My včera před odpo 20 minut v lese autíčkem,Ž.les,-jinak všude strašný sucho…☹️
a dnes po osmé ráno-Holštejn….z parkoviště kočárek,od cedulí-co jsou tam mimochodem nové…
tak od cedulí ke zřícenině a lesní cestičkou podél skal do dědiny,-pejsci se proběhly,Žeryk tradičně zaválel sudy,já fotila,Dafi šla do kočárku kousek před parkovištěm,
akorát já se budu chovat za chvilku jak člověk co nikdy neměl psa a začátečník k tomu😀
jako u zříceniny jsme míjely mámu s holčičkou,tak psi měly k noze,šly u nohy,pak na volno,a když mě přítel fotil úplně na konci,jak tam se směju za psama-tak Dafi tam začala štěkat na borderku,co šla pod náma na flexině-a já se začala smát-na té fotce je to ždibec vidět,jak se směji-prostě jsem měla radost,že Dafi na konci vycházky má náladu zeštěkat pejska….-já vím,je to nevychovaný,a nekynologický,ale mě to bylo v tuchvíli fuk-prostě-jééé Dafi není utahaná,apatická a bez zájmu-blafe a je veselá…
jasně,když by jsme je míjely,tak bych se neřechtala jak brusle,a zkorigovala si je a ukáznila,ale kus nad nimi na tom šutru-jak z vyhlídky prostě….
jo vrazila jsem si do kšiltovky péro…-já to tak dělám-někdy…
a ve městě-náměstí-přítel-jdu pro peníze-já tak jo,já jdu do zverimexu,sejdem se tam-a hezky v kšiltovce s tím pérem…achjo jo-nemám rozum a nemám-marně ho často hledám😀
ve zverimexu proběhlo mazlení a pamlsky a jelo se dom…,
no k večeru poválení na terase,Žeryk teda chvílama fotbal..takže je vyvenčím,
zbytečná akce-Dafi se nevenčila a táhla se,Žeryk se vyvenčil jednou,a hotovo,akorát Maxík se teda vyvenčil komplet+si počuchal…
no ted už to tady chrní napapaný,učesaný,drápky přistřihnutý…