Vúterý se Dafi udělal blbě večer po vycházce v chládku,sekla sebou u schodků….
ráno o půl páté jedla,pila,čurala,ve středu dopo mě podávala věci,hrála si…měla jsem na odpo…
ve čtvrtek jsme s ní a Maxem,Žerykem jeli na Jalovák*kousek se prošla podél rybníku,ukázala lavičku,dala si pamlsky…v poledne mě podávala prádlo,2 videa mám na fejsu-kamarádka-Mwenzi-podle videí říkala-spokojený pes…
v pátek jsme jely na výlet ráno-můj táta,tchýně,Žeryk-Pilské údolí,za chládku,voda,pamlsky sebou,+kočárek,je to kilometr tam a kilometr zpět-odcapala kus,jedla pamlsky i se proběhla,vrtěla ocáskem,táta,že je v pohodě,jen těžko dýchala,a my si mysleli,že vedro,tak je tlustá….
dojely jsme domů,jedla,byla v pohodě,jen chtěla mít furt něco pod hlavou……
dnes já měla ranní-jo to mám za pár hodin taky….
po ranní,Martin,že Dafi furt chodí,leží…
ležela na mě,koukala na mě…
pak na mě ležela doma…koukala mě do očí,ležely jsme spolu….
pak jsem ji trošičku ošmikla-50minutek,ždibec učísla,dala večer kousek toustíku,od úterý malá chut k jídlu,
večer na ni koukám furt zvedá hlavu,blbě dýchá…
volám kamošce,když mi předtím náš vet řekl,že když dojedu do 25 minut,tak mě vezme…
volám Pvle co má basendžiho,at mě ihned odveze na vetrinu….
ani si nezapmu sandálky…
dojedem tam-rentgen srdce,který nebylo vidět,fungovala jí čtvrtina plíce…,dusila se…
vytáhl jí velký 2 stříkačky krve,poté co jsem volala muži já-že je to blbý-metastázy….v hrudníku,…
pak mu 2 krát vvolal on…
ukončily jsme to…nedokážu si buz ní představit život,za pár hodin mám jít do práce..a nevím,jak bz ní budu spát…spala jsem zabořená do jejich zad,s hlavou na rameni…