Aktuálně: 1 919 inzerátů282 782 diskuzních příspěvků20 161 uživatelů

Příspěvky uživatele

DafiŽeryková

DafiŽeryková
DafiŽeryková 14.06.2026, 22:57:47 xxx.xxx.136.20

Tak píšu…..

čtvrtek se Dafi venčila jen na dvoře,a Žeryk zvlášt,

v pátek kousek za barák a dom-pár metrů

v sobotu veterina-předtím oba vyvenčit,jely jsme bez Žeryka,

na vetrině sono-Dafi zhubla 4deka,má 6 kilo,ten útvar tam pořád je,-má 3cm,+trošku tekutina,

Dafi má dál antibiotika,v sobotu krev,moč

nemá hubnout,vycházky krátký-víc denně-jakože místo jedné dlouhé-tak víc krátkých,můžem si sní i hrát když bude chtít…

že prý některý psy s touhle diagnozou měl i 3 roky…

bolesti nemá,netrápí se,doma krade utěrky,letáčky,

tak dávám nenápadně na stůl věci k okraji na ukradnutí….

po vetrině jsme jely na chvilku do lesa-po pěšince-asi?10-15?minut-schválně kolem pařezů-tak ty označovala-má naučený-na ně plácnout packou-běhala si-tuhle její srandu dělá,když má dobrou náladu,když nemá,tak jsou ji pařezy fuk,nemá to příkazem/povinný….

pak jsme ještě zašly do zverimexu,tam vyfásla piškotky-a šlo se domů-teda jelo autem,že…

s jejího pohledu-vlastně hezká vycházka-pařezy,les,a zverimex…🙂

fotky ze soboty na pařezu..

já odpolední-4 dny v tahu od čtvrtka…

v neděli jsme jely s oběma do lesa,aby jsme neodbývaly Žeryka-pro Dafi jsem měla schválně na zádech prázdný batoh-výletový-kdyby to bylo na ni moc-že ji ponesu-aby jsme se nemusely hned vracet….

tak šla kousek,pařezy ji nezajímaly,ani neběhala…

tak šla do batogu,udělal se okruh s Žerykem,který si to užil-běhal,válel sudy…

a pak  jsem ji na pár metrů pustila-jestli se nechce venčit,a jelo se dom…

za barákem za zahradou jsme udělaly fotky s mákem v náruči,opatrně,nepošlapat a dom…

jinak žere,pije,smutná není…

chci ji trošku ostříhat…

a v týdnu má dojít kočárek-což se těším-slibuju jí,jak si vezmem sváču,pití,knížku a půjdem si číst za koníkama…

-říkala jsem příteli-že by jsme takhle mohly jet na Jalovák-já bych se vezla na Mii a on by vezl Dafulku v kočárku..

a on-no jasněěě,ta bude chrnět v kočárku a já se s ní budu vozit….§§🙂

kočárek objednal on bez mýho vědomí,tak nevím jaký bude…

léky dáváme na štítku a játra…+dobírá antibiotika…

jo na pařez jsem ji vysadila….,

jsem ráda,že si natáčím videa z vycházek a cvičení-a nezvěřejnuju všechny…ale mám je pro sebe,

protože v pondělí po té vodě krásně běhala a hrála si..že mám důkaz-pro sebe….,

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.06.2026, 16:57:16 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 10.06.2026, 13:09:24

--Tak to mě nenapadlo ani pikovteřinu!!!

Vím,že jste jí milovala a kdyby to šlo dáte jí vlastní ledvinu,snesete modrý z nebe….

Vím,že to za ten společný čas stojí…

Dafi stála 8 tisíc-a já celý její život říkám-že to bylo nejlíp investovaných 8 tisíc…

a jen léčba její před pár lety přišla na 8 tísíc za týden…

ale to je fuk….naštěstí,jsem nikdy nepočítala,kolik jsme daly za léky a veterinu za 2 roky-odběry krve..atd…a počítat to nebudu….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.06.2026, 13:02:58 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 10.06.2026, 12:58:06

ani nevíte jak moc vám rozumím…musí to být díra jak Macocha-vy jste si s Bambulí taky s těmi doktory užily….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.06.2026, 13:01:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 10.06.2026, 12:18:51

Vy jste pro mě vzorem,já na Vás včera hooodně myslela….

