Aktuálně: 2 316 inzerátů289 876 diskuzních příspěvků20 946 uživatelů

Příspěvky uživatele

DafiŽeryková

DafiŽeryková
DafiŽeryková 16.08.2026, 21:14:14 xxx.xxx.136.20

Tak přijela moje svatební svědkyně ze svědkem-Mawenzi,měly sebou lapinu a špiclíka malýho …

šly jsme dědinou ke koníkům,pak ještě kus dozadu a zpět…

Žeryk měl celou dobu extrémní radost!!!!!pořád je vítal,čuchal a vrtěl ocáskem,pořád….

kamarádka říkala,že je vidět jak je rád…

přitom když jsme šly ven s našimi pejsky,tak celou dobu všichni 4 dělaly,že ti další tady nejsou-4 psi co navzájem dělaly,že ti další dva tam nejsou…

Dafi se jich nebála,

ale dnes-to nadšení Žeryka,ta radost!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ted leží u mé židle,byl s námi u Dafinina hrobečku ted večer a myslím,že ted mu to došlo….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 16.08.2026, 21:08:03 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 16.08.2026, 20:21:16

děkuju…

asi to na pár dní udělám…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 16.08.2026, 18:07:47 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 16.08.2026, 16:22:50

Vahine-děkuju moc…tatka mi ted brečel do telefonu,a že se z toho musím dostat,že to byl jen pes…

ale pro mě byla celý svět…když jsem to chtěla zabalit,tak mě zde držela….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 16.08.2026, 18:05:23 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.08.2026, 15:57:22

Opráškách uvažuji,protože nemůžu markovat lidi a brečet u toho-to jsem dělala dnes…..

o novým přírustku uvažuji,ne hned,ale dlouho bez svýho!!!vlastního pejska nevydržím

DafiŽeryková
DafiŽeryková 16.08.2026, 14:59:52 xxx.xxx.136.20

ted jsme ji pohřbily…v práci přesšas a půl směny jsem na kase probrčela,do hrobečku jsem jí dala smajlíka a dečku co měla v posteli na zakrytí…držím v ruce trošku její srsti a Ijáčka,se ktrým včera ležela,tričko který jsem měla včera na sobě mám v posteli…asi mě pukne srdce…neumím bez ní žít…

Žeryk na mě vrčel,když jsem s ním chtěla ráno jít ven…

nemůžu mít psa co na mě vrčí…..

nemůžu mít psa,co si ho nemůžu kdykoliv pohladit….

nevím co mám dělat….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 15.08.2026, 22:31:59 xxx.xxx.136.20

Vúterý se Dafi udělal blbě večer po vycházce v chládku,sekla sebou u schodků….

ráno o půl páté jedla,pila,čurala,ve středu dopo mě podávala věci,hrála si…měla jsem na odpo…

ve čtvrtek jsme s ní a Maxem,Žerykem jeli na Jalovák*kousek se prošla podél rybníku,ukázala lavičku,dala si pamlsky…v poledne mě podávala prádlo,2 videa mám na fejsu-kamarádka-Mwenzi-podle videí říkala-spokojený pes…

v pátek jsme jely na výlet ráno-můj táta,tchýně,Žeryk-Pilské údolí,za chládku,voda,pamlsky sebou,+kočárek,je to kilometr tam a kilometr zpět-odcapala kus,jedla pamlsky i se proběhla,vrtěla ocáskem,táta,že je v pohodě,jen těžko dýchala,a my si mysleli,že vedro,tak je tlustá….

dojely jsme domů,jedla,byla v pohodě,jen chtěla mít furt něco pod hlavou……

dnes já měla ranní-jo to mám za pár hodin taky….

po ranní,Martin,že Dafi furt chodí,leží…

ležela na mě,koukala na mě…

pak na mě ležela doma…koukala mě do očí,ležely jsme spolu….

