orionka-2: Bobčo, to je život jako ze století….předminulého. Smekám !!!
Orionko, tak se na vesnicích, hlavně na Moravě žilo. Snad se tedy ještě někde nežije…doufám. Ale: babča umřela před 10lety. Kdyby žila ještě dnes, má to mamka stejné. Babka dirigovala život nejen dceři, tedy mamce, ale samozřejmě i zeti, tedy taťkovi. Úcta k nim, starým lidem ani jemu nedovalila, aby ji s něčím poslal dopr.. a to ani slušně. Prostě se dělalo, co babča řekla. Takže v tomto Bobču chápu. Jen já jsem taková nebyla…ale to je prostě o něčem jiném, mé povaze.
Ježíš, teď jsem si uvědomila, že nejsme na Víčkách, ale na hudbě, když tak to někdo smažte🙄
U minaretu jsem byla tak před 10lety…se psy. Takže mě moc nezajímalo, jestli se tam může či ne, musela jsem být dole se psy…stejně. Ale nějak si nepamatuju, že by nahoře někdo byl. Je možné, že třeba zrovna nebyl v tu dobu otevřený. Od nás je to ještě dost daleko. Blíž je Hodonín. Si představte, že v ZOO Hodonín ani Brno jsem nebyla. Roky jsme výletili jen se psy, tak takovéhle atrakce šly mimo. V zimě mě ZOO nebaví a pak zas kurňa pořád není čas🙄 Zatím mi nevyšel ani ten Liberec, je to vždycky sotva na půl dne a tam je potřeba času víc.
Buggyra: No jo, vidím, že jsem psala D2, my jsme po ní možná někde kousek jeli, tak jsem to zblbla, samozřejmě jsme jeli hlavně po D1. Ale proti stavu, v jakém byla před lety, je to teď výstavní autostráda, panely vystupují z asfaltu již jen vzácně 😀
Myslela jsem, že jste se jen překlepnula🙂Takže jste nejeli přímo do Brna, ale někam za Brno až? Směrem k nám?😉 naše D2 je občas taky hrkavá😉opravy se ne úplně zdařily😏 ale proti kolonám na D1 je to balzám na nervy. Když v Brně na ni konečně najedem, tak si člověk připadne jak v jiném světě, božský klid😜
Coudas, je mi líto, že to berete takto. Nezachytila jsem, že vy dvě jste se tady u nás v něčem střetnuly, prostě by ste mohly ignorovat jedna druhou?(ostatně to taky s některýma dělám a přibude jich😜) Ale vím, nutit vás nikdo nemůže😉 jen je mi to prostě líto😟
Buggyro díky, kdysi jsem si koupila nějaký vosk(tuhý) na opravu parket, tak právě uvažuju, že to zkusím použít a když už ho budu topit, mám tu pro něj práci i na těch parketách zase(tuším jsme je v létě poškrábali při odtahování sedačky)🙄
Koukám, že jste si taky pojezdili…v hnusném počasí, auto zkolabovalo…paráda teda🙄 Obdivuju vaši trpělivost, já bych tu ještě dnes nadávala jak špaček😏 Vlastně každá cesta po D1(takřka každá) jsou dvě hodiny peprných výrazů co musí muž poslouchat😊Jéé a to mi připomnělo: ta vaše podivná ,,dálnice" na Liberec…to je taky dílo, na to si asi nezvyknu nikdy😏
Bobi, mečivé hlasy🤣 to jsi teda vystihnula přesně. Proto moc emérických zpěváků neposlouchám, nanejvíš tak Lanu del Rey a některé černošské. Mečivé hlasy nesnáším, takové ty vysoké pisklavé taky ne. Ani u našich zpěváků. Teď když to píšu tak doufám, že můj hlas na lidi tak nepůsobí😲 Člověk se sám neslyší…
Sarah01: Bobčo, a proč vám manžel kapelu zakázal?
Orionka - Nohavicu má taky ráda, všechny jeho písničky a začíná si je broukat už i 1,5 letá vnučka.
Není to na mě, ale písnu k tomu taky: to tak někteří manželé dělají😏 Proto nejsem vdaná, bo já bych ho poslala do ři.i😉 A nikdo by si mě tudíž nevzal😛
Na akci máme pozvaného Kollera, takže momentálně se mi oživila léta s Lucií, na což už jsem skoro zapomněla. No teď to u nás hraje pořád, protože se dolaďujou společná vystoupení a já jsem až překvapená, jak jsou ty písničky hezké…i po těch letech👍 Psala jsem mockrát, že špatně slyším, tak mám raděj ticho, hudbu si nepouštím, spíš vyjímečně, když jedem třeba do Prahy(cesta dlouhá🙄) tak je puštěný Radiožurnál. A to poslouchám, co mi zrovna cvrkne o nos, prostě co zrovna pouštějí😉 Dá se říct, že mám ráda přes všechny žánry, v každém bych něco našla, co se mi líbí. Nemám ráda metall a odvozené žánry, to přiznávám. To mým ubohým uším opravdu nelahodí. A dechovku rozdýchávám fakt těžko…no tchán byl kapelník dechovky, tak se tomu moc nevyhnu😏Jo, jako náctilétá jsem ujížděla na Qeenech. Už to tu tuším někdo psal, k Beatles jsem nějak ještě nedospěla. To už spíš Mekkyho😉
»
Odpověď na příspěvek uživatele
N z 12.01.2025, 20:00:36
Do třídy? Vzhledem k době, po kterou Megíí registruju, jsem si jistá, že ne😉
eva: Tak proč jste to tady nezveřejnila, že je S. dítě, když to víte na stopro???? Předešlo by se tady té přiblblé diskuzi a mohlo být jasno hned…
Ano, napsala to ve chvíli, kdy si byla jistá, to je pochopitelné.
