Aktuálně: 2 107 inzerátů285 552 diskuzních příspěvků20 379 uživatelů

Příspěvky uživatele

DafiŽeryková

DafiŽeryková
DafiŽeryková 15.04.2026, 10:54:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 15.04.2026, 10:32:27

ehmm-srovnáváš medvěda s morčetem-velikostně😀😀😀

jinak-u velkýho psa si můžeš chovat aspon hlavičku na klíně,ne?

pamatuji si když jsem měla dvojici-Gero-knírač malý-10kilo-36cm v kohoutku-ale čtvercový formát

a Dux-9 kilo-kříženec kníračojezevčíka-váha stejná-ale byl dlouhý,takže se prostě blbě choval…

a já na jedněch stopařských závodech říkám kámošovi ze cvičáku-co měl rtw,-to jsem Duxe měla chvilku na klíně…

no-já je mám stejně ráda,ale Dux,tím,že je dlouhej,tak se prostě blbě chová-skládá na klíně-a on-jojo,taky mám doma jezevčíka….

prostě Duxík přečuhoval,a nebylo to u něj pohodlný,tak jsem chovala hlavičku,když u mě seděl..

tak ono to není jen o výšce,ale i o délce…baset,i když není na výšku ,tak se taky na klín moc nevleze…🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 14.04.2026, 18:22:56 xxx.xxx.136.20

Jen,jestli se můžu zeptat,Vy ji máte od půl roku??

Jinak-celý život se psy stejný režim,a když jsem se přestěhovala sem,tak Gerovi bylo tenkrát 8 let,a štěkal,rodiče přítele si ho braly k sobě,na vycházky s ním chodily+pouštěly na dvůr,no a po jeho smrti-necelých 14let-rakovina lymfatických uzlin,

kdy jsem věděla,že dostanu Žeryka od táty,který si ho nemohl nechat-stěhování…

Žerykovi byly 4 roky,tak jsem se rozhodla,že si koupím Dafinu.

prostě štěně moje-Žeryka jsem popravdě nechtěla,bylo to-na tady máš psa,a když jsem ho dostala,tak jsem ten den obrečela,když táta odjížděl,protože jsem prostě nechtěla 4letýho nevychovanýho zlýho psa,co kvůli každé kravině vyjíždí a rafe a nenechá na sebe šáhnout…

no Žeryk byl u nás měsíc sám-psi rodičů viděl vždy jen na vycházkách a na dvoře,

a byl smtnej,že si nemá s kým hrát…

a já měla domluvenou Dafinu,což mi rodiče přítele zakázaly,že bude pes chudák sám doma…

no,takže jsem si přes jejich zákaz koupila Dafinu

2měsíční štěně-a řekla tátovi,že přijede na štěněcí dovču…

no,týden jsem měla dovču,týden byl u nás táta a po týdnu,když jsem doma došla z odpolední tak táta 2 ruce obvázaný-jednu zlomenou,druhou naraženou/vykloubenou??-no obě bílý-jedna obvaz,druhá sádra…-Žeryk se těšil na vycházku,a táta se zamotal do vodítka…takže doma marod táta..

no pak jsem měla dost protisměny,takže já šla na jednu do práce a přišel za chvíli přítel z práce,já dělala o víkendu a v týdnu byla doma,

no,a psi úplně v pohodě,žádný štěkání,nic při stejným režimu,při kterým Gero prostě štěkal….

-takže stejný režim-stejný plemeno-jeden to prořval,další v pohodě,dělala jsem vše stejně…

ale ještě jsem chtěla připsat k tomu odcházení/přicházení,tohle jsem nikdy extra nenacvičovala,ale dělám to BOHUŽEL☹️DENNĚ!!když jdu z domu…

xxkrát se vrátím,prolezu v letu barák a odcházím..