pak jsem ji trošičku ošmikla-50minutek,ždibec učísla,dala večer kousek toustíku,od úterý malá chut k jídlu,

večer na ni koukám furt zvedá hlavu,blbě dýchá…

volám kamošce,když mi předtím náš vet řekl,že když dojedu do 25 minut,tak mě vezme…

volám Pvle co má basendžiho,at mě ihned odveze na vetrinu….

ani si nezapmu sandálky…

dojedem tam-rentgen srdce,který nebylo vidět,fungovala jí čtvrtina plíce…,dusila se…

vytáhl jí velký 2 stříkačky krve,poté co jsem volala muži já-že je to blbý-metastázy….v hrudníku,…

pak mu 2 krát vvolal on…

ukončily jsme to…nedokážu si buz ní představit život,za pár hodin mám jít do práce..a nevím,jak bz ní budu spát…spala jsem zabořená do jejich zad,s hlavou na rameni…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 15.08.2026, 21:56:28 xxx.xxx.136.20

Metastázy na srdci,krev na srdci..dusila se..ted večer jsme jely k nám na veterinu…vezla mě tam kamoška..zítra jdu na ráno na 5 do práce…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 15.08.2026, 21:32:19 xxx.xxx.136.20

Už tady není-Dafinka dnes naposledy….Dafi už tu není..je mi strašně…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 12.08.2026, 23:47:02 xxx.xxx.136.20

Tady máte fotečky pejsků a kočičky a domácí slunečnice….

a jdu,jdu někam,kde nejsou atletičtí šílenci,😉

kteří se maskují za pejskaře…

já jsem pejskař,,,,-a v životě nebudu dělat,že se pokouším běhat-prostě,ne…

jsou na světě pejskaři,turisti,sportovci,výletníci,maratonci….

a pak je Elisák-která je vše dohromady-pejskař,běžec,maratonec,výletník

takže nechápu-fakt-jako věřím na víly,anděly,Boha…energie..

ale tomu,co dokáže jedna paní s basendžim?????

Jako,to není možný toto!!!!Zírám,s jakými šikovnými lidmi se zde můžu potkat-je to po mě pocta,tahle cesta!

DafiŽeryková
DafiŽeryková 09.08.2026, 09:04:54 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.08.2026, 08:11:20

To je jasné,u nás jsou polštářky všude,kromě kočárku teda🙂

Dafi má polštářek s vlastní fotkou🙂

Ráno tady 14 stupnů,tak jsme zajely chvilku do lesa,než se oteplí…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 07.08.2026, 19:58:45 xxx.xxx.136.20

Holky a děvčata-milý kolektive-jestli vymámíte číso účtu přidám se též….

penízky se hodí na nový zvířátko,který by přivedla Šutříka na jiný myšlenky….,

myšlenky-2,srpna to bylo 24let co mi umřela má milovaná půjčovaná Killyna,když jsem ji vracela z ukázky na táboře,řekla jsem majitelce,že už k nám Killynka nesmí,že to máti zakázala…

bývala u nás přes Vánoce,léto,o víkendech,pak u nás odrodila štěnata a jáá ji po 3 měsících vracela…

Killy umřela 2.srpna v tropech na srdíčko doma v noci,já si do smrti budu vyčítat-a vyčítám,že jsem si ji nemohla nechat..

a že to slyšela,že už k nám nesmí a proto umřela a ano myslím,že umřela steskem,

už nikdy bych si nepůjčovala psa,který by mě měl rád jako paničku a radši než paničku….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 06.08.2026, 19:43:08 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 06.08.2026, 17:27:42

V pohodě-já se těch otěží nedržím,ýe bych na nich jakoby visela,prostě je držím v ruce,ale je to pro mě lepší,než se držet sedla,jo nákrčák mě taky napadl….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 06.08.2026, 15:54:59 xxx.xxx.136.20

Jsem ostuda-já vím🙂

vedly….

jako bylo to fajn,všechno dobrý,-je to prostě už kus,paní říkala,že bych mohla jezdit i tam,ale…to bych fakt musela bydlet v Blansku..

