Tak fotečky jsou od pátku do neděle,v pátek po ranní jsem šla jen s 2 a Maxíkem ke křížku a zpět,v sobotu dopoledne jsme vzaly celou 4 a jely jsme autem k hájence-ehmmmm-pěšky 10minut od domu,ale do kopce,což má Dafi nerada,a na Betty by to bylo moc,a já chtěla vzít Betty i jinam,než kousek za bránu,takže jsme vylezly a šly kolem hájenky,po cestičcě polní do lesa,tam pár metrů směrem k vyhlídce a pak zpět směr cesta k obrázku sv.Huberta-byl to vysoký kynologický zážitek…Betty s Mxem na dlouhým vodítku,Betty jsem dělala oči,takže jsem fakt na ni dost čučela,Žeryk šel vepředu s přítelem,keterej valil dopředu jak kdyby nás někdo honil,a Dafi naznala,že se jí moc nevěnuju,a šla po odbočce k hájence jakože tadyma se přece chodí dom!!!řvala jsem na ni-Dafino,si děláš prču???Km jako jdeš,pod kurna zpět!!!Dafča,se napotřetí-stála a přemýšlela nad tím😀,tak se otočila,šla zpět,a běžela kolem mě za přítelem a Žerykem…no nic,tak jsme došly k obrázku,udělaly trošku fotek a šly k autu k hájence,pejsci,proběhlí,vyvenčení,Dafi teda načučená,že se víc věnuju Bettyně,tak si šla s přítelem,ale co už…jak říkal přítel-Dafi si myslí,že jsme na světě,aby jsme se motaly jen kolem ní😀
po vycházce,kdy předtím se ještě pejsci česaly a Dafi šmikala hlavička,tak jsem přehodila oblečení,nachystala dárek pro tátu+tvrdý chleba a mrkev pro koníky,
a jely jsme za Miou
udělaly jsme vycházku kolem rybníka do lesa a zpět,já si Miušku pak vyčistila,odvedla do výběhu,pomazlila,dala mrkev a chleba kozičkám,a ovečkám-a štastná jak blecha se zádama,který přestaly bolet jsem odjížděla…
no,a stala se mi taková věc….
jasně,někdo z vás mě nazvou kozou,kravičkou,či Jitkou,někdo si zatuká na čelo,a někdo řekne,že polidštuju nejen psy,ale už i koně😀
ale…napíšu to..
jely jsme,já úplně v pohodě,uvolněná,štastná,spokojená,jsem se s holkou,co mě vedla bavila o práci,psech a tak,-no do té doby a všechny vyjíždky předtím Mia ticho…
no a najednou jí říkám-tý holce-tak už tady jezdím rok ,
jsem tady hrozně moc spokojená,jsem ráda,že vždy na Mie-jen,jednou,když jsem neměla Mia podkovu,tak jsem měla obrovskou milou Adélku,-vím,že ke mě nemá Mia,žádnej vztah,ale já ji mám ráda,i když není moje,a jsem tady moc ráda-a jak jsem takhle začala mluvit-tak Mia začalafrkat a tak,jakože několikrát-úplně,jak kdyby souhlasila,nebo k tomu chtěla něco říct-a ta holka-Co je Mio,máš na to nějaký názor,chceš nám k tomu něco říct??a smály jsme se…
jako,joo,vím,že nerozumí lidské řeči a tak,ale,jsou věci mezi nebem a zemí,na který já věřím,a fakt to bylo jak kdyby nám-mě v tu chvíli rozuměla,o em je řeč….
a jasně,asi to byla náhoda..ale na ty já nevěřím,ani ve zvířecím světě….
no dojely jsme za tátem,předaly dárek-dnes 75let..
a vzaly ho k nám,udělaly jsme oslavičku,poseděly večer,já jen předtím vyvenčila psy a sobota za náma..
dnes jsme jely tátu odvézt domů ze psama,šly se projít ve Sloupě k jeskyním,
dostala jsem dárky od táty,
v Blansku jsme ještě udělaly kolečko v zámeckým parku,a jely jsme domů,pejsci utahaní,spokojení,a táta se s náma kousek prošel k jeskyni aspon,-blbě se mu pořád chodí po operaci….ale aspon kousek se prošel,počasí vyšlo,a odpoledne už jen válení…