»
Varaxi z 12.01.2025, 19:44:43
Tady to vlákno založil admin. Tak jsem si i já dovolila napsat, co mi tu vadí a co bych ráda změnila. Kromě blbin typu změna barvy a palce nepalce. Nedovolila bych si jim vypisovat SZ, sami napsali, že se to děje a já malinko žasnu. Jo a kdysi se tu i řešilo něco o tom, že je či není vidět, kdo kde diskutuje. Nevím už, jestli to někdo chtěl, nebo to někomu vadí. Takže já se přidávám na stranu vadí, když zjišťuju, že jsou tu osoby, kterých zálibou je sledovat, co, kdo, kdy a kde.
»
megi-the-pes z 12.01.2025, 19:18:47
Jo tak to jsem mimo, tomuhle nerozumím, v počítačovém světě se nepohybuju a momentálně ani netuším, o čem mluvíte, co vlastně vysvětlujete. Mohl to udělat admin, kterému to tu přísluší.
A tohle: Vás to vůbec nezajímá, ale jste všude, kde se o tom mluví - se jako týká čeho? Já jsem psala o palcech, které se řešily tady ve chvíli, kdy jsem sem vlezla. A vy víte jak, kde já všude jsem? Máte s tím problém? Za Stellu jste si tu teď sypala popel na hlavu, tak rovnou vypište, kdo všechno vám tu vadí, aby bylo jasno, kdo to tu tedy moderuje.
»
zbynek z 12.01.2025, 17:20:14
Aha a to posuzuje kdo? Podle toho, co já tu k sobě čtu, by vám na mě muselo přijít už podobných SZ x. To mě pořád jen utvrzuje v tom, že jsou tu jisté osoby privilegované a jisté jen trpěné. Jo a k palcům dodám jen to, že je mi to naprosto jedno. Jak mám tady tu prstovou myš(omlouvám se nevím, jak se to jmenuje) tak se mi občas povede kliknout na něco, co vůbec nechci. Tak jsem objevila, že to existuje😏 protože jsem klikla palec náhodně na nějaký příspěvek, už ani nevím komu. A tím to taky pro mě skončilo, tyhle hry na něco mě osobně vůbec nezajímají.
Dobrý den Zbyňku, tohle je vaše věta: ukázalo se, že Stelle je na 99 % opravdu dítě, maminka zasáhla a teď bude zřejmě bez mobilu, takže už se tu asi jen tak neobjeví. Téma je tedy vyřešené, vyhovím vašim požadavkům a uzamknu ho - mě toto, tady na na rozdíl od LK správně nepřijde. Že na Stellu se žalovalo, nemá mobil atd. Ta holka tu nic nedělala krom toho, že se zapojovala do diskusí, podle některých neadekvátních jejímu věku. No a? Je to prostě zvědavé(zvídavé) děcko. Diskutovala slušně do doby, než se na ni strhla lavina urážek. Reakce tipu: ty jsi na mě plivnul, tak já na tebe plivnu taky…je prostě taky dětská. Některé to tu vyprovokovalo k ještě větší šikaně a vy jste nezasáhli. Výsledkem bylo, že jste Stellu prakticky bloknuli a s agresorkama jste se poplácali po ramenou, jak jste to hezky vyřešili. Ano vím, nelíbí se ti to tu, tak sem nelez. Uvažuju o tom, to mi věřte.
efe: Modelový příklad: zvolím slovní povel “bačkora”.
Báru budu učit, aby si na povel “bačkora” lehla. Elišku budu učit si na povel “bačkora” sednout.
Pak si je vezmu obě najednou, řeknu “bačkora”, Bára si lehá, Eliška si sedá.
Vysvětluju to srozumitelně?
Ne-e😉 nechtěla jsem a Megíí nejspíš taky ne modelový příklad, mě zajímalo doslova, na co se každý pes učí na stejný povel dělat něco jiného😀
»
LK z 12.01.2025, 16:21:53
Než jsem toto od vás přečetla, zrovna jsem celou situaci popisovala muži a doslova a do písmene jsem mu řekla to, co jsem si teď přečetla od vás, jako výtku adminům. Naprostý souhlas. Většina se tu přidala k lynči Stelly, padla tu jedna chabá omluva a jakože dobrý, konec, co jsme si to sme si…
Admini nezasáhli, dotyčného nijak neochránili, jasně sami nevěděli, jestli je či není dítě ale? Zasáhnout mohli, i když by se to netýkalo dítěte, těch příkladů se tady vyskytnulo už víc. Dneska ráno po přečtení: zamykám forum Stella a tím je to vyřešeno, jsem se naštvala teda fest(někteří si to ode mě vyslechli osobně) Vím, že na mě tu houby záleží, ale chyťte se za nos.
Tak jako zrovna ty, co máš k hudbě co říct nevím, proč by jsi tu měla končit? To se tebe určitě netýkalo.
Ha, ha na kostele, Nikča určitě😛 Sem to četla právě a o noze ani zmínka, takže usuzuju, že lítá😉
Xerxova: dneska se na chvilku přidal k pozorování pipin i manžel…
Jako vždy nádherné fotky👍 Přenádherné👏 Parukářku jsem naživo nikdy neviděla(jestli je to tedy parukářka?) Tady snad ani nebydlí😟
Niki já čekala, že písneš, jak se vyvýjí hnáta a nic….takže asi dobrý, ne?😉 Jo, jo, stejně jako s lidma, to sekne s každým, i se slepicí prostě.