jinak cena 500kč za hodinu-hodinu jsem teda jet nechtěla,i jsem jí to říkala,že mě stačí půlhodina a to,že si ho učešu,dám mu chlebík,můžu ho mít chvilku na vodítku.

ono je taky blbý-že neměl otěže,paní ho vedla na vodítku-což Miu vodí taky,ale tam se držím otěží,ne sedla,a tady jsem se držela sedla,takže mě pak bolí krční páteř…

když jsem na Mie tak ty otěže držím v ruce,nemám je nijak nakrátko,ale když se držím sedla,tak mě pak bolí krk…jak jsem z ohlá…

ale zůstanu věrná Mie

Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 06.08.2026, 13:48:27 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 06.08.2026, 07:14:26

tvl-je mi to neskutečně moc líto,fakt moc…..

bože tolik peněz to stálo,takové péče,nervů a starostí….

a ted tohle je mi to fakt moc,moc,moc líto,strašně moc jsem Vám držela palce,

bože doprčic-to je táááááák nespravedlivý,tak jste se starala,snažila a ted toto nemám slov…

chce se mi plakat,život je někdy strašně,strašně  na h…..

na houby…..

doprčic💔

DafiŽeryková
DafiŽeryková 06.08.2026, 13:39:02 xxx.xxx.136.20

Včera vedro…Pejsci utahaní po výletě,večer jsem se snažila Dafi ukecat na čurání-slovy-Dafi pod čurat,pod deme čurat!-Ví co to slovo znamená,ležela v posteli,blaženě si jen protáhla nožičky a prstíčky🥰

Nakonec za úplatek pamlskem vylezla,a dokonce!!!!-ooo ten zázra!!došla až do půlky zahrady k hromadě pilin,tam se zapíchla a na dálku štěkala na děti na koloběžce,co jely kolem zahrady-já si teda už myslela,že se Dafi rozběhne k bráně-ale-tak je to Dafinka,že takže štěkne 3krát a kašle na všechno🙂

Žeryk v zahradě zaválel sudy,vyvenčil se a šlo se spát….

No a ráno i s Maxíkem do Ž.lesa-Maxík-se nám nacpal do kuchyně,at ho nevynecháme,Dafi pro změnu odmítala po vyvenčení na dvoře opustit dům,-já ji lákala slovy-pod,nejdeš k doktůrkovi,jdeš do lesa hledat pařezy-jak kdybych lákala dřevorubce do práce😀

Nicméně-nakonec jsme je narvaly do auta,a kousek za městem jsme vylezly a šly na pidi okruh do lesa-takový pidi obdélník,Dafi té co slezla kopeček,se po kousku rovinky rozhodla-že už nejde…

jenže kočárek doma-šly jsme fakt na chvilku…

tak,zvolila jinou taktiku,po focení a pamlskukdy zjistila,že budou pamlsky-rozběhla se do kopce hledat pařezy😉

No ještě že Maxík s Žerykem nic neřešily,prošli se,vyvenčily a jelo se domů,tam nakrmit,léky a jely jsme do Ostrova u Macochy-na koníky,

poté co jsme našli místečko z koníky,jsem si koníka učesala a vyjely jsme s majitelkou a její dcerkou a pejskem do lesa-lesem,kolem rybníku-řekla jsem,že půlhodina mě bude stačit-poprchalo,hřmělo…🙂-no napínavý,

poté co jsme dojely zpět,já dala koníkovi starý chlebík,přišel liják,zalezly jsme do auta a odjely,vycházku jsme stihly,tak,tak🙂

bylo to fajn,akorát je to z ruky,takže jako o dovolené,když jsou všude tábory,tak bylo fajn,že to tak vyšlo,jinak budu po táborech dál věrná Jalováku….

i když vyjíždka v Moravském krasu na podzim,když by byla dovča,proč ne🙂

Dovolená začala v Moravském krasu-a dnes tam i skončila-zítra do práce…uffff

p.s.-přilbu jsem si pak utáhla..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek