Včera vedro…Pejsci utahaní po výletě,večer jsem se snažila Dafi ukecat na čurání-slovy-Dafi pod čurat,pod deme čurat!-Ví co to slovo znamená,ležela v posteli,blaženě si jen protáhla nožičky a prstíčky🥰
Nakonec za úplatek pamlskem vylezla,a dokonce!!!!-ooo ten zázra!!došla až do půlky zahrady k hromadě pilin,tam se zapíchla a na dálku štěkala na děti na koloběžce,co jely kolem zahrady-já si teda už myslela,že se Dafi rozběhne k bráně-ale-tak je to Dafinka,že takže štěkne 3krát a kašle na všechno🙂
Žeryk v zahradě zaválel sudy,vyvenčil se a šlo se spát….
No a ráno i s Maxíkem do Ž.lesa-Maxík-se nám nacpal do kuchyně,at ho nevynecháme,Dafi pro změnu odmítala po vyvenčení na dvoře opustit dům,-já ji lákala slovy-pod,nejdeš k doktůrkovi,jdeš do lesa hledat pařezy-jak kdybych lákala dřevorubce do práce😀
Nicméně-nakonec jsme je narvaly do auta,a kousek za městem jsme vylezly a šly na pidi okruh do lesa-takový pidi obdélník,Dafi té co slezla kopeček,se po kousku rovinky rozhodla-že už nejde…
jenže kočárek doma-šly jsme fakt na chvilku…
tak,zvolila jinou taktiku,po focení a pamlskukdy zjistila,že budou pamlsky-rozběhla se do kopce hledat pařezy😉
No ještě že Maxík s Žerykem nic neřešily,prošli se,vyvenčily a jelo se domů,tam nakrmit,léky a jely jsme do Ostrova u Macochy-na koníky,
poté co jsme našli místečko z koníky,jsem si koníka učesala a vyjely jsme s majitelkou a její dcerkou a pejskem do lesa-lesem,kolem rybníku-řekla jsem,že půlhodina mě bude stačit-poprchalo,hřmělo…🙂-no napínavý,
poté co jsme dojely zpět,já dala koníkovi starý chlebík,přišel liják,zalezly jsme do auta a odjely,vycházku jsme stihly,tak,tak🙂
bylo to fajn,akorát je to z ruky,takže jako o dovolené,když jsou všude tábory,tak bylo fajn,že to tak vyšlo,jinak budu po táborech dál věrná Jalováku….
i když vyjíždka v Moravském krasu na podzim,když by byla dovča,proč ne🙂
Dovolená začala v Moravském krasu-a dnes tam i skončila-zítra do práce…uffff
p.s.-přilbu jsem si pak utáhla..