Tak to popíšu🙂
Ráno vstát v šest-snídaně,
pak objednat si náramek korálkový s podkovičkou….
pak jít venčit 3 psy s kočárkem-mezi pole,roza,mokro-Žeryk vyválel sudy,
Dafi po 2 metrech,že dál nejde,,,tak to otočím,jdem dom,psi se vyvenčí-před vratama-ze 3 minuty půl osmé-jdem cvičit*-Max jde za vrata-Dafi s Žerykem-otočky,kroky,chze u nohy,oběhnutí lavičky…
doma usušit-umýt nohy,dát léky a jedem k holičce
rodinný dům-kolegyně z práce-co je ale vyučená kadeřnice..
já si navleču pletený bačůrky s kožíškem-s bambulkama😀-2 kalhoty,svetr,triko…😀
kamarádka,češekulmuje,dělá copánky,vlny…
pak předá dárek od kolegů + nejvyššího vedoucího-složily se,dostala jsem zarámovaný penízky…
dojedu dom-mám půlhodky…
takže namalovat xichtík,vlítnout do vany,hodit na sebe sandálky-bílý s podpatekm-ve slevě🙂
a šaty,ve kterých budu chodit normálně-ze saténu,lehký chladivý,modrý…
vylezu a jedem..
jedem s máti přítele,naberem tátu,sejdem se v BK ze svědkem a svědkyní má kamarádka s mužem-co krásně fotí-ehmmm-Mawenzi je to…🙂
po obřadu-který trval 10 minut🙂
jsme šly do zámeckýho parku,kamarádka udělala fotky s kyticí a prstýnky v ní…
pak mě a muže…
a pak na lavičce se sochou Wankla🙂
došly jsme k autu a šupky dom
ve vejezduu nachystaný stoly,dojela firma,nachystala jídlo-řízečky,saláty,kuře,rýži…koláčky..
po obědě došla má druhá kamarádka z dědiny,
dojely švagrová s mužem a dětmi-ta má malého pejska,není kynolog,je majitel fenečky malé-ehmmm tahle hláška má pointu…
najíme se a holky se seznámí s ve čtyři učešu pejsky,Dafi vrazím do kočárku a ve svatebním-do kočárku vrazím pamlsky a sáčky….
jedem dědinou ke koníkům….fotit….
švagrová vede Žeryka,kočárek jí nevadí,druhá kamarádka knihovnice je s tím taky v pohodě…
dojdem ke koníkům-ty přes celou ohradu na konci-u nich majitelka..a přijíždí auto s paní…
já tak nic,jdeme zpět…
a pak si řeknu-mám svatbu a chci fotku s koníky!!a CHCI MOCCCCC!!
tak jdu za paní se slečnou a říkám-Dobrý den,moc,moc se omlouvám,mám takovou prosbu…
mám dnes svatbu,miluju koně…
mohla bych prosím jednu fotku s koníkem???Pochopitelně zaplatím,pošlu peníze na účet…
takže to není problém…
slečna zavolala Dárka,paní,její maminka nám dala dobrůtky pro druhýho koníka-tomu co jsem v úterý zpívala🙂
a slečna,že musí koníka vyčistit,tak ho vyčistila,vyšla s ním ven,já si ho vzala,kousek vedla a kamarádka fotila jak mi dává pac,lehá,jak u něj stojím..pak si ho pomazlily holky,já poděkovala,peníze nechtěly,daly koníka zpět-a maminka slečny je kadeřnice co stříhla párkrát mě,kamarádku a tchýni😀
no a slečna-nechoddila jste před rokem v zimě za Dárkem??
Já-jo…ale pak si ze mě dělal srandu-….no slečna je jeho druhá jezdkyně-majitelku znám,to je veterinářka…
moc jsem poděkovala,obě,že to není problém,v pohodě,tak paní donesu aspon něco do kadeřnictví…bombošku,něco….
no radost jak hrom jsem měla-splněný sen!!!
pak jsme udělaly fotky s pejskama na levičce a u rybníčku,přes dědinu Dafi v kočárku..
doma jsem ji vyndala a byla tam druhá čvagrová-co má ty ohaře,vede výcvik,psi má v zahradě ve výběhu dole…
no-a švagrová se strašně smála,že očárek-hahahaha-toona nemá ani pro svý 3 děti!!
a on je novej??no hahajhaha…
a švagr-že taky si o tom myslí svje.ale tak naše věc…
no na švagrovou kynoložku,co vede psí školu mě to zamrzelo…no nic…
doma jsme daly kafe,zmrzku,poseděly,pokecaly,jedna kamarádka odjela v půl sedmé
druhá v 8…já tam chvilku poseděla…
muž s bráchama sedí dál na terse-on to má i jako oslavu 50sátin…
fotek bude víc zítra…Dafi se mnou pak seděla v dece venku..,
takže svatba se povedla,den proběhl v klidu,holky si rozuměly-neznaly se,všichni si to užily,já si splnila sen s focením s koníky v šatech…
vše v pohodě,takže dobrý-vyšlo počasí…
akorát cestou tam v autě mě mrzly nohy😀
Avíte jaká byla moje ranní myšlenka???
Martine-Dafi je s náma!!!!!!!!!!huráááááááááááá
foteček bude pak víc,tak dám pak s pejskame
děkuji všem za přání a držení palců!!!!!
I když Vás osobně neznám,mám vás ráda a vážím si toho,děkuji!!!!