pravidelně si do práce zapomínám mobil-domů volám od kolegů…

brýle,hrnek s čajem,tašku s oblečením,rukavice…

prostě pořád něco,a mezitím se občas vrací přítel,a psi leží a čučí na nás…

všechno převracím,psů si nevšímám,a vyšiluju,kde mám mobil,klíče,jééé hrnek…

kolegové se ptají co jsem zase zapomněla…

takže já mám přicházení odcházení xxkrát za den úplně přirozeně,ne jako nácvik,ale proto,že sebou tahám moc věcí,a furt něco zapomínám…

a mým psům už je fuk,že jdu zase xxkrát zpět…

jo a používám věty-čekej-jdui do práce,knihovny,do města,přijdu odpo v noci…,

jinak-psi nám pouštěli,pouští ven rodiče,když jsme pryč,

a když byly psi mladší-tak přes ltnojarní měsíce byly puštění na dvoře,hrály si,já došla dom,oni mě uvítly,a šly si hrát dál…

přitom já mám extrémní až nezdravou závislost na Dafině-bych mohla založit téma-závislost na svým psovi…

a je mi blbý bez ní někam na dlouho chodit….

a denně vydržím ji mít xxhodin na klíně,v noci natulenou na sobě,u čtení v křesle na klíně,zakrytou,u tv na klíně….

a ona jen spokojeně spí,jakože, já vyloženě když jsem doma vyžaduju její přítomnost doslova na mě-dojdu k posteli,vezmu knížku,Dafču a jdu si s ní lehnout….

takže tímhle bych tímto chováním svým řekla,že zhorším její závislost na mě,a dobrý….

a přitom je sama tulidlo,chodí si mi lehat k ramni,k hlavě,na nohy…

ale už po nich nechci vycházky,a vlastně,když nejsem dlouho pryč,tak ani aby je šly pouštět,kolikrát je vzbudím když jedu z odpolední…

vždycky jsem si brala psy před prázdninami,víkendem+jsem měla dovču…,

no je fakt,že Gera jsem si vzala v dlouhodobé neschopence s vycházkama,tam se ta závislost dost projevila…to nebylo moc možností kam odcházet…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.04.2026, 20:32:42 xxx.xxx.136.20

Dnes kolečko u zříceniny Holštejn-nebyl KONEČNĚ VICHR!!!!!

kterej zrušil příteli a jeho mámě v pondělí bederku…

takže Žeryk si užil parádně válení listí,proběhly se,a já si užila skály a šutry a kytičky a nikde nikdo,jen u Hladomorny,a tam jsme nešly,

my snad za chvíli budem venčit na opuštěným ostrově kvůli příteli😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.04.2026, 20:22:42 xxx.xxx.136.20

U nás-včera smska-kup Žerykovi plecko..

dnes po vycházce-před ní-nakrájej Dafince jablíčko,v autě-su kretén,jabko je doma..no,nic mám ještě piškoty…

po výletě-Holštejn…stavily jsme se pro griolvaný kuře k obědu,

přítel-a tohle bude pro Žeryka-to maso bez koření-na prsíčkách..

večer-bože Žeryk zas nechal granule a vyžral jen maso…-bude mít hlad…

jo a v pondělí měl Žeryk rybí polívčičku…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.04.2026, 11:30:35 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 08.04.2026, 12:44:40

tak ta fotka v tom okně je megaboží teda!!!!!!

DafiŽeryková
DafiŽeryková 08.04.2026, 12:02:31 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.04.2026, 11:12:50

děkuji moc!

já jsem právě choulostivec na vichr…

párkrát jsem si narazila i v práci čelenku/šátek-a to dělám v obchodě,ale ode dveří táhlo…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 08.04.2026, 10:48:29 xxx.xxx.136.20

Ehmmm,mám takový přiblblý dotaz….v poslední době tady všude dost fučí,ale i když fučí jen trochu,tak,že to nikomu nevadí-tak mě jo-v podstatě celoročně nosím čelenky,kapuce,čepice,no a poté jsem si teda zodpovědně pořídila přilbu,jsem zjistila-že se přilba neslučuje s mou panikou-nafoukanýho ucha a v leze se pod něj jen tenká čelenka,co stejně sjíždí do oka…,

je na tohle nějaká vychytávka???

