Aktuálně: 2 316 inzerátů289 876 diskuzních příspěvků20 946 uživatelů

Příspěvky uživatele

DafiŽeryková

DafiŽeryková
DafiŽeryková 01.08.2026, 22:54:30 xxx.xxx.136.20

Ve středu ráno následoval před sedmou hodinou výlet od obchodu z Ostrova u Macochy,kolem Konského spádu na Macochu-přestávka na sváču,pak u Konského spádu,po létech objevena nová cesta-takže schodům jsme se vyhnuly a došly na Macochu,tam jsme koupily suvenýry,daly si párek,klobásu,bezinku a šly zpět,

Dafi velkou část cety na volno i zpět-krásný mechový le!!!Až kolem desáté jsem ji nacpala do kočárku,a přejely jsme rozpálenou dědinu k autu….,po cestě pití,posezení chvilku u obchodu a jely jsme domů,já si šla dovyřídit úřednický věci,koupila si 2 krásný knížky za 5 kč o koních--Koně formule 1,a Koně a jezdci-slovenskou-plnou barevných fotek,

a zašly jsme chvilku na kafe/pivko a pak už jen čtení doma….

Ve čtvrtek jsme jely dát domů Dafi,po cestě Jozefovské údolí,

projít se podél potoka,odvézt domů Dafi,doma pouklízet,vyprat,odvézt tetu domů a už bez Dafi do Blanska…-už bylo takové vedro,že 4 patro pod střechou…děs…v noci se nedalo spát vedrem,okna otevřený,do toho jeden vlak za druhým…děs…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 01.08.2026, 22:31:30 xxx.xxx.136.20

Tak a je za námi svatební cesta/nebo-li dovolená🙂

počasí-vyšlo-sice vedro,ale byly jsme všude brzo ráno,takže se to dalo s Dafi+les,voda/stín….

stihly jsme vše co jsme měly v plánu….

xxxkrát jsme opakovaly trasu-do Blanska a zpět….🙂

málo spaly-protože vedro a pořád jsme brzo stávaly..

ale největší radost mi udělala Dafi která toho hodně,hodně,hodně moc ušla!!!!!!!!

-v lese hledala pařezy,chut k jídlu měla a skoro vůbec nechtěla být v kočárku-prostě zázrak!!!!!!!!!!!!

Bože já byla fakt moc ráda!!!!

Ale popořadě…

v neděli ráno s mou dvojkou do Ž.lesa,odpo pro tetu -co bydlí kousek od Blanska,dovézt ji,posedět na terse a večer s ní vyvenčit mou dvojku a Mxe-mezi pole,směr ke křížku i s kočárkem…

v pondělí ráno s tátem a Dafi jsme brzo ráno jely do Blanska,kde jsme nechaly tátu doma,

a jely jsme do Boskovic na zříceninu-od červené skalky,po modré,něco ke konci po červené-opec,kopec,kopec,kopec,kopec,štěrk,šutry,větve🙂

Dafi velký kus šla i do kopce,cestou zpět ukazovala pařezy,u zříceniny jsme zjistily,že je zavřený-pondělí…prostě pondělí😀😀😀

a šly jsme zpět dolů ještě s jednou paní a jejími malými dětmi,ti se posléze odpojily,aby se nepřizabily….

my pak došly k autu,popojely a šly do Pilskýho údolí-rybník,další rybník a podél potoka a zpět-mlýnky,dřvěné figurky zvířat ,hodiny,a další pozoruhodnosti🙂

pak už jsme jely domů-Dafi opět statečně šlapala-šly jsme 3 hodiny z toho velký kus šla i do kopce!!!!!!!!!!!!

Pak odjezd na oběd,kde nás pozval táta,a domů,a s tatkem ještě chvilku na pivko,a domů.

V úterý brzo ráno vyvenčit a s tátou do nemocnice do Boskovic na kontrolu kolene,já si mezitím skočila pro šaty a tričko-at žijí letní výprodeje🙂

Pak Rájec nad Svitavou-galerie u zámku,a na oběd do Sloupu a domů odvézt tátu k nám nahlídání Žeryka a andulek,

já vyprala,učesala Žeryka,pokecala s tetou a jely jsme zpět do Blanska…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 27.07.2026, 05:10:11 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 26.07.2026, 22:05:17

Děkuji moc,ani nevím,co na tolik slov chvály říct….

díky,děkuju,děkuju…..jste zlatá….🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 21:44:10 xxx.xxx.136.20

A další fotečky..

s koníkem je pak moje kamarádka z dědiny,pochopitelně pejsci…..

a něco se zámeckého parku v Blansku-na lavičce socha pana Wankla…😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 19:21:16 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 26.07.2026, 15:54:16

To je krásný!!

