Tak píšu…..
čtvrtek se Dafi venčila jen na dvoře,a Žeryk zvlášt,
v pátek kousek za barák a dom-pár metrů
v sobotu veterina-předtím oba vyvenčit,jely jsme bez Žeryka,
na vetrině sono-Dafi zhubla 4deka,má 6 kilo,ten útvar tam pořád je,-má 3cm,+trošku tekutina,
Dafi má dál antibiotika,v sobotu krev,moč
nemá hubnout,vycházky krátký-víc denně-jakože místo jedné dlouhé-tak víc krátkých,můžem si sní i hrát když bude chtít…
že prý některý psy s touhle diagnozou měl i 3 roky…
bolesti nemá,netrápí se,doma krade utěrky,letáčky,
tak dávám nenápadně na stůl věci k okraji na ukradnutí….
po vetrině jsme jely na chvilku do lesa-po pěšince-asi?10-15?minut-schválně kolem pařezů-tak ty označovala-má naučený-na ně plácnout packou-běhala si-tuhle její srandu dělá,když má dobrou náladu,když nemá,tak jsou ji pařezy fuk,nemá to příkazem/povinný….
pak jsme ještě zašly do zverimexu,tam vyfásla piškotky-a šlo se domů-teda jelo autem,že…
s jejího pohledu-vlastně hezká vycházka-pařezy,les,a zverimex…🙂
fotky ze soboty na pařezu..
já odpolední-4 dny v tahu od čtvrtka…
v neděli jsme jely s oběma do lesa,aby jsme neodbývaly Žeryka-pro Dafi jsem měla schválně na zádech prázdný batoh-výletový-kdyby to bylo na ni moc-že ji ponesu-aby jsme se nemusely hned vracet….
tak šla kousek,pařezy ji nezajímaly,ani neběhala…
tak šla do batogu,udělal se okruh s Žerykem,který si to užil-běhal,válel sudy…
a pak jsem ji na pár metrů pustila-jestli se nechce venčit,a jelo se dom…
za barákem za zahradou jsme udělaly fotky s mákem v náruči,opatrně,nepošlapat a dom…
jinak žere,pije,smutná není…
chci ji trošku ostříhat…
a v týdnu má dojít kočárek-což se těším-slibuju jí,jak si vezmem sváču,pití,knížku a půjdem si číst za koníkama…
-říkala jsem příteli-že by jsme takhle mohly jet na Jalovák-já bych se vezla na Mii a on by vezl Dafulku v kočárku..
a on-no jasněěě,ta bude chrnět v kočárku a já se s ní budu vozit….§§🙂
kočárek objednal on bez mýho vědomí,tak nevím jaký bude…
léky dáváme na štítku a játra…+dobírá antibiotika…
jo na pařez jsem ji vysadila….,
jsem ráda,že si natáčím videa z vycházek a cvičení-a nezvěřejnuju všechny…ale mám je pro sebe,
protože v pondělí po té vodě krásně běhala a hrála si..že mám důkaz-pro sebe….,