podotýkám-na koníkovi jsem do půlhodiny a krokem,

ale jsem extrémní zmrzlina-navlíkám si čelenku i na 5 minut v noci před prací,než mi dojede odvoz…😀

Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 07.04.2026, 13:13:09 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 07.04.2026, 13:00:59

jasně,rozumím tomu….,v Blansku,máme přes koleje parčík,kde je to taky super-ironie-taky se tam slízají různí lidi,takže v noci chodím ke kostelu kousek,nebo v noci,za tmy prostě…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 07.04.2026, 13:11:20 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 07.04.2026, 12:11:04

No,já z toho nakonec stejně vyšla s tím,že si sousedka řekla-no se jí to kecá-na zahradě nemaká-no nemakám,protože bych to fakt nedala,taky bych si ji ale nepořídila…

děcka nemá,…

jak kdyby se na vsi prodávaly zahrady i se psem,něco jako 1+1

kup zahradu,bude v ní i pes-protože ves-zahrada-les…,

já třeba dnes po včerejšku šla ze psama fakt jen pidi kousek a pak s nimi rehabkově dělala cviky na protažení,schválně bez povelů za pamlsek na protažení-otočky,packy,slalom,couvání,poklony,pak se teda na zahradě u plotu proběhly s tou jezevčicí,ted tu chrní v posteli,

já jí i říkala,že jsem roky od ženských v práci,co byly s dědiny poslouchala-máme dům,děti/zahradu,nemáme čas lítat s čoklem jak ty,a pak probíraly jeden seriál za druhým….

a divily se,že nevím o čem je řeč..no já v té době jdu ze psama….

jasně taky nechodím denně hodiny,chodím sice denně,ale třeba před odpolední,když jdu pěšky do práce,kde se honím..tak jdu na 20minut,

vyběhám je hraním,obíháním+venčení chvilka v noci…

pes z katalogu-kolega má belgičáka

týden a něco-pes s papírama,půroční štěně,bojí se jíst z ruky,zatím k němu ani nujde,

pořídil si ho a druhý den mi říkal,počkej až já budu dávat videa jak ty-Okolo!!-JAKOŽE NARÁŽKA NA MOJE CVIČÍCÍ VIDEA,KDY PSY OBÍHAJÍ STROMY,KEŘE,KAPLIČKU..,

tak říkám-ale já cvičím psy 40 let,tohle co vidíš na videích trvá několik měsíců naučit,ti psi jsou staří,cvičení..

on,že chce aby uměl k noze,sedni,lehni…

tak jsem mu před týdnem v noci poslala videa Zutany co má azyl v Pohořelicích,jak cvičí s malinákem,s ovčákama,ale taky s odebranýma canecorso chodí ven,zvyká na vodítko a tak,tak jí volal,tak mu dávala rady,mimo jiné at zatím nepouští v lese,

kolega vůbec neví co si pořídil,nevzal si ani den volna,volný víkend nic,však pes je na dvoře…

no jsem zvědavá dál…..:-O

DafiŽeryková
DafiŽeryková 07.04.2026, 12:56:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 07.04.2026, 11:34:55

to je mě líto,

tyhle situace je psychopeklo…..

můžete se jim aspon vyhnout?

DafiŽeryková
DafiŽeryková 07.04.2026, 12:04:35 xxx.xxx.136.20

no,já se bavila dnes se sousedkou s jezevčicí,

tak jezevčice venku nikdy nebyla,na vodítku by se jí asi uškrtila,stejně vodítko nemá,a sousedka má 3 domácnosti,by se musela naklonovat,psů v bytě psů v bytě je jí líto,tam je pes chudák

ono ze psama ven nikdy nechodily,proběhne se na zahradě…

chjo,psi co na ně vždy všichni řvaly,výchova nula,

synové přitom chodily na vycházky do lesa i maminka sousedky…

snažila jsem se vysvětlit,že je to pro psa změna vycházky,že na zahradě pokud nejede kolem auto,někde někdo,tak sám stejně neběhá,

že nemusí ze psem chodit hodiny,že já jdu některý dny taky jen 20minut třeba…

ale vše marný-nemá čas,nemá čas,nemá čas..

pes má zahradu,a ze psama se nikdy ven nechodilo…

vše marný…..

