Tak jsem se zeptala kamarádky a ta se ptala kolegy a ten vznesl dotaz na další kolegy.
Takže ne, inseminace tygřic se neprovádí. Byl by problém už samotný odběr semene.
Když dokáže slušný trenér naučit tygra, aby dobrovolně nastrkoval packu na ošetření drápů - tak na “erotickou masáž” by to mělo jít taky a ještě snadněji 😄
škodu by uhradit měla správa silnic - a i kdyby ne celou (oba jeli opravdu pomalu, oba jeli u kraje, oba brzdili… jen ten větší měl holt z kopce velkou hybnost a nedobrzdil), máme havarijko. S tou rychlostí opravy uvidíme - prý toho mají moc. Zítra budeme moudřejší.
Dnešní procházka po místním lesoparku byla báječná - sluníčko, měkoučký bílý sníh, ne velký provoz - šli jsme přesně v poledne… Jen Yodu chytil skákací a blbnoucí rapl, tak jsem pustila vodítko abychom nebyli zauzlovaní a to jsem neměla dělat - rázem trýýýýskal a smykoval a válel se ve sněhu, až jsem mu nadávala, že určitě zase bude večer odlehčovat levou zadní. No a na zahradě (na sluníčku už sníh mizí) po vypuštění z vodítka řádění zopakoval - sníh i mokré drny pod ním lítaly na všechny strany - ale zakázat mu to nemá cenu - prostě radost z pohybu
fotka je pro Bobču - aby viděla, že i horší výrazy umí. Ta je aktuální, zcela čerstvá
Na fotce je zdokumentovaný pojem “volné pysky ” 😉
U nás včera naháňka, tož jsme se klidili z dostřelu, ale jedno postřelený prase dorazili stejně až na břehu - 1m od vody a 2m od cyklotur stezky…a honci bez oranžvest, psy jsem zahlídl jen 3…
Včera bylo krásně, tak cca 4 hod couračka kol řeky, na vodě klasika, hoholové, ledňáček se alespoň mihnul, 2ks potápky malé, přezimující konipas horský, střízlíci, koňadry a v hejnku březňaček stejně jako loni zase kačena kopřivky, asi se převléká za březňačku…že by v létě nenarazila na soukmenovce😲?
Vlhkost lidé často podceňují a přitom je to zásadní otázka nebudou-li spát ve vlhku, budou vysušené, žádná miska s vodou ani koupel to nenahradí .Máte-li jen 1, dejte si vedle do přepravky prosáté hobliny, naprosto mokré a tam ji vždy večer zahrábněte a ráno ji vyndejte a uvidíte rozdíl.