..krásné fotky, louky miluju….
..krásné fotky, louky miluju….
…ježíš já se tak strašně lekla než jsem to otevřela,ale to já pokaždé, když je nový příspěvek tady…to je mi tak ale opravdu moc lito, byly to vždycky krásně fotky a úžasně se psiny doplňovaly…hodně síly její paničce a i vám🌹🌹
…mamí si to kdysi dávno tahala ze špitálu, kde dělala na dětském…
…vím, že jsem byla poučena ho hodně zředit neb v silně koncentrovaném roztoku dokázal údajně i dost pálit..
..ale tuším, že na předpis, pokud se to roky nezměnilo. hojně užívala moje mami na moje úraziva…
🍀hurá🍀posílám pusu na ten jeho krásný ňufák
Zdravím, pokud jsem koukala správně, startujete s caníkem ve Všestarech…v sobotu se tam jedu podívat s lidmi ze cvičáku, takže budu moc fandit a doufám, že vás uvidím na place..stopy bude šlapat naše skvělá Klárka Hronová…
…a díky moc za tu radu ohledně lomů na stopách, zafungovalo to na jedničku…děkuju
…dnešní stopa, moje velká spokojenost..před nášlapné jsem zszmatkovala já, ale Keliš to vzal do svých opacek a ňufáku a krásně si aktivně vyhledal nášlap a vyšel do stopy…
..ano stává se to občas, když děti lítají po kládách, ale s Kelisem jsem opravdu byla obezřetná….byl tam posazen z výšky aniž by se pohyboval a zase sejmut a postaven na zem…
.. ano o tomhle vím, ale Keliš váží nula nula nic a na tu kládu jsem ho posadila a zase sesadila….
…náhodou naháčovi to moc sluší a že preju maličkovi brzké uzdravení a splasknuti aby se zase dalo se psy drandit…
..děkuju moc…no na dlouho to nebylo🙂
💐gratulace
….že prý bude pomáhat místnímu hajnému při hlídání dřeva….
…dnešní odpolední válení se a procházka lesem v podvečer…
🍀moc Bambulku zdravím a věřím, že ještě dáte a mnohem víc než plánujete…jste borci👍
..dneska ukradl motýl vnukovi míč…
Majitelé chrtů, co tam zas ten mobil napsal😲
..co potkávám majitele čertů, tak opravdu pravidelně mívají dva a více kousků….Keliš je na papillona dost solitér a dalšího psa by doma těžko zvládal, na druhou stranu má tolik aktivit, že se vyblbne nad poměry…
Ach jo