DafiŽeryková
DafiŽeryková 07.04.2026, 10:33:47 xxx.xxx.136.20

no my včera taky vyšli,ale…měla jsem dlouhodobě slíbený výlet,na který jsem, se těšila,protože já mám volno,když je nemá přítel a opačně-to je ta práce o víkendech,kdy mám volno v týdnu….+mám víc dovolené,kdy ji mám zase jindy…

no,výlet by mi a stačil i kousek a ne daleko,taky mám psí důchodce,jenže..

výlet nebyl,šlo se dle mě-vzhledem k věku,počasí a terénu,velký vichr,a pole a v lese hromady spadlých větví…

šlapaly jsme i s máti k lípě,do kopce,pak serpentiny dolů v pokáceným suchým lese,strašný sucho,tam k potoku,je tam údolí,stepi,,na odpočívadlo,no a místo aby jsme to otočily zpět,a šly zpět sice v prudkým kopce,ale v lese a pak od hájenky dolů,tak jsme šly do prudkýho kopce,druhý les,pak k dubu,další lavička,kousek po poli,pak lesem s hromadou větví po zemi,pak po plní cestě směr zezadu k lípě,a d lípy po kamenitéé cestě zpět……

na máti už to bylo moc,na psy asi taky,i když běhaly,Žeryk spokojeně žuchitoval..ale kdyby aspon nebyl ten vichr a ke konci ten blbý terén..Dafi odpo u máti,přišla dom,klepala se,já normálně po takové větší vycházce psy doma zakrývám,abych jim prohřála svaly,no dnes se šla vyvenčit a 15 minut se klepala pod peřinou…ted se sluní na dvoře v pelíšku a svetru…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 05.04.2026, 20:38:31 xxx.xxx.136.20

Tak fotečky jsou od pátku do neděle,v pátek po ranní jsem šla jen s 2 a Maxíkem ke křížku a zpět,v sobotu dopoledne jsme vzaly celou 4 a jely jsme autem k hájence-ehmmmm-pěšky 10minut od domu,ale do kopce,což má Dafi nerada,a na Betty by to bylo moc,a já chtěla vzít Betty i jinam,než kousek za bránu,takže jsme vylezly a šly kolem hájenky,po cestičcě polní do lesa,tam pár metrů směrem k vyhlídce a pak zpět směr cesta k obrázku sv.Huberta-byl to vysoký kynologický zážitek…Betty s Mxem na dlouhým vodítku,Betty jsem dělala oči,takže jsem fakt na ni dost čučela,Žeryk šel vepředu s přítelem,keterej valil dopředu jak kdyby nás někdo honil,a Dafi naznala,že se jí moc nevěnuju,a šla po odbočce k hájence jakože tadyma se přece chodí dom!!!řvala jsem na ni-Dafino,si děláš prču???Km jako jdeš,pod kurna zpět!!!Dafča,se napotřetí-stála a přemýšlela nad tím😀,tak se otočila,šla zpět,a běžela kolem mě za přítelem a Žerykem…no nic,tak jsme došly k obrázku,udělaly trošku fotek a šly k autu k hájence,pejsci,proběhlí,vyvenčení,Dafi teda načučená,že se víc věnuju Bettyně,tak si šla s přítelem,ale co už…jak říkal přítel-Dafi si myslí,že jsme na světě,aby jsme se motaly jen kolem ní😀

po vycházce,kdy předtím se ještě pejsci česaly a Dafi šmikala hlavička,tak jsem přehodila oblečení,nachystala dárek pro tátu+tvrdý chleba a mrkev pro koníky,

a jely jsme za Miou

udělaly jsme vycházku kolem rybníka do lesa a zpět,já si Miušku pak vyčistila,odvedla do výběhu,pomazlila,dala mrkev a chleba kozičkám,a ovečkám-a štastná jak blecha se zádama,který přestaly bolet jsem odjížděla…

no,a stala se mi taková věc….

