Včera před odpolední jsem šla s malou dědinou k rybníčku a kousek za něj a zpět-tímže po dědině moc nechodíme-pár baráku vratama,když jdem za zahradu,nebo ke křížku to nevytrhne🙂
tak ji tahle nová trasa,kterou ještě nešla-protože prostě se jde po silnici..tak ji utahala,pouštěla jsem na stopovačce-jak něco vidívalí tryskem..
na vše ze začátku štěká,vycházka ji novinkama utahala,usnula jak špalek,
po odpolední jsem ji v noci vzala s Žerykem po dědiněale to proštěkala-šly jsme kousek,ale jak vidí člověka,štěká ještě chvíli potom…☹️
dnes ráno jsem vyvenčila Žeryka-10minutovka.a s Jessy jsem jela do města,muž šel nakoupit a já s malou přes město ke hřbitovu…
no,tak ze začátku na vše štěkala,nejvíc na psy-to bude asi jak s Dafi boj…
protože my moc psy nepotkáváme
pak se uklidnila,počuchala si,prošla se,já jsem říkala,že musím do města jezdit častěj…jenže,holt,jedu,když jede muž a nebo můžu jet busem…no nic,aspon o víkendech musíme projít trochu civilzaci…,
dopo prospalajá se pustila do každoročního velkýho úklidu-stěna v ložnici-vyházet oblečení vnitřky+knížky…dělám to vždy na podzím,povyhazuji,třídím…no malá to prispala,
odpo jsem ji česala a šla fotit pro pana chovatele na přání k narozkám-ako mega dřina řeknu vám😀😀
ale něco máme,
odpo jsme si hrály na dvoře s hračkou+i doma chvilku-základy přinášení
a poté co jsem si našila reflexní popruh na černé vodítko domácí výroby vyvenčila Jessy i s Žerykem v mírném dešti-si Jessy všimla krabice,co jsem jí donesla z práce na hračky…no,mám pěkný video a jak líce s krabicí a škube ji na maděru🙂