jinak užívání si okamžiku a času-vždy jsem říkala,že si uvědomuju,jak jsem štastná,že Dafinku mám,

že je to jak kdyby mě někdo denně políval kýblem štěstí…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.06.2026, 11:56:55 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 10.06.2026, 11:53:04

Netuším,ale ona se s játrama léčí roky…,dělal testy na moře věcí,v sobotu se zeptám…

ještě,že mám až zítra odpo…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.06.2026, 11:45:49 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 10.06.2026, 11:39:41

joo,a fotečka?

jste pašák!!

musela to být dřina!!!

já slíbila Dafince že už ji nikdy,i kdyby tady byla sto let,nebudu trimovat,jen šmikat…začala jsem ošmikáním fousů od polívečky…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.06.2026, 11:44:00 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.06.2026, 22:08:13

s TÍM BREČENÍM…JO ŘVBALA JSEM V AUTĚ,V ORDINACI A VENKU PŘED OBCHODEM A NA TERASE,,,ale ..

pak se mi stala taková věc,která se mi za skoro 50let života,kdy jsem pohřbila babičky,dědečky,mamku,bráchu,tchána..

kdy mi odešly psi kočky  andulky…

tak taková věc se mi ještě nestala a regulerně jsem si dnes řekla,že jestli to nepřejde,jdu regulerně k doktorovi….

mě prostě nepřetržitě furt hromady hodin,ve dne v noci,tekly slzy!!!!???????????????

jako furt-nepřetržitě!!!!

to nebyl pláč,to nebyl brekot,vlzykání,nic..

já chodila po baráku,umývala nádobí chystala čaj,kafe,jídlo,napouštěla jsem vanu,byla ve vaně,čučela na pohádku….a nepřetržitě i v noci ve spaní i ráno..furt mi tekly slzy…pořád….samy od sebe,jak když pustíš vodu…a nešlo tozastavit..nikdy jsem to nezažila,jak když ti furt teče krev z nosu,….voda z potrubí..nerozumím tomu co to bylo…..

+šílená zimnice+mě strašně bolely kosti v ksichtě…hrozně..jo jinak nebrečet jsem se snažila….

jinak,mívám růztný psycho stavy,takže mí psi jsou zvyklý…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.06.2026, 11:35:50 xxx.xxx.136.20

tak dnes veterina-ráno teda Dafi chtěla papat,i byla veselá,ale jasně na lačno,bez léků a odchytit moč…

pak vyvenčit Žeryka,a na veetrinu,tam si přečetl tu zprávu,srovnal s dřívějšími,udělal odběr krve.změřil teplotu,

za 20 minut jsme šly na výsledky…

tak něco se od včera zlepšilo,zhoršilo…-vysvětloval,srovnával,ukazoval,moč řidší…

CRP-50-má mít sedm..

takže dostala antibiotika,a v sobotu další ultrazvuk,

dělal ultrazvuk-ta tekutina tam trochu byla i ten útvar kousek na játrech,prý dobrý,že to není všude..

ano bud je to rakovina a prý s tím měl některý psi i 4 roky…-s občasným zhoršením/zlepšením,,,

a nebo si tam kousek urvala při zranění-a ona občas hodila takovou držku,kdy vrzla lednička a ona-hrrr s postele,z řřesla a zapoměla dát dollů nohy…že úraz by mě u ní nepřekvapil,jak vrzne lednička,zlámala by si nohy..a letí po hlavě-prostě skočí a bum….

situace je vážná

ale prý není kritická..

ano je veselejší,čilejší než včera ráno…chce jíst,mává ocáskem,vrčela na psa v čekárně-to včera by jí to bylo jedno,i kdyby vedle ní ležel bernardýn..

ano-ptala jsem se ho,jestli by mě řekl,kdybych ji měla dát hned uratit-že tatínek-tak ji nech uspat,utrat ji,netrap ji…a večer volal tatínek máti přítele,jak mi je…

tak mi veterinář řekl,že to by mi řekl hned,i kdybych mu tam brečela a zhroutila se a sesypala,že je v tomhle drsnák…,

tak Dafi má nový obojek,který jsem včera koupila-protože vyšívaný s topasovým vzorem se mi rozbil a pak už měla jen deset let starý kožený cvočkovaný úzký,a řetízkový..

