eHMM-2 KOZY VELKÝ JSEM POCHOPILA…
pružinu néé-děkuji za dovysvětlení😉
eHMM-2 KOZY VELKÝ JSEM POCHOPILA…
pružinu néé-děkuji za dovysvětlení😉
paráda,budu se těšit!
mimochodem Vaše tetování se mi moc líbí,ale já jsem na toto zbabělá…
stejně jako se mi líbí kovbojské klobouky a taky je nenosím🙂
Hustý,často jsem na Vás myslela,jak si výletíte….-jestli teda výletíte..
s minulými psy bych se kromě Žeryka nepřidala,
Dafi se celoživotně psů bála a byla by z toho psycho,popravdě-k Dafi bych si ani nepořídila druhýho psa…..
ale časem s někým mladším bych se mohla možná přidat🙂
Maxík,no musím se zeptat tchýně,jestli ho můžu ostříhat….
na kníračích se nabídla Dafi granule,ale přidala jsem fotku Žerykových hraček a dělají si ze mě prču,že jich má málo😄-tak jsem přidala druhou fotku hraček-rhmmm-musím je umýt,plyšáky jsem vyprala…kdyby jste viděl někdo o někom komu by se šikly granulky tak písnite….
No-fousy zacuchaný-ve čtvrtek mu muž po jídle šel umýt fousy,Žeryk ho málem sežral…-tak mě muž říká-to bylo naposledy,co jsem mu je šel umýt..-a pak-ale Žeryku,takhle by jsme nebyly kamarádi…🙂fousy má splstnatělý,vždy je jednou za čas ošmikám přes náhubek,ale včera se nechal pěkně ostříhat,a sponečky se mi moc líbí,někteří je používají i u kníračů…
Doron děkuji….
Je to týden….
včera Žeryk letní sestřih,2 vycházky,z toho jedna v lese s Maxem…,
dnes mu muž koupil nový lítající talíř,protože mu chtěl udělat radost…
a já pak na vycházce-tak neházej mu to tak daleko,ježíš dyt to pak hledáte,no tak to si najdi sám,bože nelez tam Žeryku,páneček je blbé-po moravsku🙂
páneček-tama tam nejdu tam budou klíštata..
no Žeryk měl radost…🙂
jinak moc nejí,smutní…
vlaštovky ve vjezdu na kolobce a andulky Jůlinka a Sofinka
Dnes ráno v lese žlutý listy,Max s Žerykem za sebou vycházku,Žeryka jsem ostříhala…akorát nefotím…taky tady neprší…
Dnes s Žerykem na velké vycházce u koníků….Žerykovi jsem tam vyprázdnila 2 kapsy pamlsků…takže si vyjedl pamlsky s travičky+velká vycházka…
potkal kamarádku,se kterou se mazlil,odpo fotbal s mužem…
vycházky má denně
fotky jsou z neděle večer,když dojela kamarádka-svědkyně s mužem,s lapinou a špiclíkem,na špiclíka si půjčily kočárek+si ho-kočárek chtějí půjčit na dovču-on jim toho pejsek moc neujde…
A ne není mi jedno,že i on trpí…ale bohužel….
a štěně si rozhodně nechci pořizovat zítra ani pozítří,
to,že zkouším zjistit kde jaký jsou neznamená,že si pro nějaký dojedu zítra….,
jiak Žeryk byl odpo venku s mužem,který to zvládá…takže já zelezlá at ode mě mají klid…nechci aby byly se mnou,a abych tady všechny deptala….
No ano,chudák Žeryk i kamarádka…no…
vím,že se chovám strašně….
bohužel si to uvědomuju i vůči psovi i kamarádce….
ale dá mě takovou práci zvládat práci,že zvládat to doma už nedávám….
Byla jsem venku s Žerykem,učesala ho,mazlila ho,krmila ho…
ale nejsem s ním…nedokážu s ním být-jsem s ním duchem nepřítomná…
No my třeba druhou andulku pořizovaly ihned k té první,protože ona bez ní vždy strašně řvala a hledala ji….
já se ptala muže,proč chce fenku?on kvůli Žerykovi…říkám-bude mu 15,jak dlou si myslíš,že tady bude?on si mydslí,že pes ze psem,se nesnesou,proto chce fenku..mě už je to asi jedno,
měla jsem Kima-Killy
Duxe a Gera a snesli se,měly se rádi a Dafi a Žeryka,a Žeryk se taky s Maxem snese…
No k psychiatrovi jdu koncem měsíce,ale ta si myslím,že to vezme stylem,jsou horšíí věci na světě a byl to jen pes…
ano,vím jak to máte,a nepovažuji to za špatné řešení…
já mám třeba hrozný problém se starat o Žeryka….
jít s ním ven,krmit..atd…
protože přece bych šla i s Dafinkou,krmila i Dafinku,česala i Dafinku…a takhle bych nejradši někde zalezla a neexistovala…
připadám si jaako zrádce a nevěrnice..ale zase to bude třeba za měsíc…i víc,…
jako nebrat neurol,tak už do té práce ani nejdu…
no poradkyně chovu,že se mi mrkne ještě večer…
no,jako připadám si jako zrádce…ale jo dívám se po štěnatech..jenže bus za 3 týdny….-a je rezervovaný….takže asi nic..anebo za skoro 3měsíce…což je za dlouho…
ještě uvažuju nad něčím z útulku-za měsíc třeba….
ta paní co má to rezervované štěně,tak nehce paní odmítnout,to chápu….
no a u té druhé by to bylo skoro za 3 měsíce,,,,
takže se uvidí…,
všem upřímně říkám,že bych na ní nechovala….
Takže asi tak,bez prášků prostě nefunguji,
ráno v práci napeču,a v sedm si vezmu neurol a jdu na kasu…
včera jsem byla venku s Žerykem,jen proto,abych vypadla z domu a mohla brečet kamošce do telefonu…
muž mě vyčetl at nebrečím,že kvůli mě přestává Žeryk jíst,že je ze mě psycho…tak jsem mu řekla,že mám co dělat abych nebrečela v práci a ovládat se doma kvůli druhýmu psovi-tak na to nemám kapacitu….
Děkuji Vám,vím,že to byl Váš miláček….
holt knírač….
ano,ještě v pátek papala pamlsky,vypadala spokojeně…
rozloučila se s celou rodinou na výletě…