Dělalo se to dlouhá léta, proto, aby se mláďata líhla najednou a nebyly ztráty na déle se líhnoucích mláďatech, ale NENÍ to potřeba a je to i proti přírodě …. oni si poradí , mnohokrát vyzkoušeno 👍
Dělalo se to dlouhá léta, proto, aby se mláďata líhla najednou a nebyly ztráty na déle se líhnoucích mláďatech, ale NENÍ to potřeba a je to i proti přírodě …. oni si poradí , mnohokrát vyzkoušeno 👍
😀jó švestky neošálíš
asi 8 min přenos z tratě od Habase
tak včera večer noční etapou (57 km )začal Šediváček 2024
mapka https://www.facebook.com/photo/?fbid=927962622666575&set=a.134885771974268
zadavatelka se už neobjevila…, ale “roztleskala ” to tu dobře 😉
nedůvěryhodnost je na místě, že jsou na hubnutí bych i věřil, zbytky “čerstvých” ryb , žádná extra kvalitní bílkovina nebude…po vydělení 3 (u ryb bych dělil i 4) ho tam zas tolik není
a za tu cenu 200/kg máte 3 celá kuřata v “lidské” kvalitě a pesan by byl určité spokojenější 😉 a vy byste alespoň věděl co žere
to bude s ohledem na predátory ( zejména traktory při sekání luk, a i jinak auta) u nás pobíhá jeden zajoch - mazák už min 4. rok (poznám ho podle chybějící půlky levého ucha )
Anonymní:Jak se na to nahlížíte? Reklamu to má velkou, dokonce jsem objevila v obchodě i dvě knihy na toto téma, je to hit. Ale odborníci varují že negativa převažují nad pozitivy:
Kosti uvíznuté v jícnu, salmonela (s nebezpečím přenosu na lidi) nebo specifické onemocnění štítné žlázy (hypertyreóza).
Krmí tu někdo jenom Barf?
OMG. Jste tak mladá a naivní ? Nebo jen “neinformovaná”?
Nebo jen “roztleskávačka” ?
Je naprosto přirozené, krmit psa přirozeně a NE spečeninou čehosi záhadného, chem ošetřeného…
Použít rozum je obtížné ?
😉👍 šel jsem na to úplně stejně jako xerx., jen místo dílků jsem si dal metry -lokomotiva 3 vagón 4 a dál je to stejný
tak já to mám už mnoho desítek let stejně :
kam nemůže můj pes (psi), tam nechci bejt ani já 😀
já jsem takovej ateista, až se někdy bojím, že mi za to Pánbůh potrestá…😉
jinak nikomu víru neberu , ale ať mi ji nevnucuje…
Kilian:…..v Jinonicich a je fakt dobrej….
jestli je to ten taky pro slep. a asist. psy, tak tam jsme mívali bonitace KSP
tak znova k tématu , co si takhle dámy na vaření založit jiné vlákno ?
těším se na vtip a zase pudinky a marmelády a medy a…😉
mám i 13 letýho - SL lutino (kroužek, vlastní odchov) 😉
Sardullah:Andulka byla v poho, mám je zvyklé na manipulaci, doteky, držení, ale já se bála těch titěrných drápečků, abych nefikla moc.
tak anče jsem choval mnoho let a při přírodních bidlech různé tloušťky jim drápky NIKDY nepřerostly, to spíš starejm kanárům (dutopěvcům)
Tak si nakrájejte krajíc chleba na kostičky a usušte (stačí půlden) a granule nepotřebujete, Lůďa se mnou snídá krajíček celozrnného (cca25 g, ne že bych to vážil, ale v tom 0,5 kg balíku je jich 20 😉), druhej dostane v odměnách a 3., když se mnou věčeří…
…, jednou jsem musela zastřihovat drápky andulce a to je teda větší prča,
i u ptáků jde taky naučit OsS , páč “znásilňování” je hodně kontraproduktivní a ani ho tak snadno “nepromíjí” jako psi
tak zpátky k tématu
tak to s námi (některými) ještě není tak zlé
“dutinovej ” bažant se přiznám mi vůbec nenapadl 🙂 myslel jsem jen na droboť
Jo takhle ! Tak to jsem špatně pochopila.
tak to evidentně nejste sama (že ? megi, Ph atd…)
To aby se pes s důvěrou a v klidu nechal ošetřit nebo sebou nechal různé manipulovat je ale taková komplexnější záležitost , souhra socializace, výchovy a výcviku .
tak to samozřejmě 100% 👍 jen u psů se špatnou zkušeností je OsS dobrá cesta 😉
jdeme ven , je tam ažuro a pod nulou
na holubí či hrdličí mi to přijde moc kulatý…ale třeba jsou jen blbě vyfocený