tak má nový červený obojek..a ty já často nekupuju!!!!a nebudu kupovat obojek na pár dní!!NENENENE…OBOJKY JÁ MÁM ROKY….

vodítka kupuju občas,občas šiju,ale obojky, ty musí něco vydržet!!!

a má objednaný ten kočárek,takže si obojího musí užít…

děkuji za DRŽNÍ PALCŮ,A ŽE NA NÁS MYSLÍTE,DĚKUJU KOMETĚ ZA MEJLÍK A ZA VÁŠ ČAS A ZÁJEM,DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.06.2026, 19:21:56 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.06.2026, 19:10:37

já vím…máš pravdu a děkuju…

čubina krade…

vysvětlila jsem příteli že musí být vždy na stole,na kraji něco k ukradnutí….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.06.2026, 19:20:20 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 09.06.2026, 18:32:28

zažila jsem to u 4 psů,koček,andulek…

a nikdy to nebolí mín,vždycky je to hrozný,a vždycky mám pocit,že to nemůžu přežít…

Dafi papá a ukradla leták ze stolu,nachystala jsem jí nenápadně k ukradnutí propisku na kraj stolu…

přítel,je štastnej,že žere a krade…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.06.2026, 19:02:59 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 09.06.2026, 18:52:32

Děkuji-a to té potvůtce mjí milované objednal přítel kočárek….aby nemusela chodit…jen by se vozila

DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.06.2026, 18:22:02 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 09.06.2026, 18:09:45

strašně se bojím,že jsme spolu dne snaposled…vůbec nejsem silná,

už tady hromady hodin řvu…

tak krev v břiše a voda není dobrá…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.06.2026, 14:32:03 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.06.2026, 13:32:52

Je mi strrašně…

měl to být výlet v Blansku,úřady a tak,kousek předtím výlet v Rudici-kousek-pár metrů,

ráno nechtěla salám..tak jsem ji nacpala prášek,říkám,že je unavená z tévody..

včera jsem posílala videa kamarádce-Dafi uplavala pár metrů,běhala k lavičkám-ŠTASTNÁ!!!!!!KAMARÁDKA-JÉÉÉ JAK LAVIČKUJE!!!!!!

DOJELY JSME DOM,VYFÉNOVAT,VYSUŠIT,AT NEPROCHLADNE,VEČER SE TULILA V POSTELI,JEDLA,NA ZAHRADĚ ŠTĚKALA…VYCHÁZKY-CHODÍM KOUSEK,NOSÍM,KOČÁREK OBJEDNANÝ

KDYŽ S NÍ CVIČÍM-PÁR METRŮ,KOUSEK,ALE DO VČERA JÍ NIC NEBYLO!!!!

RÁNO JSEM JI MĚLA NA KLÍNĚ,ČUČÍME NA KONÍKY,NA LAVCE…..,

Dnes jsme je daly k tatkovi,šly na ty úřady,došly jsme dom,

já pokecala chvilku s tatkem,a pár metrů od Blanska jsme se vrátily do Blanska na veterinu….

vzaly jí krev,zvážily,přibrala,tepltu,dásně,poslechly…

a že má vysoký krvinky,tak ultrazvuk břicha

že vodu v břiše,krev a tekutinu,

a útvary,vzaly jí krev z břicha-to tam být nemá…

daly jí injekce,polívku na dom,

já brečela,že jsem myslela,že má bolavý zádíčka,nebo bříško,ale že jsem ji pořádně vyfénovala,vysušila,voda byla teplá,byla v ní chvilku,já v té vodě stála…

že má objednaný kočárek,

má nový obojek…

doprdele….přes slzy nevidí,,,,,,nevidím….

no nic,zítra jdem k vetovi-krev,moč,dala si trošku polívky,

ve městě jsem s nimi vylezla,jestli nechce čurat a šla ke mě paní-a jééé knírač,já měla taky knírače a já začala brečet…a ona co se stalo??tak jsem jí to říkala…no nic,přidám fotku,zprávu,

děkuji Kometě a jdu za Dafulkou..,

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.06.2026, 13:11:27 xxx.xxx.136.20

Jestli je tady někde Kometa,máte zprávu,děkuji…

mám pocit že se zblázním,…..bože takovej to měl být hezkej den…

je mi strašně………………