Děkuji moc,už mám zbytek fotek,tak večer dodám pejsky🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 12:40:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 26.07.2026, 11:39:08

Rozumím….ono je to blbý i pro okolí….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 11:04:47 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 26.07.2026, 10:39:16

No,ještě ne,až 4,prosince🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 11:04:09 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 26.07.2026, 08:33:20

To je paráda,když to tak pěkně vyjde!!!

Další fotečky mám,ale ještě čekám na fotky s pejskama,at to tady nevypadá jak svatební-konský,,,,,,web😀

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 11:00:02 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 26.07.2026, 07:30:42

No ti teda hezký dárek soused nedosta☹️

u nás v práci je taky ted dost rozvodů…

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 07:18:56 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 26.07.2026, 00:54:32

děkuji-po 17 letech a 8 měsících jsme si to daly k 50sátinám🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 07:16:13 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 26.07.2026, 05:31:07

děkuji moc,vyšlo nám počasí a bylo to fajn🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 07:15:19 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 26.07.2026, 06:21:53

děkuji moc,dobrá fotografka byla-s dobrým fotákem🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 26.07.2026, 07:14:30 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 26.07.2026, 06:36:59

Děkuji-a ano fotografka je ona skvělá,kromě toho,že je HLAVNĚ  skvělá kamarádka🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 25.07.2026, 23:52:21 xxx.xxx.136.20

Tak to popíšu🙂

Ráno vstát v šest-snídaně,

pak objednat si náramek korálkový s podkovičkou….

pak jít venčit 3 psy s kočárkem-mezi pole,roza,mokro-Žeryk vyválel sudy,

Dafi po 2 metrech,že dál nejde,,,tak to otočím,jdem dom,psi se vyvenčí-před vratama-ze 3 minuty půl osmé-jdem cvičit*-Max jde za vrata-Dafi s Žerykem-otočky,kroky,chze u nohy,oběhnutí lavičky…

doma usušit-umýt nohy,dát léky a jedem k holičce

rodinný dům-kolegyně z práce-co je ale vyučená kadeřnice..

já si navleču pletený bačůrky s kožíškem-s bambulkama😀-2 kalhoty,svetr,triko…😀

kamarádka,češekulmuje,dělá copánky,vlny…

pak předá dárek od kolegů + nejvyššího vedoucího-složily se,dostala jsem zarámovaný penízky…

dojedu dom-mám půlhodky…

takže namalovat xichtík,vlítnout do vany,hodit na sebe sandálky-bílý s podpatekm-ve slevě🙂

a šaty,ve kterých budu chodit normálně-ze saténu,lehký chladivý,modrý…

vylezu a jedem..

jedem s máti přítele,naberem tátu,sejdem se v BK ze svědkem a svědkyní má kamarádka s mužem-co krásně fotí-ehmmm-Mawenzi je to…🙂

po obřadu-který trval 10 minut🙂

jsme šly do zámeckýho parku,kamarádka udělala fotky s kyticí a prstýnky v ní…

pak mě a muže…

a pak na lavičce se sochou Wankla🙂

došly jsme k autu a šupky dom

ve vejezduu nachystaný stoly,dojela firma,nachystala jídlo-řízečky,saláty,kuře,rýži…koláčky..

po obědě došla má druhá kamarádka z dědiny,

dojely švagrová s mužem a dětmi-ta má malého pejska,není kynolog,je majitel fenečky malé-ehmmm tahle hláška má pointu…

najíme se a holky se seznámí s ve čtyři učešu pejsky,Dafi vrazím do kočárku a ve svatebním-do kočárku vrazím pamlsky a sáčky….

jedem dědinou ke koníkům….fotit….

švagrová vede Žeryka,kočárek jí nevadí,druhá kamarádka knihovnice je s tím taky v pohodě…

dojdem ke koníkům-ty přes celou ohradu na konci-u nich majitelka..a přijíždí auto s paní…

já tak nic,jdeme zpět…

a pak si řeknu-mám svatbu a chci fotku s koníky!!a CHCI MOCCCCC!!

tak jdu za paní se slečnou a říkám-Dobrý den,moc,moc se omlouvám,mám takovou prosbu…

mám dnes svatbu,miluju koně…

mohla bych prosím jednu fotku s koníkem???Pochopitelně zaplatím,pošlu peníze na účet…

takže to není problém…

slečna zavolala Dárka,paní,její maminka nám dala dobrůtky pro druhýho koníka-tomu co jsem v úterý zpívala🙂

a slečna,že musí koníka vyčistit,tak ho vyčistila,vyšla s ním ven,já si ho vzala,kousek vedla a kamarádka fotila jak mi dává pac,lehá,jak u něj stojím..pak si ho pomazlily holky,já poděkovala,peníze nechtěly,daly koníka zpět-a maminka slečny je kadeřnice co stříhla párkrát mě,kamarádku a tchýni😀

no a slečna-nechoddila jste před rokem v zimě za Dárkem??

