa zabila nebo těžce zranila? Mám pocit, že ne.. Tak nevím, z čeho máte takové výčitky svědomí . Jsou to jenom psi..
Jinak úplně souhlasím s tím, že každý pes je originál, některý je tvrdý, některý měkký.., závislý nebo solitér, s každým člověkem musí zacházet jinak.
Mám tři psy a každý je úplně jiný.
Prostřední Doron v sobě má vrozenou plachost ( po švýcarské ovčácké matce), je výborně socializovaný, ale stejně nemá rád, když ho dospělí lidé chtějí hladit nahořě po hlavě , když nabídnou ruku dlaní nahoru, je v pohodě.Je úplně poslušný a snaživý, taková Lisa Simpsonová.🤣Ale když ho okřiknu, nic moc si z toho nedělá, jen takový jasně, jasně, teď to udělám správně.
Nejstarší Guča je samostatný, v tom nejlepším významu slova dominantní ( vždycky to dokáže zařídit tak, aby bylo po jeho bez násilí), ale stačí jediný můj nesouhlasný pohled ,a už se koriguje.
Nejmladší Fram je sebevědomý , přátelský, flegmatický . Už kolikrát dostal facku přes celou hubu a nic si z toho nedělal ( ale činnosti zanechal ).😅
pThielli, kdybyste potřebovala socializovat, tak my se nabízíme ! Kluci jsou gentlemani a vydrží toho opravdu hodně , fence by nikdy neublížili. Když tak mi napište SZ. Jsem z Prahy.