Přemýšlím, co bych dělala já. Proti rušení klidu si vysadíte chvojky, něco na plot, nebo ten hnusný zelený hadr. Proti smradu…to snad nepomůže nic. Když vyhodí sousedi něco do kompostu, který je u našeho plotu, taky to pár dní smrdí, ale jen, když jdem po cestě kolem, nejde mi to až do baráku - je to dál. Stejně tak si myslím, že můžou cítit, když manipulujem(vyvážíme) džber, do kterého tahám řasy z jezera. Když si soused zbudoval včely museli jsme ho požádat, aby úly posunul dál od našeho tenisového kurtu. Tam trochu nechuť od souseda byla, nejsou to jeho úly, ale příbuzného, takže ho sehnat, na něčem převézt atd, prostě pruda, ale nakonec to udělal a celkem rychle. Já jsem mu zase dovolila sundat náš plot aby se dostal ke své fasádě. A realizace mu nakonec trvala měsíc, kdy jsem umírala strachy, aby mi nevycestovaly kočky na cestu🙄Prostě slušně požádat, vysvětlit situaci, nabídnout pomoc s realizací, zbytky pro slepice - třeba aby sousedka posunula výběh někam na druhý konec pozemku.