…my se k němu vracíme jako malé plemeno a můj sen je dopracovat se k ZMP2
…my se k němu vracíme jako malé plemeno a můj sen je dopracovat se k ZMP2
…to je mi moc lito
💐všechno nejlepší
…že Keliš děkuje a posílá pozdrav
🍀
…u motýla to funguje tak, že jdeme ven po chvilce lítání uděláme třeba pár kroků sportovní chůze nebo odložení za pochodu, pak ho uvolním a on v mžiku odlitne za svými zájmy a věnuje se svÿmu dokaď po něm zase nechci nějakou práci…takhle už to praktikujeme dlouhou dobu a plně to vyhovuje…
..tak nejlíp by zodpověděla lesní žínka, ta kdysi tady psala, že dělala modelku..
🍀🍀🍀
..klučik šikovná vovčácká…
…no ja nevim, dokážu si představit trénink na sucho, i ho občas praktikuju s trenéry, ale abych při tom měla u sebe hračku to ne….toho psa si dokážu v treninku na sucho představit i na něj mluvím a ukazuju mu…
..morčata jsou super, moc mi chybí….
….pravda, jako úplně malá jsem se starala o ocásek a tlapku z králíka, pak šneci a kobylky,pulci a žáby, rybičky a pak křeček, morče…kdyz jsem se odstěhovala a vdala, přišla na řadu kočka a pes….
..ale já to tak neberu, že mi to podstrkujete, jenom můj názor, pro mně má význam zvíře živé a aktivity s ním spojené…ne nějaká hračka, ta mi nestačila ani jako dítěti, to jsem raději doma měla šneky nebo kobylky, když hemohl být pes…takže pokud se těch osmdesáti dožiju, tak to spíš budu mít doma králíka nebo morčata a v rámci procházek jim budu chodit na zelený…
…jj na hlavu a orientaci je to náročné a učím se parkur napřed sama a pak se psem, ale s hračkou jako důchodce fakt ne, to bych si připadala jednak jako magor a jednak by to pro mně bez psa ztrácela smysl ..jsou i jiné aktivity, kdy si člověk ve stáří muze hlavu ještě cvičit, ale tohle fakt nee…
..jo jo Guliver z Fideláku…neuvěřitelnej minipes…
🌼moc držím palce aby už to mělo nějaký dobrý konec
…diky moc za gratulaci, ale já vás s Bončou fakt obdivuju….z toho koberce jsem měla obavy, protože Keliš, že se bude válet a čuchat a lítat doma tokový koberec nemaje…naštěstí se vzpamatoval…pravdou je, že já s ním venku tohle moc netrenuju, jen posledních pár dní jsme tedy při venčení něco spolu zopakovali…no a parkur jsem si u trenérky zkusila jenom párkrát, pak bránilo počasí a dělali jsme jenom karty jako takové…ona je ode mne chtěla vyfotit trenérka…ten kurz bude určitě moc fajn…moc se těším až se uvidíme na závodech…
Jj jsme na tom podobně…koukala jsem na to jako z jara…já vůbec nemohla pochopit ten svůj, až mi to tam bylo vysvětleno, a trenére, když jsem posílala jeho fotku, tak mi odepsala, že je to hezký, jednoduchý parkur, tak jsem ji obratem odpověděla, že na prohlídce už jsem na něm dvakrát zabloudila… tak asi tak…
..to je moc škoda, ale chápu …jinak je to pro psy myslím prima zábava…
..I tyhle parkury ve vyšších třídách tam byly, fakt nechápu…