jasně,někdo z vás mě nazvou kozou,kravičkou,či Jitkou,někdo si zatuká na čelo,a někdo řekne,že polidštuju nejen psy,ale už i koně😀

ale…napíšu to..

jely jsme,já úplně v pohodě,uvolněná,štastná,spokojená,jsem se s holkou,co mě vedla bavila o práci,psech a tak,-no do té doby a všechny vyjíždky předtím Mia ticho…

no a najednou jí říkám-tý holce-tak už tady jezdím rok ,

jsem tady hrozně moc spokojená,jsem ráda,že vždy na Mie-jen,jednou,když jsem neměla Mia podkovu,tak jsem měla obrovskou milou Adélku,-vím,že ke mě nemá Mia,žádnej vztah,ale já ji mám ráda,i když není moje,a jsem tady moc ráda-a jak jsem takhle začala mluvit-tak Mia začalafrkat a tak,jakože několikrát-úplně,jak kdyby souhlasila,nebo k tomu chtěla něco říct-a ta holka-Co je Mio,máš na to nějaký názor,chceš nám k tomu něco říct??a smály jsme se…

jako,joo,vím,že nerozumí lidské řeči a tak,ale,jsou věci mezi nebem a zemí,na který já věřím,a fakt to bylo jak kdyby nám-mě v tu chvíli rozuměla,o em je řeč….

a jasně,asi to byla náhoda..ale na ty já nevěřím,ani ve zvířecím světě….

no dojely jsme za tátem,předaly dárek-dnes 75let..

a vzaly ho k nám,udělaly jsme oslavičku,poseděly večer,já jen předtím vyvenčila psy a sobota za náma..

dnes jsme jely tátu odvézt domů ze psama,šly se projít ve Sloupě k jeskyním,

dostala jsem dárky od táty,

v Blansku jsme ještě udělaly kolečko v zámeckým parku,a jely jsme domů,pejsci utahaní,spokojení,a táta se s náma kousek prošel k jeskyni aspon,-blbě se mu pořád chodí po operaci….ale aspon kousek se prošel,počasí vyšlo,a odpoledne už jen válení…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 01.04.2026, 11:54:37 xxx.xxx.136.20

tak já to teda řeknu takhle-dvojí metr…..

to co by se vytklo začátečníkovi-proč si nevezme psa z útulku,nebo s papírama,proč podporuje množení bezpapíráků….

že osvěta na nic a tak,tak se u nezačátečníků vezme jakože-to nevadí,dyt má jeden vrh a pejsky má ráda/rád…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 01.04.2026, 09:43:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 01.04.2026, 08:43:37

No,mě kromě toho fascinují ještě jiný věci…ale nemám sílu už to tady psát…

Jinak my dnes ráno extra s Žerykem kolem rybníčku polama s basendžim,a dědinou domů,pak s Dafi,i s Žerykem,protože se mě nechtělo mu umývat nožky😀

tak zase k rybníčku tam fotečky proti slunku,tak je to tmavý:-O

pak jsem myslela,že zdrhnul koník,ale to Eliška vzala Dárečka napást,tak jsme trošku pokecaly,Eliška si pomazlila pejsky,ti měly odložení s koníkem,pak Dafi na zahřátí před barákem obíhání kapličky,keřů a kříže a šlo se dom,Dafča mi k počítači dotáhla paličku na bubny a papuč a já snad konečně pudu umývat okna😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 30.03.2026, 17:06:40 xxx.xxx.136.20

tak fotky z minulého týdne z víkendu v Blansku-jela jsem tam v pátek odpo po ranní a venčení psů,s Dafi jsem dala večerní vycházku kolem řeky a přes město kousek a pak v noci,v sobotu 2 venčení v lijáku ráno a dopoledne,já mezitím na nákupech a rychlonávštěvě,pak vycházka kolem řeky k nádraží,kolem řeky byly slavnost Jara,takže moře lidí,psů a dětí a sovičky maličký z lesníkama,takže socializace,pak jsem šla za kama rádkama na narozky,došla spořádaně v noci,s Dafčou byl tatka,v neděli ráno krátká vycházka-řeka,město,pak velký úklid tatínkovi,tv kultura a odpo dojel zbytek rodiny a šly jsme k řece,kde bylo hooodně lidí,dětí,psů-má letitá trasa,kterou jsem roky chodila….a chodím i ted,pak ještě na hřbitov a domů

