to je fuk, je to stejnej šunt jako většina ostatních
Analytické složky: hrubý protein 27 %, hrubé oleje a tuky 14 %, hrubá vláknina 3,5 %, hrubý popel 7,5 %,
dávkování pro 35 kg psa cca 330g, tak si spočtěte (Ph- ale pořádně , znáte se 🤣), kolik vlastně dostane (a to tu bílkovinu ještě dohání hrachem) a to řádně zhuntovaný “výrobou” . Lidi jsou NEPOUČITELNÝ….
Včera sněhová pohádka, dneska čvachtanice…rozveselil mne pán s xx čehosi, vlkošedý , polovztyčený uši , delší srst, tipoval jsem xxNO, nebo šarplanince. Pán tvrdil, že bordera x retvívr ( no nevím, kde by se vzala ta vlkošedá…)Před 2 lety kousnul Lůďu do ocasu, takže se upřímně nenávidí. Načež pán odborně poznamenal, že ten můj “šarpej” je taky pěkně ostrej…že si ho joudove pletou s liškou, dingem, malým vlkem jsme už zažili, ale že bude šarpej mne nikdy nenapadlo 🤣
Jestli myslíte ten článek od Duchka (odkaz od Plaky) tak tam zase jen polopravdy, tak 15 let starý, o záporech štěněcích kastrací ani slovo…o zánětu něčeho co nemám taky ne…🙃
inkontinenci asi ano, ale pak se nemusi fena kastrovat vubec -zustavaji vsechny ostatni duvody/rizika, proc se ke kastraci pristupuje. vcetne pyometry, nadoru na liste atd.
Tak když nemá dělohu nemůže mít její zánět …😉 Kamarád měl kdysi AH bez dělohy, ale s vaječníky, fenka norm. hárala, psi z ní byli nadšený…
vyhrál Robert Sørlie - 610km ujel s 12/9 psy za 40:12:00 on / 24:35:00 of
náskok před druhým Niklasem Rogne 45:14:00 on / 19:56:00 of měl jen 15 min, ale jak je vidět byl daleko rychlejší (odpočíval déle o 4:40hod)a měl to v pohodě pod kontrolou
FeL 450 ještě jedou
na FeL 200 jel náš Pavel Kinský s 8/7 SH Henyšky, skončil 31. z 52, …9 vzdalo…zaběhli 192 km za 15:25:00 on / 12:46 of , průměrka jim lítala mezi 12 - 13 km/hod, což je docela dobrý výkon, úseky byly 62, 60 a 70 km -povinné of v obou ch .p. byly 6hod (v prním 6+vyrovnávačka)…prostě přípravka na delší😉
Jednostranná selektivní ochrana vybraných druhů, podle mne, není ochranou přírody. Tím nechci rozhodně horovat pro plošnou likvidaci predátorů, ale pro zamyšlení se nad tím, jak chránit přírodu, jako celek.
Tuhle svoji “myšlenku” cpete už léta do každého příspěvku. Jakou “selektivní” ochranu máte na mysli ? Ptactvo je u nás chráněno kompletně (včetně druhů “obhospodařovaných” lovem). Tak prosím jakou “selekci” máte konkrétně na mysli …včetně zdrojů z kterých čerpáte. Děkuji.
Díky no a tak při nejhorším druhá aymara by asi šla?
to není “při nejhorším” , ale naopak NEJlepší řešení, nechcete-li chovat, vyberte si chovatele, který má sestavené páry tak, že hned v hnízdě je jasné (díky genetice) pohlaví mláďat… s druhým samcem bude určitě spokojenější než teď…