Vím, že kočky (i psi) umí na protest močit nebo kálet na nevhodná místa, ale zvracet? To jsem nikdy nezažila ani u jednoho z pěti kocourů.. Vždycky tam byl zdravotní důvod.
umí na protest močit nebo kálet
za mne naprostá kravina, na vině je překročení eu stresu
Uhnízdila se mi holubice v květináči za oknem v paneláku.krásné roštíčko.jako jejich hnízdo.
Otázka: jak dlouho je tam budu mít a jestli je po první snůšce můžu vypakovat.prostě sklidím květináč.se 4letou “mulenbekyí” se asi můžu rozloučit . V létě je na parapetu strašný úpal.to by nedali….teď to snad stihnou vysedet.
Buďte v klidu, oni nehnízdí nikdy ve stejném hnízdě 2x, vydržte cca 7 - 8 týdnů(3 inkubace, cca 4 odchov) a do začátku června budou pryč ( pokud nedojde k predaci). V jakým jste patře ?
“2 cizí stopy dle zkoušky IFH-2 ve dvou dnech, na dvou různých terénech, každá stopa minimálně 1800 kroků, 8 úseků, z nichž jeden je polokruh o poloměru 30 metrů, 7 lomů, z nichž minimálně 2 jsou ostré lomy (cca 30-60°), minimální vzdálenost lomů od sebe je 50 kroků, 7 předmětů kladeče, minimálně 180 minut stará, časový limit pro vypracování je 45 minut. Stopa je dvakrát křížená 30 minut před uvedením psa na stopu.”
Královská disciplína. Taky jsem sledovala body a fandila kokříkovi, takovej bobek malej, šikovnej.
Aktivní místa pro kladení návnad na divočáky, jak se těmto místům říká, přitom vznikají i v bezprostřední blízkosti obcí doslova pár stovek m od domů. Jen těch oficiálních nahlášených eviduje portál slovenského Národního lesnického centra takřka sedm tisíc. Na svých blozích se lákáním medvědů na kukuřici chlubí i sami myslivci.
Na lákání medvědů a jejich následné focení dlouho lákal přímo Státní podnik Lesy Slovenskej republiky. Za 120 eur poskytoval službu „pozorování a fotografování medvědů na místě vábení“. Dokonce i státní podnik tak přispěl k tomu, že si medvědi zvykli na pohyb v blízkosti lidí. O tomhle se ale na Slovensku příliš nemluví.
Teď říkali, že mrtvé tělo našli poblíž domu, kde rodina bydlí. Takže medvěd evidentně ztratil plachost a udělal si brloh vedle lidí. V tomto případě nelze obvinit napadeného, za to si fakt nemůže, evidentně se pohyboval jen kolem baráku.
…uvádí, že zdejší obyvatelé se kloní k názoru, že by se medvěd v lokalitě vůbec nevyskytoval, nebýt právě návnadného zařízení…
Prý se nemají granule měnit často, ale po nějaké době. Ale po jaké době ? Jak často měníte?
OMG. Kdybyste krmila normální stravou nemusíte se ptát. Při debilní granulové monodietě, je značně chudá a omezená mikroflora ve střevech…a pes se pak při sebemenší změně stravy pos. re.
To vám a jiným přijde v pořádku ?
Zdravej pes je takovej, co má v pořádku mj. i ZAŽÍVÁNÍ, což granuláři prostě díky svým reklamou zblblých, nebo duševně líných páníčků zkrátka NEJSOU.