Já-jo…ale pak si ze mě dělal srandu-….no slečna je jeho druhá jezdkyně-majitelku znám,to je veterinářka…

moc jsem poděkovala,obě,že to není problém,v pohodě,tak paní donesu aspon něco do kadeřnictví…bombošku,něco….

no radost jak hrom jsem měla-splněný sen!!!

pak jsme udělaly fotky s pejskama na levičce a u rybníčku,přes dědinu Dafi v kočárku..

doma jsem ji vyndala a byla tam druhá čvagrová-co má ty ohaře,vede výcvik,psi má v zahradě ve výběhu dole…

no-a švagrová se strašně smála,že očárek-hahahaha-toona nemá ani pro svý 3 děti!!

a on je novej??no hahajhaha…

a švagr-že taky si o tom myslí svje.ale tak naše věc…

no na švagrovou kynoložku,co vede psí školu mě to zamrzelo…no nic…

doma jsme daly kafe,zmrzku,poseděly,pokecaly,jedna kamarádka odjela v půl sedmé

druhá v 8…já tam chvilku poseděla…

muž s bráchama sedí dál na terse-on to má i jako oslavu 50sátin…

fotek bude víc zítra…Dafi se mnou pak seděla v dece venku..,

takže svatba se povedla,den proběhl v klidu,holky si rozuměly-neznaly se,všichni si to užily,já si splnila sen s focením s koníky v šatech…

vše v pohodě,takže dobrý-vyšlo počasí…

akorát cestou tam v autě mě mrzly nohy😀

Avíte jaká byla moje ranní myšlenka???

Martine-Dafi je s náma!!!!!!!!!!huráááááááááááá

foteček bude pak víc,tak dám pak s pejskame

děkuji všem za přání a držení palců!!!!!

I když Vás osobně neznám,mám vás ráda a vážím si toho,děkuji!!!!

Obrázek Obrázek Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 24.07.2026, 22:10:57 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 24.07.2026, 21:40:22

nooo…jo

ježíš-dyt já nemám vybranej účes…bože,hlavně že psi jsou xxkrát vyvenčený,

a na zdi nový obrázky ze psama a koníkama..

mě ze mě švihne,fakt už jednou….

DafiŽeryková
DafiŽeryková 24.07.2026, 21:28:23 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 24.07.2026, 21:16:02

No hnědej pes na lesní cestě je jak Dafi na sněhu,Dafi v lese-a Dafi když si ji její hnup panička fotí v náruči v oblíbeným šedým!!!šedým roláku-stojáčku z jezdeckých konských potřeb,který tahám hodně,jen vyperu-oblíknu…jo-a mám víc šedých roláků-jsem blbá-děkuju-vím😀

tak ale v tom zeleným je Framík nádhernej!!!

a že mu vzkazuju,at si s vodičkou nevymrčuje jako Dafík🙂

jdu,zítra mě čeká svatba..a já večer zatloukala na terase obrázky do zdi…musím si ještě vybrat něco na hlavu..asi dám kyblík,na něj namaluju xichtík…🙂

DafiŽeryková
DafiŽeryková 24.07.2026, 20:02:02 xxx.xxx.136.20

Někdy mě ty lidi fakt s…☹️

Ráno vycházka v lese+město,

přes den obří úklid doma+na terase+vaření oběda,praní…..

k večeru vyvenčím Žeryka,hodím pak do kočárku Dafi a tašku z knížkama a jdu si půjčot knížky,naproti zešikma naštěstí bydlí kamarádka knihovnice,která teda není pejskařka,ale psa mi toleruje…

docházím k domu paní s knížkama,vedle paní u domu 2 psy na volno bez ničeho-bostonka a boxera….

volám na ni,že mám psa,at si je zavolá..

paní-jestli mám psa na volnoo??

Říkám že ne,že je v kočárku-uvázaná na postroji,

paní psi volá,ti na to kašlou,

paní je padlá na hlavu,protože napřed chytá malýho psa!!!!A BOXER SI TO ŠINE KE KOČÁRKU A ZE 2 CENTÁKŮ MI VRČÍ NA DAFINU-TA LOGICKY VRČÍ TAKY….

PSA ODDĚLÁVÁM NOHOU…DAFINU CPU DOZADU,A CPU PÚŘED NI TAŠKU S KNÍŽKAMA A NA PANÍ PONĚKUD VZTEKLE,AT SI PSY ZAVOLÁ…

NAKONEC TO PTOČÍM,SJEDU KE KAMARÁDCE,NARVU JÍ dAFINU DO BARÁKU,VLÍTNUI SI VYPŮJČIT KNÍŽKY,A VRÁTÍM SE KE KAMARÁDCE…,no…

úžas v očích mých fakt….

naštěstí si paní mezitím psy někam nacpe a jdem pak dom…

no mohla být s Dafi jednohubka…

boxer hezkej,zlatej…ale…