no a další fotky jsou z dneška,po ranní vycházka ve vichru ke křížku-kde Žeryk žuchitoval-to dělá když je spokojenej a zpět a běhání pejsků v tunelu a přes kladinu…,tunel se pejsci učily v neděli po práci večer…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 19.03.2026, 20:19:18 xxx.xxx.136.20

ke klíštatům-dávám obojky,i když nerada-Dafi jak má pidi krk tak je strašně zaobojkovaná-obojek proti klíštatům,řetízkovej-ten teda jen někdy,pak koženej/nylonovej,a postroj +někdy náhubek-a po řemením není vidět krk…

bravecto jsem dávala,ale Dafča má ty játra a spoty mi nefungovaly,arpalit taky ne…

dnšní vycházka byla-jak to říct….

divná….

já po ranní,jsem šla před pátou ze 3,že vyvenčím,projdou se,ale kousek a na zahradě budem natáčet cvičící videa,tak se dounaví cvičením….

tak vylezu ze zahrady,jdu úvozem mezi polama,Žeryk na volno,Dafi táhnu za sebou,protože trasa,kterou chodí i 2 krát denně xxxkrát týdně-k hájence/k lípě jsou cihly a kamení a blbě se tam chodí+do kopce,no jdem kousek mezi polama,otočím,se,že jdem zpět a od křížku úvoze, dolů jde paní ze stafordkou,Dafi zježená a štěká…

no,když ji uklidím,čekám až paní poodejde,at nejdu hned úvozem za ní,tak od křížku k úvozu a dolů běží pán s ovčačkou-ta je vlkošedá a pán s ní běhá na bedráku,bez koše,ale fena je jak střela,startuje po psech…už delší dobu si říkám,že by jí kromě běhání prospělo nějaký cvičení….no nic…

tak Dafi zase štěkot-KTERÝ JÍ VYDRŽELO,ÚVOZEM DOLŮ…:-O…no nechápala ,tohle fakt nikdy nedělala,že by štěkala několik metrů……..??

pak už jen na zahradu a cvičit

Dafi 2 krát kladinu,obíhání stromečků,polohy,kroky,otočky,a chůze u nohy a kroky

Žeryk 2 krát polohy,couváníoptočky,chůze u nohy,poklony…

Max-kladina,polohy,cůhze u nohy a odložení

a Dafi s Maxem-přivolání,chůze u nohy a otočky zároven-cvičily za srdíčka,jabko a míček,každej tak 2?minutky??

všechny je to bavilo…

ale to Dafinino blafání úvozem,to jsem nepochopila…chjo….

je fakt,že chodíme ven tak,že třeba měsíc nepotkáme ani nohu a toto bylo kouusek od domu…ale stejně…

Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 18.03.2026, 19:06:08 xxx.xxx.136.20

Tak očkování se včera nekonalo,Mudr.tam několik dní není,tak jen krátká vycházka ve městě,dnes ráno vycházka za hájenku za zahradou ze 3 psama-šel s námi i Maxík,a večer vyfotit 4 pejsany kousek od domu-úvoz a pole směrem ke křížku,asi 5minut od baráku-ale jako fotit sama 4 psy těžkou zrcadlovkou,kdy Dafi furt mířila dom,Betty polohluchá a slepá pořád kamsi v kruzích spíchala a obíhala…-do toho nervy-aby někdo od křížku nešel k úvozu..proto,když fotím víc psů mají radši vodítka,kdyby někdo šel,líp chytnu smečku..no stálo mě to hromadu kuřecích srdíček,povelů čekej-piškotky a čuč na mě ne do země a kam zas čumíš???piškotků,pamlsků a závěr??nejhezčí západ nad zahradou až jsem oustila psy,totálně zasukovaný chumel 3 vodítek😀ale psy vyvenčení,a asi?psychicky zaměstnaní😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek