Tak dnes trochu pro pobavení popíšu svůj den s pejsky🙂
Ráno mě bolel celý člověk,tak jsem vstala o půl paté,že půjdu ven při východu slunka a s Jessy a Žerykem zvlášt…když mám volno…
dopsala jsem meil o Dafince na rozloučenou,dodala fotky-poslala a zjistila,že východ nestihnu a s každým zvlášt se mi nehce…🙂
vzala jsem tedy oba,šla za zahradu mezi pole,pohrála s s nimi s hračkami,Žeryk udělal asi 3krát hledej-ztratil,a šly jsme dom…
Maxíkovi jsem se vysmála,že zaspal-ale popravdě…nechce se mě chodit denně se třemi….když s ním může jít jeho panička,,,
no,doma to nakrmím,dám si snídani,vyperu,poslechnu si podcast o šttěnatech,vyžehlím a znervozním,že Jessy furt ještě nespí,,,🙂
má přece hoodně spát…
no je půl desáté,mám volno,pustím si pohádku a jdu ji uspat do postýlky se mnou,jinak furt sleduje,kde se co šustne a nespí,chodí za mnou…
usnem obě….
o půl 12 vylezu,
potřebuji uklidit andulkám,ale v pelíšcích sídlí Žeryk celý dopo,a andulky mají klec v rožku u pelíšků..tak ho nechci otravovat..
tak zavřu malou vedle,udělám nádobí,zametu,vytřu,a jdu za malou..,
oběd…malá asistuje-učím ji,že může být u mě,ale nesmí loudit..takže leží u mě-já jim,ona si hryže hračku…
za chvilku ji jdu vyvenčit,pak je krmení,chodí si po dvoře a pak se jde dom,zase dřímat-ano spíme zas obě🙂
půl třetí,dojede muž…
ve 3 malá papá,a nacpu ji ven,a jdu uklidit andulkám-sundat klec,uklidit,na knihovně vyměnit plakáty pod klecí,na parapetu vyměnit plakáty,povysávat pelíšky a okolí+koberec vedle-vysypu misku s krmením do psího pelíšku…vzdávám to a odcházím…
pár zrní mě nmůže rozházet…jdui si na terasu číst..
pak jdu na zahradu-jdu fotit na motýlí keř motýli
keř tam je-jen motýli jsou jinde,kromě běláska,co zas pro změnu není vidět…nic,vyfotím kočku,Jessy v záhoncích a jdu si číst,Jessy řádí s hračkama,mezitím spí…
muž vytáhne tunel-zkusím Jessy jestli by do něj šla s lákáním na jídlo,nešla,nevadí,chtěla jsem at vidí něco novýho,tak si tunel 3krát proběhl Žeryk,a pak si ho 2krát prošel Max-nechám tam tunel,jdu si číst,Jessy spí,Max chodí furt sem tam v tunelu,co kdyby tam byly piškotky…🙂
sem tam po dvoře chodí Betty-zajimavý-té si Jessy vůůůbec nevšímá….-jsem ráda…
kočku prožene,štěká na ni,a máti na ni řve-fuj,to se nedělá a dostaneš!!
já se debilně ptám-co jako Jessy dostane??
je mi jasný,že máti myslí,že Jessy dostane na zadek,když buide honit kočku…
udělám 3stou tisícou přednášku o výchově..
Jessy chrní..minutu,
pak ji jdu učestat,
venku se mračí,bude pršet,valím za zahradu vyvenčit Maxe s Žerykem,pak rychle nakrmím Jessy,Žeryka,vyvenčím Jessy na dvoře a pršííííííííííííííííí
pršííííííííííííí
pršíííííí a tady to spinká všechno-až teda na andulky,ty zase baští🙂
Žeryk spí u postele,Jessy pod stolem na ovčím kožíšku…,
myslím že se můžu prohlásit za úspěšnou uspávačku štěnat🙂
fotky rozmazané-ale jsou autentický🤭