tak dneska jsem vzala ven celou 4-byl to nervák…😀
zde popis…-vylezu z vrat,takže delší,než jít ze zahrady hned,
na 5metrovým vodítku Betty s maxem,na krátkým-Dafi a Žeryk-ti 2 se táhnou,Betty s Mxem furt čmuchají,Žeryk u zatávky kadí,hodím hovínko,a mířím kolem baráku k úvozu u úvozu kadí Maxík,dolezu v pidi krůčcích k úvozu,vysukuju se totálně zamotaná a pouštím 2 psy..
vylezu svah mezi poplama směr dsolů k rybníčku,a jdu kousek dolů za stálýho přivolávání Dafi,která furt bud stojí,nebo se vleče,protože vycházky s celou smečkou nemusí….-leze jí na nervy,že se nejvíc věnuju Bettyně…
no nějak se mi je podaří sesumírovat na focení ve vichru a zamračeným nebi vyrobím pár fotek zrcadlovkou,a jdu zpět ke svahu,Betty s Mxem furt k něčemu čmuchají,Betty z ničeho nic vyrazí tryskem,pak omotává mě,dělá kruhy,pak zas vyrazí tryskem,pak čmuchá,mezitím furt někde čmuchá Max,Žeryk štěká,že nuda a chce házet,a Dafi valí ke svahu,že se jde zpět,tak tryská dom,přivolávám Dafču,Žerykovi mezitím párkrát hodím uzlík,pak dám Dafině párkrát oběhnout Žeryka a strom,at nemrzne,pak se mi povede jít kousek ke křížku a ptáčím to pak zpět,
Betty zase tryská,mezitím stídám směr ke křížku povely jako-Dafíííno,Dafííí ke mě!!!Ke mě!!tvl,to je zas vycházka,piškotééék,a Mezííí!!!a k noze,to sedají všichni 4-na střídačku odmenuju pidipiškotkama,cestou zpět,Dafi,zase tryská,dom,takže oapakuju několikrát ke měěěě-a piškotky-pidi drobky,Žeryk štěká,že che házet a že se nudí,protože Max s Betty čmuchají,tak hodím párkrát přívěsek s klíčem od vrat…donesou na střídačku oba,vyrobím pár fotek,slezu úvoz,psy už proběhlý,vyvenčení,kousek od domu,se ukázmí,a já už normálně Smaxem,a Betty na vodítku dlouhým nakrátko,s Žerykem nakrátko na dalším vodítku se plahočím kolem baráků k zastávce…
tam jsou lidi-3sousedka-že je to hrozný chodit s tolika psama,co kdyby zdrhli a proč ten 4 není na vodítku?tak pokecáme,já poodmenuju,že pejsci sedí,před autobusem zalezem do zastávky-poctivá velká zděná zastávka,místa je tam dost😀
a pak už jen dojít dom
Dafi dolítne tryskem k vratům,pustím psy,Betty zase tryská po dvoře…
narvu je do vany,psprchuju,dám psy rodičůů k nim dom,
vyfénuju Dafině nohy,vyčešu je,ostříhám nohy,rozdám léky,nakrmím,donesu psům od rodičů kuřátko,zabalím mý psy do dek,at se prohřejou…a jdu do vany…
a tady to chrní a Max s Betty furt chodí po dvoře,musím je jít zavřít,nebo se Betty uchodí,což je fuk že bude zavřená,bude xxxhodin chodit doma…☹️